Owned!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
najjaci su mi ovi sta se zale na sve zivo u bf3. kad vidim u chat-u da neko tko je upravo ubijen cvili i pise sniper noob, m320 noob, grenade noob,g18, mortar noob, knife noob, udavio me golim rukama noob... dode mi da odma izadem sa servera, ili da nadem doticnog i silujem ga cilu partiju.
mortari su dosta ograniceni u igri i rjesavaju se bez problema (u najgorem slucaju uzmes i ti mortar i rjesis ga za sekund) tako da su ovakvi videjovi potpuno nepotrebni.
inace kad vidim ljude koji zugaju po chatu samo napisem STOP CWYING uz prigodnu pjesmu
a sta onda ako je tebe ubio mortar ????????...sta onda????,,,,....
pa onda nastavis igrat kao i kad te ubije neko sa puskom.
sta onda bez veze pišeš ????????
Dalja smiri živce, svako ima pravo na svoje mišljenje.
najjaci su mi ovi sta se zale na sve zivo u bf3. kad vidim u chat-u da neko tko je upravo ubijen cvili i pise sniper noob, m320 noob, grenade noob,g18, mortar noob, knife noob, udavio me golim rukama noob... dode mi da odma izadem sa servera, ili da nadem doticnog i silujem ga cilu partiju.
mortari su dosta ograniceni u igri i rjesavaju se bez problema (u najgorem slucaju uzmes i ti mortar i rjesis ga za sekund) tako da su ovakvi videjovi potpuno nepotrebni.
inace kad vidim ljude koji zugaju po chatu samo napisem STOP CWYING uz prigodnu pjesmu
Tocno to!
Lik ubije sa snajperom nekoga dva puta za redom preko pola mape a ovaj njemu sniper noob!
Pa ne moze noob pogodit nekog preko pola mape!
Mozda je htio reci sniper leet? :)
nisu svi ko vi !!!!!!!!!!!!!!!!!
Da ali malo je ovakvih čangrizavih baba ko ti :)
Bilo bi bezveze da sad izbace mortare...
placipicke...
najjaci su mi ovi sta se zale na sve zivo u bf3. kad vidim u chat-u da neko tko je upravo ubijen cvili i pise sniper noob, m320 noob, grenade noob,g18, mortar noob, knife noob, udavio me golim rukama noob...
To je tako u manje vise svim online FPS-ovima. Cime god da nekog roknes noob si, jedino da mirno stojis i pustis da doticni tebe rokne, ali i onda ces biti noob, zato sto "nemas pojma" xD
Kako god da okrenes noob si :D
Pazi moja iskustva iz crossfirea (mozda vrijedi i dalje nisam upoznat sa slengom):
- backreaper noob (to je kad nekome prisuljas i pucas u leda)
- rusher noob (kad se zaletis na nekoga i roknes ga)
- camper noob (kada ga sacekas i roknes)
- noob (kada ti prve tri tocke ne uspiju pa tebe roknu)
?? kako da igram?
Klinci i njihova posla... :D
Ma.. U CoD4 postoji the klasa, nešto što svaki klinjo koji drži do sebe mora imati:
Bilo koja puška na koju možeš prišarafiti GL (isključujući G3, to im je prekomplicirano) - kalaš najčešće jer sa njime ponekad uspiju ubiti nekog. Slučajno, naravno.
Bilo koji pištolj
Juggernaut + LS ili pak jugger i marty.
I bind za "low".
Više nemožeš doči na server a da ne ubiješ nekoga i onda ti on kaze neki dodatak uz riječ N00b...
nove gejmerske tipkovnice trebaju imat umjesto space n00b, da ne moraju tolko tipkat jadni...
al takav djecji rage mentalitet me stvarno zivcira, eto tipa u lolu isto... neki balonja se zaleti sam na trojicu i vice go 1 vs 1, n00b team no help itd... al u svim igrama najdrazi citat iz chat loga mi je: ks n00b
ili ova priča : low team! N00b team......