Tko čita tekst u ovom videu? G. Drago?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nema šanse, to je glas Dragotov ?? Ee ... ono ... :-|
a ovo ima kakve veze s računalima?
Glas koji čita tekst je kolege Bakse. U redakciji su složni u stavu da moje splitsko njakanje nije za javnost... :-)
fly by wire..
Daj stavite taj film u normalnom formatu da se može pogledati.
Jel ovo neka zajebancija? Jel niste možda zakasnili s ovim prilogom kojih 2 godine, kratki filmić i još nestručno izveden tekst..
Glas koji čita tekst je kolege Bakse. U redakciji su složni u stavu da moje splitsko njakanje nije za javnost... :-)
Uz dužno poštovanje g. Baksi, možda bi njakanje bilo bolji izbor.. :)
zašto je uopće ovaj video stavljen..
Jel ovo neka zajebancija? Jel niste možda zakasnili s ovim prilogom kojih 2 godine, kratki filmić i još nestručno izveden tekst..
Da si malo upućen, znao bi da se Lufthansa tek nedavno dokopala a380-ke, iako ja a380 u službi već od 2007. godine.
Da si malo upućen, znao bi da se Lufthansa tek nedavno dokopala a380-ke, iako ja a380 u službi već od 2007. godine.
Ma zamisli! samo da pitam - kakve ovo veze ima sa vašim časopisom?
Zašto moram instalirati MS Silverlight? Ne želim imati ništa što je Microsoft proizveo. Ima i drugih video formata ako niste znali. Mora da ste i vi na platnom spisku Velikog sotone iz Redmonda.