ajme kakav monopol vrti google :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Baš me zanima kada će ekipa u njega skuriti HTC-ov Sense UI?
Jako mi se sviđa ovaj Nexus One. Čini mi se da je softver brži nego na iPhone-u.
jako dobro izgleda... svaka čast
Ovo je kanta koja nema multitouch - mislim sve šta imaju je kopirat iphone, stavit tegru, android, nabit megapiksele, povećat inće ekrana i to je to.
Da to nisu u stanju napravit nakon već koliko 2 godine?
Cigani
Ovo je kanta koja nema multitouch - mislim sve šta imaju je kopirat iphone, stavit tegru, android, nabit megapiksele, povećat inće ekrana i to je to.
Cigani
nema multitouch. ima promjenu baterije, ima mogućnost promjene micro SD kartice, ima AMOLED ekran, ima text-to-speach, ima dva mikrofona za smanjenje pozadinske buke, ima bluetooth, ima google voice, otključan za sve mreže
Kada je Apple zabranio Google-u multitouch...
ima multitouch. US verzija nema, a EU ima.
Baš me zanima kada će ekipa u njega skuriti HTC-ov Sense UI?
Pricekat ce Bravo, isti google phone samo sa Sense UI...
Dobar info, se zna kada dolazi u EU?
...se zna kada dolazi u EU?
Ako se ne varam i je u Engleskoj, a ostale EU zemlje uskoro. I mislim da će biti dobavljiv samo preko neta ili operatera, ali to je još ?
Lol, ajde stavi link pa cu ti povjerovat!
Ljudi smartphone bez multitoucha je shit.
Ionako bilo koji drugi smartphone koji nije iphone je već u startu zakinut šta nema app store sa miljunskim brojem aplikacija.
I još ga idu zakinit sa multitouchem.
EU Nexus kao i EU Droid ima MT, ali nisam siguran da li je to samo u web browseru ili vrijedi za cijeli OS.
Logikom Hera, samo za web i pregled slika, za cijeli OS ne.
Nexus na latinskom znači veza.
nexus, -us, m. veza
Sada možete deklinirati! 
Lol, ajde stavi link pa cu ti povjerovat!
Ljudi smartphone bez multitoucha je shit.
Ionako bilo koji drugi smartphone koji nije iphone je već u startu zakinut šta nema app store sa miljunskim brojem aplikacija.
I još ga idu zakinit sa multitouchem.
Divim se tvojoj ignoranciji.. 
- A šta, revolucionarni smartphoneovi od prije 3-4 godine kao npr. SE P900 itd. nisu smarphoneovi jer nemaju multitouch?
- A šta je sa tim milijunskim brojem aplikacija o kojem nema ni govora jer se tek bliži 90.000 ili koliko god i da ne napomenem da u moru tih aplikacija postoji njih nekoliko koje će ti zaista IKADA zatrebati i nekoliko verzija istih kao i 10.000 verzija fart aplikacija *sarcasm*
- Zakinut multitouchem? Iako to ne piše na papiru,tehnički, Nexus One je itekako sposoban imati multitouch, i to zbog fenomenalnog, ogromnog OLED kapacitivnog zaslona.. Postoje mnoge aplikacije koje iskorištavaju multitouch, iako to ne mogu potkrijepiti, ali postoje..
A i ti braniš mobitel koji postaje koliko-toliko funkcionalan tek (!) jailbreakom..
I rest my case..
Ontopic: Bravo se čeka.. Nema veze što ću čekati do 4. mjeseca, Bravo FTW!
I da, ako neki misle da je Bravo isti poput Nexusa, nije.. 
Bravo mi ljepse izgleda, ali mislim da ce mu jako faliti onaj joistick koji nexus ima.
To ce se pogotovo osjetiti kod ispravljanja greska u tekstu, znam kako je meni na galaxy-u.
Bez kursorskih(gore, dolje,lijevo, desno) tipki bi poludio.
Bravo mi ljepse izgleda, ali mislim da ce mu jako faliti onaj joistick koji nexus ima.
To ce se pogotovo osjetiti kod ispravljanja greska u tekstu, znam kako je meni na galaxy-u.
Bez kursorskih(gore, dolje,lijevo, desno) tipki bi poludio.
