NASA o 2012.

poruka: 7
|
čitano: 607
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "NASA o 2012.".
3 godine
NASA o 2012.

Koji party puper...

Zacijelo je otišao davati 1.0 ocjene ne IMDB na apokalitične filmove.

LOL

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
4 godine
NASA o 2012.

Haha, dobra! :-D

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 55 Lotro - Morphia - Human Loremaster Lv 47
2 godine
neaktivan
NASA o 2012.

Najjači mi je onaj film 2012 veče sranje u životu nisam gledao film je prešao sve granice nerealnosti no to nema veze sa teorijom koja se pojavljuje u filmu nego sa glupim scenama. Inače da smak svijeta bude i sutra boli me racku treba živjeti za danas i ne misliti na sutra to je moje mišljenje.

3 godine
NASA o 2012.

pošto mi se neda pisat dugi post priložit ću link

Don't pray in my school, and I won't think in your church
3 godine
NASA o 2012.

tnx na videu

2 godine
neaktivan
NASA o 2012.

Bit će opet frikova koji će nagovoriti skupinu ljudi na samoubojstvo kao i 2000 godine misleći da dolazi smak svijetaOsmijeh.

4 godine
RE: NASA o 2012.
kejbl kaže...

Bit će opet frikova koji će nagovoriti skupinu ljudi na samoubojstvo kao i 2000 godine misleći da dolazi smak svijetaOsmijeh.

Ak su dovoljno slaboumni da se daju nagovorit na tak nešto, pa čemu ih zaustavljat. Treba očistiti genetski bazen od smeća da bi mi ostali mogli evoluirali.

a.k.a. Z[C]onv1ct
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice