Glupo.... neznam da li je to samo meni glupo jer ne volim face ili je video stvarno - bezveze.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni je video sasvim ok, ideja je odlicna...prikazuje "život na facebook-u" u 2 min, hateri ce uvjek biti. Ja niti sam ovisnik niti sam hater, jednostavno odicni korisnik...koji koristi FB za ono što mi treba.
Na faceu je previše SPAMA :P
Uopce necu ulaziti u rasprave dali je FB ok ili nije, ali video je predobro napravljen i nema veze sa time dali je FB "glup" ili sta ja znam sta sve ne.
Video je zanimljiv i odlično napravljen.
Glupo.... neznam da li je to samo meni glupo jer ne volim face ili je video stvarno - bezveze.
Uopce necu ulaziti u rasprave dali je FB ok ili nije, ali video je predobro napravljen i nema veze sa time dali je FB "glup" ili sta ja znam sta sve ne.
ma gle nisam ja želio reči da je video napravljen loše. To zasigurno nije, s tehničke strane super izgleda i sve 5, samo... nije tema po mojem ukusu.
Odlično napravljen video, svaka čast autoru... :D
P.S. Facebook haters f*** off !!! ^^
ma gle nisam ja želio reči da je video napravljen loše. To zasigurno nije, s tehničke strane super izgleda i sve 5, samo... nije tema po mojem ukusu.
Ne znam da li te itko i pitao za tvoje mišljenje?
video je predobar
neznam odkud potreba da uopce otvaras tako neku temu ili video i ides pljuvat. ni mene ne zanimaju showbizz vijesti pa ih ne otvaram na portalima i idem srat kak mi je to praznoglavo. ak neko to voli, slobodno.
ne mislim nista lose s ovime, sloboda govora treba postojati
probajte pauzirat kad si alex i diana ili kako se već zove šalju poruke hahah..
LOL, lame..
Lore Ipsum...
ZAKON!