ja znam jednog frenda kaj mu starci imaju face xD...
moji imaju fejs :/
Moja nezna upalit računalo...
A taj facebook je ionako glupost.
znam i ja lol. jadan čovjek nemože ništa napisat na wall jer če mu starci sve vidit 
starci naprave fb da kontroliraju klince...budi faca i ignore friend request od mame ili tate.
starci naprave fb da kontroliraju klince...budi faca i ignore friend request od mame ili tate.
ja bi isao na ignore i blokao bi ih( ko da bi oni znali da sam ih bloko).
Već si pomišljavam šta bi sve rekla npr. kad bi vidla da pušim, tu i tamo neku izletjelu psovku ili mene u drugom stanju 
ko jos hoce imati starce za prijatelje na fb...hehehe
Od moje frendice starci imaju fejs i nisu je ni pitali za prijateljstvo. A meni starci ne daju da napravim fejs. =(
ma ja svojima nedam ni blizu kompa tak da si neznaju nist sami i tak ja imam potpunu kontrolu
kad god nekaj treba mora ic prek mene
i btw nemam fb da nebi neko slucajno pomislil
U novom BUGu i za to ima rješenje...
ali starci ako su malo pametniji bi mogli izmislit neko ime i stavit request za frenda djeci.
Od moje frendice starci imaju fejs i nisu je ni pitali za prijateljstvo. A meni starci ne daju da napravim fejs. =(
a kaj ti oni to imaju dozvoliti??? jel zajednicki komp ili?
Najjače mi je kad ga još mama nađe na Twitteru :)
znam i ja lol. jadan čovjek nemože ništa napisat na wall jer če mu starci sve vidit 
A podešavanje privacy-a ne postoji?
Moj tata ima fejs!Prije je stalno komentirao sve što ja napišem ili objavim,a sad neće,tu i tamo udari neki "like"(i bolje mu je
)
imaju i moji face nisu van zemaljci da nemaju lice
Moj stari ima fejs pa mi gleda sta radim tako da nisam baš previše na fejsu.
Moj stari ima fejs, ali samo zbog pokera :D
Nadam se da ce i ostati u tu svrhu :D
Moj stari ima fejs pa mi gleda sta radim tako da nisam baš previše na fejsu.
zas ga ne blokas ( kazes mu kada te pita zasto te ne moze naci da je fejs u banani) ili namjestis pod postavkama da on nemoze vidjeti tvoj wall.
ja ne živim više sa starcima

a i uz to neznaju ič na komp ;)
Dobro da nisu izmislili
OLDFacebook za starce.
Ja se dam kladit da su prvi korisnici javnog fejsbuka bili stariiji od 25
Pazite samo da vam se neš ovak ne dogodi...
Nasty
heheheeh, a šta se imate bojat, da radite nešto šta mi već odavno nismo radili ili radile?
al klinci, pazite se..tate imaju nešovako, pa zašto bi stalno skupljali spyware pa onda čistili kad mogu sami install pa uživaj
micho lijepo od tebe sto si se javio kao otac.
A ovaj program sto si pokazao i mali milijun takvih slicnih ja mislim da bi trebalo zabraniti. Zamisli ti kao otac da tebe netko stalno prati. Tuzio bi ga, sta ne?
Ali tko ce tuziti u nase ime?
meni stari nema pojma o kompjiterima a kamoli o fb
a stalno mi govori kako sam ovisan o kompu gore nego neki o drogi
također