Macintosh prije 25 godina

poruka: 7
|
čitano: 1.100
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Macintosh prije 25 godina".
4 godine

Ja imam isti takav...

Uopće nisam znao da to sve može...

Jeste li vidjeli kako su ljudi poludjeli?

Budući Bill Gates... Ili barem Steve Jobs!
4 godine

Zanimljivo je da se ova reklama može primjenit i danas Smijeh  Kako se malo toga promijenilo, scary.

Why so serious???
4 godine

Ne razumijem te... Kako se ova reklama može primjeniti i danas?

4 godine

Pa više manje sve što se i danas može raditi na Macu (i ostalim računalima da se razumijemo, osim igara) vrijedilo je i za taj Mac. Možeš crtat, pisat, gledat multimediju, radit prezentacije i koristiti pomoć pri korištenju (čitanje za slijepe). Istina, alati izgledaju bolje, dorađenije, lijepše, ali sama funkcija je ista. U srži je sve još uvijek isto.

Why so serious???
4 godine

Imaš pravo... Ali je softver bolji, brži i funkcionalniji...

3 godine

kul

hRva mRva z in da house
3 godine

Ja sam MORAO radit na iMAC-u jedno pola godine i nikako mi nije sjeo taj OS :( .Sve zivo sam poprcko po njemu da si prilagodim rad na njemu i stvarno, kaj se tice brzine i grafike, tu Windowsi nemaju kaj trazit...MacOS jede Windows ko malu djecu po tom pitanju, al ja se nikako nisam mogo naviknut na to sve....Ne znam, ko da da MAC-u fali neke malo :( . Za pocetak jedna tipka na mišu :)))

Asus Maximus Extreme, E8400@ 4GHZ, Tagan BZ800, Zalman 9500, 2 X 1GB Corsair XMS3 @ 1433MHz, Gigabyte GTX260@ 700/1200/1500, Creative Labs X-Fi Xtreme Music, Chieftec BA-01B-B-B, Razer Copperhead & Goliathus, 2X250GB SATA2, 2X320GB SATA2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice