Logitech G19

poruka: 21
|
čitano: 3.341
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Logitech G19".
3 godine
Logitech G19

hahaha pa tko ce gledat filmove i slike na tako malom ekranu kad odmah iznad tipkovnice stoji veeeliki ekran ... mal bzvz.... :D

3 godine
RE: Logitech G19

meni se cini da cemo uskoro imati keyboardnotebookoveSmijeh

amd athlon64 x2 5400+ @ 2,8 Ghz ASRock ALiveN570SLI-eSATA2 2x2gb Kingmax 800 Mhz XFX 9600 GT 512 MB GDDR3 xxx-edition
3 godine
Logitech G19

meni je  to bezveze........

ta tipkovnica se mora napajati .....;)

4 godine
Logitech G19

Dali je možda netko kupio G19?

3 godine
neaktivan
Logitech G19

Cijena je uzasno velika. Tako da ne treba ni razmisljati o kupovini, kada je G11 sasvim pristojna gaming tastatura. A jeftinija je dosta!

3 godine
neaktivan
Logitech G19

imaš pravo sa G11     ,ali G19 ima usb2.0  

i lcd   

(to je samo za napredne gamere(G19))

3 godine
Logitech G19

ja cu je vjerojatno kupit tamo negdje za bozic kada joj padne cijena na nekih 800kn

3 godine
protjeran
Logitech G19

Imam g15 kao na slici ispod i mislim da nema razlike osim u lcd-u i cijeni

po meni je to  preseravanje od strane Logitech-a jer nikakva inovavija nije uradjena

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2009 14:28 (luxman).
3 godine
neaktivan
Logitech G19

Neznam jel mi bolje odma sad kupiti G15 il cekat kad cjena G19 padne ispod 1000kn

3 godine
protjeran
PC-Gamer kaže...

Neznam jel mi bolje odma sad kupiti G15 il cekat kad cjena G19 padne ispod 1000kn

ja mislim da se ni jedna ne isplati ja sam samo djaba bacio pare vjeruj mi nemas od nje nista a ti kako god hoces
3 godine

Ma neisplati se kupiti ovu tipkovnicu, pa daj molim te, dati 1200kn za tipkovnicu, i to zasto? Jer ima ekran od 320x240 i neznam dodatne tipke, sve to ima ako bas nekome treba G11 za 450kn, za 1200kn se vise isplati kupiti Widescreen ekran nego ovu doslovce sminkersku glupost.

xfire> bmw144 Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
3 godine
Logitech G19

ala kupite razerovu tipkovnicu, jeftinija je od ove, a opet kvalitetna, za igranje igrica Namigiva

3 godine
Logitech G19

Meni je isto malo bezveze kaj se mora napajat

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
4 godine
neaktivan
Logitech G19

Ok, koliko dugo se puni "međuspremnik"? Nikako da video krene...

GB P35-DS3R || Intel E8200@3.2GHz ...ma jebeš to, imam XBOX 360!!!
3 godine
neaktivan
Logitech G19

ljudi gdje ima za kupiti tipkovnica

Matija Vratislavski
3 godine
Matija111 kaže...

ljudi gdje ima za kupiti tipkovnica

Evo ovdje.
Area-51 m15x
4 godine
Logitech G19

Ako netko i želi dazi tolike novce za tipkovnicu neka prije nazove, jer u Protisu na cjenicima ima svega a kada se dođe tamo........hmmm radije nazovite da ne trošite cipele bezze!

-Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with experience -
3 godine
Logitech G19

ne znam nekako me ova g19 uopće nije impresionirala da slinim za njom makar mi bilo preskupo i nikad je ne bi kupio, čak mi izgleda ružno, a i veliki minus mi je i onaj punjač za ekran i usb 2.0 i g15 v2 mi izgleda puno bolje, ali to je moje mišljenje

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
2 godine
neaktivan
Logitech G19

Dobra tipkovnica ali ipak preskupa za nesto takvo! :)

20 mjeseci
protjeran
Logitech G19

Jel ima neko ovu tipkovnicu?????????

4 godine
Logitech G19

Ako neko ima g19 pokvarenu ili polovnu za prodaju neka mi se javi na PM.tnx

dasHHa
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: