hahaha pa tko ce gledat filmove i slike na tako malom ekranu kad odmah iznad tipkovnice stoji veeeliki ekran ... mal bzvz.... :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
meni se cini da cemo uskoro imati keyboardnotebookove
meni je to bezveze........
ta tipkovnica se mora napajati .....;)
Dali je možda netko kupio G19?
Cijena je uzasno velika. Tako da ne treba ni razmisljati o kupovini, kada je G11 sasvim pristojna gaming tastatura. A jeftinija je dosta!
imaš pravo sa G11 ,ali G19 ima usb2.0
i lcd
(to je samo za napredne gamere(G19))
ja cu je vjerojatno kupit tamo negdje za bozic kada joj padne cijena na nekih 800kn
Neznam jel mi bolje odma sad kupiti G15 il cekat kad cjena G19 padne ispod 1000kn
Neznam jel mi bolje odma sad kupiti G15 il cekat kad cjena G19 padne ispod 1000kn
Ma neisplati se kupiti ovu tipkovnicu, pa daj molim te, dati 1200kn za tipkovnicu, i to zasto? Jer ima ekran od 320x240 i neznam dodatne tipke, sve to ima ako bas nekome treba G11 za 450kn, za 1200kn se vise isplati kupiti Widescreen ekran nego ovu doslovce sminkersku glupost.
ala kupite razerovu tipkovnicu, jeftinija je od ove, a opet kvalitetna, za igranje igrica 
Meni je isto malo bezveze kaj se mora napajat
Ok, koliko dugo se puni "međuspremnik"? Nikako da video krene...
ljudi gdje ima za kupiti tipkovnica
ljudi gdje ima za kupiti tipkovnica
Ako netko i želi dazi tolike novce za tipkovnicu neka prije nazove, jer u Protisu na cjenicima ima svega a kada se dođe tamo........hmmm radije nazovite da ne trošite cipele bezze!
ne znam nekako me ova g19 uopće nije impresionirala da slinim za njom makar mi bilo preskupo i nikad je ne bi kupio, čak mi izgleda ružno, a i veliki minus mi je i onaj punjač za ekran i usb 2.0 i g15 v2 mi izgleda puno bolje, ali to je moje mišljenje
Dobra tipkovnica ali ipak preskupa za nesto takvo! :)
Jel ima neko ovu tipkovnicu?????????
Ako neko ima g19 pokvarenu ili polovnu za prodaju neka mi se javi na PM.tnx