Joystick? Misliš trackball? Pa to i ima, pogledaj malo bolje, samo je ovaj optički, ja mislim, a ne "hardverski" (znaš na što mislim
)
Ontopic: Bravo se čeka.. Nema veze što ću čekati do 4. mjeseca, Bravo FTW!
I da, ako neki misle da je Bravo isti poput Nexusa, nije.. 
Uf...taj Bravo mi se svida...
Mogo bi biti moj slijedeci mobilni uredaj...
Al iskreno ja bas i nisam fan Androida.
Mene vise zanima Windows mobile 7...ako ikad izade.
Bravo je stvarno mocan i puno mi je ljepsi od Nexusa.
ima li multitouch još kakvu svrhu osim zumiranja?
Cigani
xebo Vas vise iphone, ovo je mobitel zvijer, radio sam na njemu i vjerujte mi vrijedu svake pare naručujte preko ebaya :) a brzina, nesto nevidjeno, stvarno nema da cekas ista, vidi se da je 1ghz u njemu proc, kamera perfektna, multitouch, savrsen display, ja sam jedan imo nekih 5 dana, baterija mi je bez ikakvih problema izdrzala cijelo vrijeme skoro stalno nesto tipkajjuci po njemu, po meni trenutno najbolji mobitel koji sam do sad imo prilike testirat, i preporucam ga svakoj osobi.
t-mobile nema najbolju pokrivenost 3G mrežom u americi, i radi toga je pokupio dosta kritika u americi, jer je amerima draži at&t i verizon. također se spominje i nekakav pad brzine 3G-a te također negativno komentiraju dodatno plaćanje ako se uređaj vraća unutar dva tjedna, tako nešto. mislim da nitko neće padati u depresiju u europi, jer googlephone dolazi uz ugovor s t-mobileom.
nikad nisam mislio da bih bio spreman dati za telefon cifru za koju mogu kupiti bravca od 200kg i prehraniti obitelj pola godine, ali ovaj telefon definitino uzimam kad bude kod nas. koristim sve googleove servise, koristim linux i mislim da će mi ovaj telefon sjesti kao budali šamar
vjeruj mi hrvoje nećeš sigurno požalit, ja ću isto čekat da dodje kod nas pa uzet, da se ne zaj. s garancijom preko amerike i sl.
Ja sam na iphone-u u 4 mjeseca koristenja koristio taj multitouch svega par puta. Naravno, zna ga se dosta koristit u igrama i ostalim bezveznim aplikacijama, no ako ga koristite u imalo ozbiljnije svrhe, multitouch je totalno nepotreban, a definitivno nije razlog zbog cega je neki mobitel los. Vecina aplikacija u appstore-u je totalna glupost. Cisti marketinski trik da ih ima puno kao da ce vam i 1% njih uopce i koristit za nesto. Ukoliko izbacite sve igre i ostale glupe i nepotrebne aplikacije dobijete mozda samo par desetaka programa koji stvarno mogu unaprijediti iskustvo koristenja iPhone-a.
Bilo tko, tko kaze drugacije nema pojma, nikad nije koristio iPhone i druge smartphone ili nikad nije koristio iPhone za nesto drugo osim preseravanja i igranja. Taj nema sto da radi u ovakvim raspravama.
iPhone-u jailbreakom se otvaraju sasvim nova vrata, no kako taj jailbreak nije "sastavni" dio telefona ne moze ga se ukljucivat u usporedbu sa ostalim modernim pametnim telefonima.
Vidjet cemo koliko ce stvarno Nexus One uspjet. Mene isto interesira no svakako cu pricekat iskustva domacih korisnika s doticnim mobitelom prije nego zamijenim uhodanu rutinu koju imam sa sadasnjim setupom.
ajme kakav monopol vrti google :D
past će oni kad tad
da, bolji je od Iphonea po raznim strucnjacima... btw, kako da pristupim onim starijim video clipovima od BUG TV-a?? oni od njihovih pocetaka... jako mi je stalo do toga, pa me jako zanima.... puno hvala unaprijed... pozdrav. i da... oprostite sta skrecem sa teme...
past će oni kad tad
tesko da ce, jer kada shvate bit ce prejak ustvari vec sada je jedna on najjacih kompanija na svijetu a pogotova jer drzi najdulje slamke
Kako me nervira zenska krece ruke 0.00.000.0000.000001 km/h