Metro- Last Light Gameplay Demo

poruka: 20
|
čitano: 1.031
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Metro- Last Light Gameplay Demo".
15 mjeseci
protjeran

:) najbolja igra .battlefield i sve igre se mogu samo maknit nastranu... i kolko primjetim osjecaj pucanja je puno bolji

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 20:52 (igorsb2).
2 godine

Samo se nadam da ce se radnja vise odvijat na povrsini zemlje i nek bude vise vrsta beštija a ostalo bude super.

Music As A Weapon !!
3 godine

Odlično izgleda.

سمندری ڈاکو
10 mjeseci

Metro 2033 je jedna od najboljih survival horror igara koje sam igrao. Epic atmosfera, grafika, igrivost.

Nadam se da će nastavak biti još bolji.

22 mjeseca
Re: Metro- Last Light Gameplay Demo
Haf932 kaže...

Samo se nadam da ce se radnja vise odvijat na povrsini zemlje i nek bude vise vrsta beštija a ostalo bude super.

Ja mislim da su s tim duhovima i čudovištima više zaje.bali igru nego ju poboljšali. Meni je najzabavnije bilo u tunelima.

EDIT: ne mislim na ona ćudovišta na površini nego na one kugle....

Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 20:56 (ROFLOLMAO).
11 mjeseci

Meni je Metro bio solidna igra.

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.
2 godine
iAvenger kaže...

Metro 2033 je jedna od najboljih survival horror igara koje sam igrao. Epic atmosfera, grafika, igrivost.

Nadam se da će nastavak biti još bolji.

I manje zahtjevniji...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
19 mjeseci

Meni je na svim postavkama na max. na površini zemlje bilo 20-25 fps-a bilo bi dobro da je manje zahtjevnija, jer sam čuo da če se Last Night više odvijati na površini. Na 20 fps-a mi baš i nije gušt igrati.

Peace.......Ja sam muško, zakaj svi mislite da sam žensko ?
2 godine
dec54 kaže...

I manje zahtjevniji...

Nebih to volio jer bi onda igra vjerovatno lošije izgledala nego prvi dio. Zahtjevi odgovaraju onome sto nudi s grafickog aspekta, ipak je Metro jedna od best looking igara današnjice. Uostalom, moze se fino igrati i sa slabijim grafama u DX10, cak i jedna 5850 koja trenutno spada u mainstram moze potegnuti DX11 s teselacijom, ali bez antialiasinga i depth of fielda.

2 godine
protjeran

Meni je Metro bio tezak...

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
3 godine

Meni je igra bila odlicna.Ali pre kratka.

Ocekivao sam nesto kao stalker da ima pod misije

ali nista od toga.Nadam se da ce ova imat vise misija

koje se ne nadovezuju na pricu i da ce biti duza igra.

born to be gamer
15 mjeseci
protjeran

ko je ovaj microman sto mi je stavio td.... bas si je na slici namjestio lice za jedan samar iz voleja mozda ce mu bit slab njegov i7 il grafa za last light hh

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2011 0:56 (igorsb2).
10 mjeseci
ATiGamer kaže...
dec54 kaže...

I manje zahtjevniji...

Nebih to volio jer bi onda igra vjerovatno lošije izgledala nego prvi dio. Zahtjevi odgovaraju onome sto nudi s grafickog aspekta, ipak je Metro jedna od best looking igara današnjice. Uostalom, moze se fino igrati i sa slabijim grafama u DX10, cak i jedna 5850 koja trenutno spada u mainstram moze potegnuti DX11 s teselacijom, ali bez antialiasinga i depth of fielda.

Ja sa mojom konf.(pogledaj pod Moj PC) pokrecem Metro 2033 na max. Bez *ebe! {#}

BeLLo
2 godine
igorsb2 kaže...

ko je ovaj microman sto mi je stavio td.... bas si je na slici namjestio lice za jedan samar iz voleja mozda ce mu bit slab njegov i7 il grafa za last light hh

{#}

Bilo bi zgodno, ali nije potrebno!
21 mjesec

hahaha, kad ti iz ormara izvuce 990X :P ili SB-E :P

4 godine

Napokon jedan pravi video...Moram priznati da sam se poprilično bojao što će iz svega toga izaći, ali ovo što sam vidio me doista raduje. Grafiku očito nisu mijenjali i to mi je jako drago jer je ona u prethodniku bila na vrlo visokoj razini. I usprkos tome igrao sam je na svojoj konfiguraciji na vrlo zadovoljavajućoj razini. Vidim da su ubacili i neko novo oružje, i nadam se da će ga biti još više. Neka samo produže gameplay na 10ak sati, malo poboljšaju inteligenciju protivnika, smanje blesave zombije i neka OTVORE usta Artyomu jer njegova mutavost me izbacivala iz takta. I ako sve to naprave kako spada, biti će to hit godine. Mi, Slaveni, računamo na vas! {#}

21 mjesec

moram priznati da ljudi u Metrou nisu bas bili idioti, al ja sam igral na najjacim postavkama...al su zato mutanti bili...i iz prvog djela su dosta ovi supermutanti ostali u zraku. jedna jedina misija s njima(e) i to je to, a cijela se priča zasniva na njima.

4 godine
xyan kaže...

moram priznati da ljudi u Metrou nisu bas bili idioti, al ja sam igral na najjacim postavkama...al su zato mutanti bili...i iz prvog djela su dosta ovi supermutanti ostali u zraku. jedna jedina misija s njima(e) i to je to, a cijela se priča zasniva na njima.

Nisam niti rekao da su bili idioti, već sam mislio da bi trebalo poraditi na njihovoj 'humanosti' i uvesti bolju interakciju između glavnog lika i ostalih.

3 godine

Metro 2033 me oduševio ja se nadam de će me ovo još više. Pogotovo ako malo unaprijede sistem borbe sa onim čudima.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 17:06 (Jack Sparrow).
2 godine
xyan kaže...

nemoras priznati, nitko ti ne prijeti da ce te ubiti ako ne priznas...

Bilo bi zgodno, ali nije potrebno!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice