jedva čekam !!!!!!!!
dobro su se sjetili ubacit muriju
jedva čekam !!!!!!!!
čovječe koja grafika!!!
hm meni ovo bezveze...
kakva je razlika sa most wantedom? nemas free roam? i trebalo bi biti bolje samo zato sto ima bolju grafiku? a da i helikopter baca spikestrips...
hehe i bugatti veyron u sluzbi policije..mos misliti... i jos se onako lupaju sa njim...bas tipicno americki debilno...
Izgleda nikako. Obicno mi takve igre dosade nakon 20minuta voznje.
Vidi se da nemaju ideje a bogami ni volje da naprave nesto kvalitetno. Samo uljepsavaju one stvari po kojim ih se gleda 's postovanjem' u nekom smislu.Strasno.
Po ovome traileru mi se igra čini sasvim solidna, i sigurno će bit bolji od shift-a, svi nfs-ovi su meni igrivi (osim shifta) i vjerujem da će i ovaj bit (ako mi proradi)
Aleluja da su se sjetili ozivjet hot pursuit. Dvojka mi je bila jedan od najboljih nfsova ikad
još kad bi sljedeče godine undergrund
jedva čekam da izađe.
Izgleda predobro :) Po meni je stari Hot Pursuit ( cini mi se 2 ) je jedan od najboljih uz Most Wanted. Ova grafika izgleda super, samo da cu moc igrat s svojom kantom... :/
Vidim da drotronje voze i Veyrona... Hm... Dal ima neki preradjeni Hennessey-ev autek, npr. Venom GT ? :D
A kako se zove pjesma kada Lambo ganja Zondu?? Pokusavam ju iz petnih zila nac na netu, al ne mogu, a ful mi se uvukla u usi.. 
NFS HP 2 je bio jedan od najboljih NFS-ova ikad, to je bio pravi NFS, a ne Shift sad....uopće nemam osjećaj da je to NFS...... Ja mislim da bi ovaj HP bio odličan da je samo mala prerada dvojke sa novom grafikom, a kamoli nova igra.... možda ipak ima nade za NFS, ovo je odlična vijest, a kao što je netko prije već rekao, da naprave poslije ovog još nastavak Undergrounda bio bi to najbolji potez u zadnjih par godina.... jer poslije solidnog Carbona ovo sve ostalo mi ne djeluje kao NFS.
Ajme Need for speed Hot Pursuit 2, predobra igra. Zadnji NFS koji sam igrao, jer mi poslije ovog više to nije bilo to.
Kad se samo sjetim koliko sati sam proveo, pa onda multiplayer, pa ja pandur, pa ja bizim, pa one stvarcice za busenje guma, pa helihopteri ludi sto bacaju bacve s barutom i projektile.
Ahhh, nevjerojatno nesto, jedna od mojih TOP 10 igara.
Nadam se da ce nastavak ispuniti moja ocekivanja, trailer mi se ekstra svidio jer je urpavo na one dvije najbolje NFS staze prikazan. Ne moraju izmisljat nista nova, samo neka upakiraju u noviju grafiku i siri multiplayer i to je to :) Čista petica.
Jao ne, jos jedno arkadno smece iz serijala NFS. Od Porsche Unleasheda nema dobrog NFS-a sto se tice fizike, a od Undergrounda nema opcenito dobrog...i onda ga jos zaseru s ovim...goddamn...
Smece...
jedva čekam !!!!!!!!
Gdje ti zivis?? Ili bolje receno, kada??
Jao ne, jos jedno arkadno smece iz serijala NFS. Od Porsche Unleasheda nema dobrog NFS-a sto se tice fizike, a od Undergrounda nema opcenito dobrog...i onda ga jos zaseru s ovim...goddamn...
Smece...
ma daj molim te, pa kad je to NFS bio simulacija
oni su arkada i dice se time, pokusali jesu s Shiftom u simulacijske vode i nije islo
Za simulacije tu su Gran Turismo, Forza Motorsport, GTR itd.
NFS je arkada, bio i ostao
da se mene pita ogra će bit jedna od meni boljih što se tiće nfs žarna...
original takav nfs sam prošo i odličan je, a kad sam vidio da novi nfs radi criterion dames (tim zaslužan za prehebene burnout igre, tko ih nije igro onda neznam) tako da u kvalitetu grafike i svega ostaloga ne sumnjam ni u najmanju ruku...
još kad bi u konačnici stavili i razbijanje automobila kao u burnout-u mislim da bi to bila savršena igra...
a opeet ne može se ni očekivati free-roam ako je to remake originala u kojem toga također nije bilo...