Ja sam ovaj film dodao ovdje još prije tjedan dana ali neznam zašto nije objavljen.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A gle i ja sam dodavao pa me nisu objavili.
Inače filmić je odličan, tu i tamo na trenutke se primjeti amaterizam inače je full profi napravljen.
Svaka čast
Nakraju videa piše da će ih biti još.Nakraju će napraviti i film iz toga., nikad se nezna.
Nakraju videa piše da će ih biti još.Nakraju će napraviti i film iz toga., nikad se nezna.
Vidiš dobra ideja.
Odlična mi je explozija na kraju
Filmic im je stvarno predobar.Volio bih da za koju godinu vidim film u kinima.Igra ima stvarno dobru pricu u svakom trenutku je napeta.Modern Warfare 2 ima (po mom misljenju) najbolju pricu kod igri dosad.
Čista desetka ;)
Izvrsno. Ovo mi još malo izgleda i bolje od nekih akcijskih filmova. Šteta samo što je tako kratak.
Bilo bi super kad bi se napravila recimo serija od toga. Ono, prva sezona, 12 epizoda. Sve je povezano i deri. Jao, sad sam neka faca, scenarist, redatelj ili nešto, odmah bih pokrenio seriju. :)
Ovo je odlično,jedva čekam drugi dio.
Filmic im je stvarno predobar.Volio bih da za koju godinu vidim film u kinima.Igra ima stvarno dobru pricu u svakom trenutku je napeta.Modern Warfare 2 ima (po mom misljenju) najbolju pricu kod igri dosad.
Film je dobar tu se slažem, modern warfare 2 je super igra, najbolja iz 2009. i tu se slažem, al sad da ima najbolju priču neznam baš, mislim da je tu još uvijek far cry 1 car, mada i FC2 ima meni dobru priču, bolju nego MW2
u svakom slučaju radnja je bolja nego u 90% američkih akcijskih filmova. likovi su amateri ali znaj usvoj posao. samo naprijed, jedva čekam drugi dio
hehe predator na snipera na kraju...
Kad sam vidio da je amatersko, pomislio sam neki opet mutavi filmic. Ali me iznenadilo, odlicno je,kad bi barem snimili cjeli film , rado bih to pogledao.
Jako dobro odrađeno palac gore!
Odilican, super odradjeno!!!
Super, pogotovo za amatere!
Jedino, eto slučajno, samo primjetio snijeg u cijevi puške oko 2:20...:D
preodlican isjecak nadam se da ce nastavak ubrzo:)
Jeste li skužili što oni rusi pričaju...... Svaka im je druga riječ babuška..... XD
Dosta filmova na trzistu nemaju ovakve zanimljive scene kao ovaj FAN video! ... nemogu ga zvat amaterskim s tako dobrom opremom, efektima, te dobrim snimljenim kadrovima, tehnikom snimanja... odlicno!
film je super složen i sve to ali se vidi da snimaju sa paintball puškama, baš se u nekim svenama vide komadići paintball kuglice a i boja... ali sve u svemu fil je cool...
film je super složen i sve to ali se vidi da snimaju sa paintball puškama, baš se u nekim svenama vide komadići paintball kuglice a i boja... ali sve u svemu fil je cool...
lol o kakvom paintballu pričaš.
Pa imaju one filmske metke.
Pohvale za trud! 
Obavezno stavite dok dođe drugi dio!Inače ovaj je odličan sve pohvale!