Nema šanse. Netko iza kamere upravlja autićem, a ovaj tip maše nokiom kako se auto kreće, nista lakše.
Moguće je i ovo što ti tvrdiš ali ne vidim zašto bi bilo nemoguće ako taj model mobitela ima motion sensor. Pretpostavljam da bi se mogao napisati program za komunikaciju putem bluetooth-a recimo.
putem bluetootha??? pa gdje ga je u auto stavio??!!
meni vise izgleda da mu fali daljinski... posto u jednom trenutku on naginje nokiu (tj vise trenutaka) a autic odbija poslusnost... nista cudno, nije dobio signal... ali cudno da ga je dobio za naredbu NAPRED a nije za naredbu LJEVO ...
edit: obriso, krivo
nije da ga baš sluša
Nemogu vjerovati da s tim čudom možeš upravljati preko mobitela!
Fejk.
Ali oni tu tehnologiju rade 4 godine, a ne kompatibilnost sa iPhoneom jer je iPhone izašao 2007. Pa da, sa wifijem, ne možeš sa bluetoothom streamat real time video.
I ne vjeruj svemu što vidiš na tom videu sa autićem.
Ali oni tu tehnologiju rade 4 godine, a ne kompatibilnost sa iPhoneom jer je iPhone izašao 2007. Pa da, sa wifijem, ne možeš sa bluetoothom streamat real time video.
I ne vjeruj svemu što vidiš na tom videu sa autićem.
usporedujemo autic sa tom tehnologijom...
a ne vjerujem auticu :D
Teoretski je moguće u taj autić utrpat elektroniku iz BT slušalice i DTMF dekoder umjesto RC prijamnika. Na mobitelu sve što treba je puštanje DTMF kodova na slušalisu ovisno o nagibu mobitela. Sad, da li su to napravili ili je fake, nitko ne zna osim onih koji su bili tamo.
Ma vidi se da je fake..čim auto ne sluša..
Kad budu mobitelom upravljali Airbusom A380 onda će biti cool 
Fejk.
a?
PS Nije bas da ga auto slusa 
Fejk.
a?
Hahaha...=)=)
Al ga spammam..:)
Fejk.
a?
Hahaha...=)=)
Al ga spammam..:)
hahaha :D
ej ej..Pa tu niko nije mod!! :D
ocekiva san pravi auto neko u stilu Bonda
ocekiva san pravi auto neko u stilu Bonda
Da najbolje da si u autu i jos ti mob BSOD-a u zavoju 
Bilo bi lipo sigurno bi da lipi komentar na aplikaciju
Ne izgleda mi baš uvjerljivo 
preocito i lazno
Lik još objasnio
"We do not directly control the car. Instead we use the accelormeter of N900. this is connected to a PC via wifi. The PC's parallel port is connected to remote of the car.
[N900]--(wifi)--[PC]---(parallel port)---[Remote]-----[Car]"
I da nebi sa nokiom n900 (koja se smatra računalom) mogao prenijet 4 signala...Iskreno, ja mislim da bi ovo uspjelo većini ljudi sa ovog foruma koji znaju kucat malo koda i zericu elektronike.