Šteta što ga nema za PC, rado bi ga zaigrao
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo igra je pred izlasko evo malo komentara
The french independant magazine gives (not the official) gives 20/20.
"Simply one of the best game of all time!"
"The intro scene of past you will remain paralyzed with pleasure to finally have been able to cross the eyes of Medusa the Gorgon. Forget the demo, you will almost pity, forget everything you saw until then, because even the great Nathan Drake (Uncharted) will falter. The god of war has hit all his power on the PS3 and after him there will be only chaos."
http://ps3.nowgamer.com/news/2548/god-of-war-3-the-best-graphics-weve-ever-seen
U GOW-u 3 nema CG cutscena (uostalom, šta će im, igra izgledao kao CG):
“Here it is finally, the trailer that you guys have been waiting for. Everything you see is 100% in-game. All camera features, including motion blur, run real-time in the cinematics and in-game. For this game we decided to try and blend in the cinematic sequences with the in-game sequences, so all models and assets are used for cinematics and for in-game.
“The Kratos that you will control will be the same you see in extreme close ups, no smoke and mirrors, no model switching. There is no CG cutscenes like the ones in previous GOW games. What you see in cinematics is what you get in-game, no difference. We didn’t want to have any jarring changes in detail between gameplay and story.”
evo najnovijeg trailera
znaci ovo nije Cinematic nego sve realtime
http://www.gametrailers.com/video/exclusive-chaos-god-of-war/61814
obavezno pogledat u hd
Vec preorderano i jedva cekam da stigne
Ne znam da li si vidio ovaj demo:
Kazu da ce igra napokon pokazati sta PS3 moze i da ce navodno biti graficki najbolja PS3 igra do sada.
Jedino sta me malo razocaralo je sto su nakon sto je cijelo vrijeme govoreno da ce igra biti 1080p nedavno potvrdjeno da ce ipak biti 720p.
Mada po filmicima to ne predstavlja nikakav nedostatak ipak bi u 1080p moglo jos bolje izgledati.
Vec preorderano i jedva cekam da stigne
Ne znam da li si vidio ovaj demo:
Kazu da ce igra napokon pokazati sta PS3 moze i da ce navodno biti graficki najbolja PS3 igra do sada.
Jedino sta me malo razocaralo je sto su nakon sto je cijelo vrijeme govoreno da ce igra biti 1080p nedavno potvrdjeno da ce ipak biti 720p.
Mada po filmicima to ne predstavlja nikakav nedostatak ipak bi u 1080p moglo jos bolje izgledati.
naravno da sam vidio
evo ti drugi dio tog videa
zar nikog ne zanima igra vec se na daleko prica da je to vec sad igra godine
bit ce velicine 35gb
God of War III utilises 35GB of Blu-Ray space
Tim Moss, Director of Technology at Sony Santa Monica, has revealed the monstrous
amount of space that God of War III is set to take up on Blu-Ray.
In a tweet this morning, Moss states
“#GOW3 35Gb of goodness. Thank heavens for Dual Layer Blu-Rays”.
pa kaj nikog nezanima ta igra na drugim forumima se raspravlja o igri vec par godina a tu ko da nepostoji
moram trodupli post radit da ju bumpam
evo nekih dobrih stvari:
God of War III will have absolutely no loading screens. At all.Gathered from a tweet from Christer Ericson, the Director of Technology at Sony Santa Monica Studio, the game will run from start to finish without a single loading screen. He even informs us that there will be no install necessary to play the game, and that the god-killing will last for more than ten hours.
Also, Geoff Keighley has tweeted that we should expect a God of War-packed episode of GTTV this Thursday (Friday morning for us), including an appearance from the mighty titan Kronos.
I can’t stand it anymore, who do I need to kill to get this game? I know you’re out there…
pa kaj nikog nezanima ta igra na drugim forumima se raspravlja o igri vec par godina a tu ko da nepostoji
A da, ista stvar događa se i Gran Turismu 5.
Ni moja tema o The Last Guardianu nema ni jedan odgovor...
Uglavnom, bit će luda igra, ne moram ni govoriti kolko želim PS3.
Već dugo nemam na čemu igrati općenito ali kad (ako;() krene, krenut će na Sony-u, vraćam se staroj ljubavi :)
Evo i nekih oduševljavajućih skrinsa: God of War 3 screenshots
Jel se to meni čini ili se kompletna radnja odvija na nekom divu?
Ovo zapravo i nije God of War 3 tema, trebalo bi je pod hitno otvoriti, ne?
omg omg omg
kako igra odlicno izgleda nema konkurencije niti blizu molim vas oduzmite si malo vremena i pogledajte ovo cudo
nema cutscena sve je cisti gameplay
http://www.gametrailers.com/episode/gametrailers-tv/85?ch=2&sd=1_hd
najjaca igra svih vremena
zao mi je sto nemam ps3 igrao sam gow 1 i 2 presao ih na onoj drugoj tezini
a prijatelj je na najtezem
rado bih zaigrao gow 3 al nemogu
.Dakako god of war su mi jedne od najboljih igara ikad igrane
preteko me
LOL, kasniš točno sat vremena. 
LOL, kasniš točno sat vremena. 
aaaaa tek sad vidio da si ti stavio neznam kaj mi je bilo da nisam vidio 
Jedino zbog ove igre mi dođe da kupim PS3, igram na PSP GoW, i predobro je, ali nadam se bit če jednog dana
Plasmu sam kupio,Ps3 sam kupio,a kad mi dode Gow3 e onda uzimam godisnji,jos samo da i GT5 ubrzo dode i ja najsretniji na svijetu!