A Life On Facebook

poruka: 14
|
čitano: 1.039
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "A Life On Facebook".
3 godine
A Life On Facebook

Glupo.... neznam da li je to samo meni glupo jer ne volim face ili je video stvarno - bezveze.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
3 godine
A Life On Facebook

Meni je video sasvim ok, ideja je odlicna...prikazuje "život na facebook-u" u 2 min, hateri ce uvjek biti. Ja niti sam ovisnik niti sam hater, jednostavno odicni korisnik...koji koristi FB za ono što mi treba.

Bolje živjeti 100 godina kao bogataš, nego 2 dana kao siromah. | they see me trollin they hatin, moderatin and tryin to catch me postin dirty!
2 godine
protjeran
A Life On Facebook

Na faceu je previše SPAMA :P

I will go on until the end
2 godine
A Life On Facebook

Uopce necu ulaziti u rasprave dali je FB ok ili nije, ali video je predobro napravljen i nema veze sa time dali je FB "glup" ili sta ja znam sta sve ne.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
2 godine
A Life On Facebook

Video je zanimljiv i odlično napravljen.

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
3 godine
Re: A Life On Facebook
max1919 kaže...

Glupo.... neznam da li je to samo meni glupo jer ne volim face ili je video stvarno - bezveze.

win32 kaže...

Uopce necu ulaziti u rasprave dali je FB ok ili nije, ali video je predobro napravljen i nema veze sa time dali je FB "glup" ili sta ja znam sta sve ne.

ma gle nisam ja želio reči da je video napravljen loše. To zasigurno nije, s tehničke strane super izgleda i sve 5, samo... nije tema po mojem ukusu.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
4 godine
A Life On Facebook

Odlično napravljen video, svaka čast autoru... :D

P.S. Facebook haters f*** off !!! ^^

Dobar grah se daleko cuje
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.3.2011 19:11 (Toza).
2 godine
max1919 kaže...
max1919 kaže...

win32 kaže...

ma gle nisam ja želio reči da je video napravljen loše. To zasigurno nije, s tehničke strane super izgleda i sve 5, samo... nije tema po mojem ukusu.

Ne znam da li te itko i pitao za tvoje mišljenje?

2 godine
A Life On Facebook

video je predobar

2 godine
max1919 kaže...
max1919 kaže...

win32 kaže...

neznam odkud potreba da uopce otvaras tako neku temu ili video i ides pljuvat. ni mene ne zanimaju showbizz vijesti pa ih ne otvaram na portalima i idem srat kak mi je to praznoglavo. ak neko to voli, slobodno.

ne mislim nista lose s ovime, sloboda govora treba postojati

2 godine
protjeran
A Life On Facebook

probajte pauzirat kad si alex i diana ili kako se već zove šalju poruke hahah..

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
2 godine
gjurki kaže...

LOL, lame..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
2 godine
gjurki kaže...

Lore Ipsum...

4 godine
A Life On Facebook

ZAKON!

potpis :D
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice