Izgleda da ništa od vozila, možda još i bolje jer bi onda previše bio Battlefield, a premalo MOH.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
preevise podsjeca na battlefield..
Prvo zarade na propagandi za rat, onda zarade na ratu, onda zarade na igrama i filmovima o ratu...Nevjerovatno...
Prvo zarade na propagandi za rat, onda zarade na ratu, onda zarade na igrama i filmovima o ratu...Nevjerovatno...
Kapitalizam u najboljem obliku...
malo je glupavo nož napravljen, kad ide ubost bode u glavu a ne u trbuh
ovo se da opisat kao BF bez vozila
malo je glupavo nož napravljen, kad ide ubost bode u glavu a ne u trbuh
Opcenito je to ubijanje nozevima crap, od MW-a preko BC-a do MoH-a. Ziing kill. Ubiti nekog nozem je krvavi proces koji traje vremena, to ili nek izbace ili nek porade na tome da dok se kreteniziras nozem drugi nije insta-dead i moze ti sasut olovo u lice, pa da vidimo skill.
Šta bi ti htio da na mjestu zločina otvore mesnicu, prave polutke ljudi, lagano sjeckaju udove, prave kobasice ,čvarke, krvavice 
Šta bi ti htio da na mjestu zločina otvore mesnicu, prave polutke ljudi, lagano sjeckaju udove, prave kobasice ,čvarke, krvavice 
Ne, nego sam opcenito htio reci da je to sranje. Narocito na nacin koji svi forsiraju.
Ko neki novi BFBC 3 
Ne, nego sam opcenito htio reci da je to sranje. Narocito na nacin koji svi forsiraju.
Zato ja volim kundačenje...zbong ode šljem...
Ja ne znam jesam ja što propustio, ali ovo je ista igra kao BC2, samo gore (nema vozila). Pa što ne izdaje ista tvrtka??? What's the point?
Ja ne znam jesam ja što propustio, ali ovo je ista igra kao BC2, samo gore (nema vozila). Pa što ne izdaje ista tvrtka??? What's the point?
Zaraditi što više love... To je point svega. 
...What's the point?
Money cow, zašto sisat iz jedne kad možeš iz dvije.
Meni su pucačine na konzolama ko da voziš auto i mjenjaš brzine s laktovima
Ak nekom treba beta key ovog čudnovatog kljunaša od igre nek ode na gamespot.com 
Shvaćam ja da bi oni muzli pare iz dvije igre, a ne jedne, al je prebrzo. Dogodit če im se sličan igrački bunt kao Valveu s L4Dom. Jedino što je EA već odavno na lošem glasu kojeg su taman utišali, te bi posljedice njima mogle biti puno gore/veće nego Valveu.
Ovo govno od igre nama nikakve veze sa bf-om, bf je za ovo vrh vrhova pa čak i sa svim silinm bugovima.
To kaj su oružja ista ne čini igru istom, niti sličnom bf-u.
Fuj! Uninstall-yes to all :)