:) najbolja igra .battlefield i sve igre se mogu samo maknit nastranu... i kolko primjetim osjecaj pucanja je puno bolji
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Samo se nadam da ce se radnja vise odvijat na povrsini zemlje i nek bude vise vrsta beštija a ostalo bude super.
Odlično izgleda.
Metro 2033 je jedna od najboljih survival horror igara koje sam igrao. Epic atmosfera, grafika, igrivost.
Nadam se da će nastavak biti još bolji.
Samo se nadam da ce se radnja vise odvijat na povrsini zemlje i nek bude vise vrsta beštija a ostalo bude super.
Ja mislim da su s tim duhovima i čudovištima više zaje.bali igru nego ju poboljšali. Meni je najzabavnije bilo u tunelima.
EDIT: ne mislim na ona ćudovišta na površini nego na one kugle....
Meni je Metro bio solidna igra.
Metro 2033 je jedna od najboljih survival horror igara koje sam igrao. Epic atmosfera, grafika, igrivost.
Nadam se da će nastavak biti još bolji.
I manje zahtjevniji...
Meni je na svim postavkama na max. na površini zemlje bilo 20-25 fps-a bilo bi dobro da je manje zahtjevnija, jer sam čuo da če se Last Night više odvijati na površini. Na 20 fps-a mi baš i nije gušt igrati.
I manje zahtjevniji...
Nebih to volio jer bi onda igra vjerovatno lošije izgledala nego prvi dio. Zahtjevi odgovaraju onome sto nudi s grafickog aspekta, ipak je Metro jedna od best looking igara današnjice. Uostalom, moze se fino igrati i sa slabijim grafama u DX10, cak i jedna 5850 koja trenutno spada u mainstram moze potegnuti DX11 s teselacijom, ali bez antialiasinga i depth of fielda.
Meni je Metro bio tezak...
Meni je igra bila odlicna.Ali pre kratka.
Ocekivao sam nesto kao stalker da ima pod misije
ali nista od toga.Nadam se da ce ova imat vise misija
koje se ne nadovezuju na pricu i da ce biti duza igra.
ko je ovaj microman sto mi je stavio td.... bas si je na slici namjestio lice za jedan samar iz voleja mozda ce mu bit slab njegov i7 il grafa za last light hh
I manje zahtjevniji...
Nebih to volio jer bi onda igra vjerovatno lošije izgledala nego prvi dio. Zahtjevi odgovaraju onome sto nudi s grafickog aspekta, ipak je Metro jedna od best looking igara današnjice. Uostalom, moze se fino igrati i sa slabijim grafama u DX10, cak i jedna 5850 koja trenutno spada u mainstram moze potegnuti DX11 s teselacijom, ali bez antialiasinga i depth of fielda.
Ja sa mojom konf.(pogledaj pod Moj PC) pokrecem Metro 2033 na max. Bez *ebe! 
ko je ovaj microman sto mi je stavio td.... bas si je na slici namjestio lice za jedan samar iz voleja mozda ce mu bit slab njegov i7 il grafa za last light hh

hahaha, kad ti iz ormara izvuce 990X :P ili SB-E :P
Napokon jedan pravi video...Moram priznati da sam se poprilično bojao što će iz svega toga izaći, ali ovo što sam vidio me doista raduje. Grafiku očito nisu mijenjali i to mi je jako drago jer je ona u prethodniku bila na vrlo visokoj razini. I usprkos tome igrao sam je na svojoj konfiguraciji na vrlo zadovoljavajućoj razini. Vidim da su ubacili i neko novo oružje, i nadam se da će ga biti još više. Neka samo produže gameplay na 10ak sati, malo poboljšaju inteligenciju protivnika, smanje blesave zombije i neka OTVORE usta Artyomu jer njegova mutavost me izbacivala iz takta. I ako sve to naprave kako spada, biti će to hit godine. Mi, Slaveni, računamo na vas! 
moram priznati da ljudi u Metrou nisu bas bili idioti, al ja sam igral na najjacim postavkama...al su zato mutanti bili...i iz prvog djela su dosta ovi supermutanti ostali u zraku. jedna jedina misija s njima(e) i to je to, a cijela se priča zasniva na njima.
moram priznati da ljudi u Metrou nisu bas bili idioti, al ja sam igral na najjacim postavkama...al su zato mutanti bili...i iz prvog djela su dosta ovi supermutanti ostali u zraku. jedna jedina misija s njima(e) i to je to, a cijela se priča zasniva na njima.
Nisam niti rekao da su bili idioti, već sam mislio da bi trebalo poraditi na njihovoj 'humanosti' i uvesti bolju interakciju između glavnog lika i ostalih.
Metro 2033 me oduševio ja se nadam de će me ovo još više. Pogotovo ako malo unaprijede sistem borbe sa onim čudima.
nemoras priznati, nitko ti ne prijeti da ce te ubiti ako ne priznas...