Puno hvala Denisu na tome što nije na godišnjem. Ovaj je video samo potvrdio moje sumnje u ugrađeni USB port, no ipak, pošto igram samo i isključivo sa slušalicama, ova mi je tipkovnica uz Logitech Illuminated i Razer Lycosa Mirror Edition definitivno u Top 3 između kojih se dvoumim...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma u Logitech sam se razocaro kad sam saznao da su prestali proizvoditi g15 iz 2003. godine.
To je bila naj tipkovnica.
Ova nova g15 nije ni do koljena ni dizajnom niti funkcijama staroj g15, a o ogavnom narancastom osvjetljenju da ne pricamo.
Bas sam iso kupovat jednu high end nedavno, pa zbog nedostupnosti te g15 sam kupio Razerovu Lycosu i nisam razocaran.
Ova g110 mi izgleda malo jadno. Pogotovo jer ne radi USB port kako treba.
Neznam kako je to moglo promaknuti Logitechu jer ipak oni glase kao kao izuzetno kvalitetni proizvodac periferije.
No usprkos svega ovo je sigurno odlicna tipkovnica koja mozda previse kosta za ono sto nudi.
Dao bi joj 6.5/10.
Mene zanima jedino, jeli ta tipkovnica ima male tipke kao g19 (to mi se gadi, stalno pritisćem 2 tipke)(vratio ju jel mi je bila uzasna tipkovnica za prevelike pare) ili ima tipke kao normalna tipkovnica...Inace kupujem G15...pa ako neko zna???
evo nabavio sam doticnu tipkovnicu jer mi je trebala neka s makro tipkama i pozadinskim osvjetljenjem.
najveca mana mi je to sto se tesko privikavam na bas te "G tipke" s lijeve strane tj. slucajno ih pritisnem prilikom tipkanja jer zaboravim da ih imam pa mislim da je tu shift, ctrl i sl.
inace, pozadinsko osvjetljenje je lijepo, tipke se osvjetljavaju kroz znakove, a ne oko njih (u tim se slucajevima i ne vidi o kojoj se tipki radi, kao kod nekih tipkovnica).
tipke su mekane i prilicno tihe i ako nekome treba gamerska tipkovnicam, mislim da je ovo dobar izbor.
ocjena 8,5/10
ja mislim da je bolje ulozit pare u neki malo bolji mis,nego u tipkovnicu jer su sve iste i imaju tipke(ovisi jedino sad osvjetljenje,tvrdoca,mekoca,programne tipke i sl.)
meni je moja media keyboard 600 sasvim zadovoljavajuca,neznam sto joj fali mada nisam jos nikad radio na nekim malo "skupljim" tipkovnicama tipa g15,...
Imam par pitanja :
1.Dali je ovo tipkovnica sa velikim tipkama ili malim kao u laptopa
2.Dali ima hrv. slova(č,ć,š)
Imaš u temi o ASRock 890G Extreme 3 ploči nekog tipa koji ima tu tipkovnicu, pa pitaj njega. 
Dali su na europskoj verziji Z i Y raspoređeni suprotno nego na slici iznad?? (imaju li pozdainsko osvijetljenje)