Fuzija CoD:MW2 i BFBC2 :D
COD je fuzija MOH-a jer je on daleko prije postojao. COD je izisao 2003. a MOH negdje 1999 na PS.
sve ovo super izgleda al god damn it mogli su bar stavit recoil ovako ce bit samo noob friendly igra
cak ni RPG nema recoil
valjda ce stavit do zavrsne verzije
bar se nadam dobrom singleplayeru
sve ovo super izgleda al god damn it mogli su bar stavit recoil ovako ce bit samo noob friendly igra
cak ni RPG nema recoil
valjda ce stavit do zavrsne verzije
bar se nadam dobrom singleplayeru
Bit će recoil-a,jer negdje na 6-7 lvl dobiš neki perk da ti smanji recoil.
Valjda je neki bug u beti pa nema recoila...
zna li tko di se moze nabaviti beta key????
ok tnx ;)
zna li tko di se moze nabaviti beta key????
Ovdje za koji dan,al moraš se regat.
Treba li se sta posebno napravit kada se registrira ili ne?
vjerovatno samo cekat kad obajave i onda kad dodju keyevi upises e-mail
bar je tako bilo za bfbc 2 betu
Trenutno je beta u starijoj verziji igre od prije nekih 3 mjeseca, znači nije ona verzija na kojoj su igrali na e3, ali uskoro bi trebali updateat s čime će popravit recoil i ostale stvari. Frend mi igra i gledao sam malo preko streama, igra je više skill based tako da će nubovi bit ownani. Također nema lean ni prone. Nisu stavili prone jer je to glavno oružje kempera s čime se slažem, a po mehanici kretanja u igri čini mi se da lean nije potreban, a i nekad zna dati nepoštenu prednost.
Pa ne izgleda nešto pretjerano dobro, jako slično kao COD:MW2. Ono, moraju napraviti nešto novo i bolje da bi prikupili publiku.
a glupo mi je ovo sto moras pre-orderati igru da bi mogao igrat betu :/
sto cu pre-orderati igru koju nisam ni zaigrao i neznam kakva je :(
Pa ne izgleda nešto pretjerano dobro, jako slično kao COD:MW2. Ono, moraju napraviti nešto novo i bolje da bi prikupili publiku.
A igra je moderni rat, neznam zašto bi je uspoređivao sa codom ako nisi probao. Mehanika igre bi trebala biti potpuno drugačija i nema retardiranih perkova što je super.
Igram betu MP kao combat tester i mogu reći da je igra ok. Pošto je beta, ima puno toga za doradit ali najbolji dojam mi je zvuk pri pucanju. Zvuči tako moćno i odlično. Za sada su samo dvije mape, ova iz videa i još jedna u nekoj polupustinji u kojoj je princip sličan Rushu. No za sada mi igra nije pružila ništa novo i ne već viđeno u BF2. Jako su slične. Ali tko zna što će se sve već promjenit do izlaska. Uglavnom, hackovi već postoje,razni aimbootovi i wallhacks i ostale piz...tako da je veću beti pun k...headshota sa svih strana. Svako malo se pojavi netko ko ih koristi i zbog toga se nadam zatvorenom testiranju samo za ekipu jer je na ovakav način testiranje sranje... No vidjet ćemo. Nadajmo se da će SP biti cool ali ipak, nije da se zbog njega kupuju origigi igre već zbog muptiplayera. Živi bili pa vidjeli.
Igram betu MP kao combat tester i mogu reći da je igra ok. Pošto je beta, ima puno toga za doradit ali najbolji dojam mi je zvuk pri pucanju. Zvuči tako moćno i odlično. Za sada su samo dvije mape, ova iz videa i još jedna u nekoj polupustinji u kojoj je princip sličan Rushu. No za sada mi igra nije pružila ništa novo i ne već viđeno u BF2. Jako su slične. Ali tko zna što će se sve već promjenit do izlaska. Uglavnom, hackovi već postoje,razni aimbootovi i wallhacks i ostale piz...tako da je veću beti pun k...headshota sa svih strana. Svako malo se pojavi netko ko ih koristi i zbog toga se nadam zatvorenom testiranju samo za ekipu jer je na ovakav način testiranje sranje... No vidjet ćemo. Nadajmo se da će SP biti cool ali ipak, nije da se zbog njega kupuju origigi igre već zbog muptiplayera. Živi bili pa vidjeli.
može koji SS
može koji SS
Evo par komada sa Helmand Valley mape.
jos nisu dosli keyevi na fileplayu =(
ajme nisam uvatija ni jedan key a prosli su =(
za one koji jos traze beta key
na facebook grupi http://apps.facebook.com/moh-betaklic/ dijele se keyevi..
treba pozvati 4 frenda, like it i dobijete key... radi 100% provjereno...
taj key ukucate na sluzbenoj stranici od ea medal of honor http://www.medalofhonor.com/beta i dobiti cete svoj key
Probao igru i moram priznat da sam razočaran vjerovatno zato jer sam imao velika očekivanja. Možda poprave, ali sumnjam. Onako hitreg je dosta loš, prilično je nemoguće preživit više od minute, smrti su jako čudne jer nikad ne znaš od kud te protivnik skine već se samo odjednom srušiš što je jako iritantno. Par puta su me likovi sa nekih 30-ak metara skidali sa malim kalašem što je nemoguće, nema recoila zasada što će vjerovatno popravit. Kretanje mi se čini prilično ok. Moram spomenut da sniperi često moraju 2 puta pogodit metu da je ubiju. Sve u svemu nema nekog osjećaja koji te vuče da igraš dalje, jedino što bi izdvojio da je ok je to što nema pronea jer bi se dosta lako kempalo i kretanje je prilično dobro napravljeno.
Dajte malo svoje username da se nađemo pa zajedno igramo .
Moj je :xafkx
Bile su prije nekih mjesec-dva informacije da bude postojala i PS3 beta??
Jel ima nekih friških vijesti o tome?
Ipak je ovo na neki način remake PS naslova
Ps3 beta je launchana isto kada i za pc i za xbox. Key možeš dobit preorderom ili nekim internet challengima. Ugl neznam šta misliš pod remake, ali ovaj medal of honor nema nikakve veze sa prijašnjima prevenstveno jer se radi o modernom ratovanju.
Ps3 beta je launchana isto kada i za pc i za xbox. Key možeš dobit preorderom ili nekim internet challengima. Ugl neznam šta misliš pod remake, ali ovaj medal of honor nema nikakve veze sa prijašnjima prevenstveno jer se radi o modernom ratovanju.
Kao prvo, za X360 bi treba izaći tek drugi tjedan.
A ovo za remake sam napomenul svojevrsni - zbog imena
Inače, prva dva sam igral na Plejki, gdje sam drugdje i mogel (ironije li) osim na Nintendu (Underground)
No ovo za ime tiče se prvog dijela, koji je PS1 ekskluziva
Znam da radnjom ovaj novi nema s njim veze
Samo da mi je taj key :(
http://www.medalofhonor.com/betainfo
Tu imaš pod faq i listaj. Beta je izašla 21. 6. 2010. na sve 3 platforme odjednom, znam jer sam gledao e3 na kojem su to najavili. Mene zanima jedino kako će ta igra radit na 2 enginea, a multiplayer mi se nažalost ne sviđa najprije zbog snipera koji je po meni beskoristan, a onda tu dolaze stvari kao ubijanje na 50 metara sa malim kalašem i iznenadne smrti.
za one koji jos traze beta key
na facebook grupi http://apps.facebook.com/moh-betaklic/ dijele se keyevi..
treba pozvati 4 frenda, like it i dobijete key... radi 100% provjereno...
taj key ukucate na sluzbenoj stranici od ea medal of honor http://www.medalofhonor.com/beta i dobiti cete svoj key
Nemogu vjerovat da jedan od tih siteova na fejsu zapravo i radi...XD
Dobio beta key sad se downloada :)
efekti i zvukovi su jako dobri jedni mi je malo cudno sto treba neprijatelja par puta upucat da umre
efekti i zvukovi su jako dobri jedni mi je malo cudno sto treba neprijatelja par puta upucat da umre
A koliko bi metaka treba ispucati da probiju pancirku, i kaj čovjek treba odmah pasti ako ga se pogodi u ruku ili stopalo...
A koliko bi metaka treba ispucati da probiju pancirku, i kaj čovjek treba odmah pasti ako ga se pogodi u ruku ili stopalo...
ali se ne ispuca 15-20 metaka.. i sad ces mi reci da talibani nose pancirke...