Tesla je moj uzor, i misljenja sam da je jedan od najpametnijih, ako ne i najpametniji covjek na svijetu...
Covjek je bio genije...
Tesla je moj uzor, i misljenja sam da je jedan od najpametnijih, ako ne i najpametniji covjek na svijetu...
Covjek je bio genije...
Živjele teorije zavjere 
Bilo bi dosadno da ih nema.
jedina osoba koju istinski poštujem.
koje tocno teorije zavjere?
ima ih na milione ali opet ickeova mi jje najbolja
ali tesla je svakako bio velik covjek, jedan od nalkboljih, ako ne i najbolji
logički, ako se sve preklapaju, onda je nešto od toga istina
Da je bar uzeja neki postotak od po kw proizvedene struje,ne bi zna di će sa lovon.Ovako nije ima za financiranje svojih izuma.To mu je greška jer bi ispunija svoje snove i danas bi živili u jednom boljem svijetu.
Tesla je imao toliku snagu uma,
ta je sa umom kontrolirao tijelo.
Jedan od primjera (legendi koje je meni profesor pričao
još u srednjoj školi) je taj, da je jedne zimske večeri
Tesla okliznuo na stepenicama, ono već je u zraku namjestio svoj
hodajući štap i od njega se podbočio te doskočio na noge...
Naravno, to će uvjek biti legenda, ali meni simpatična...
Tesla je imao toliku snagu uma,
ta je sa umom kontrolirao tijelo.
Jedan od primjera (legendi koje je meni profesor pričao
još u srednjoj školi) je taj, da je jedne zimske večeri
Tesla okliznuo na stepenicama, ono već je u zraku namjestio svoj
hodajući štap i od njega se podbočio te doskočio na noge...
Naravno, to će uvjek biti legenda, ali meni simpatična...
Sa umom je kontrolirao tijelo?
Daj ne seri????
Pa to je fakat nevjerojatno, jer ja recimo svojim tijelom upravljam pomocu bubrega.
xD
Moj imenjak
Genije, pošten, po meni pametniji od Einsteina.
Ili barem po onome što je pridonijeo nama. Da njega nije bilo, sad bi čamili uz svijeće.
Moj imenjak
Ili barem po onome što je pridonijeo nama. Da njega nije bilo, sad bi čamili uz svijeće.
ja bi ti pisao ovaj post bez svjetla :)
ajnštajn je nula za teslu
Znam da može zvučati previše bajkovito i SF-ovski, ali što mislite o ideji da je zapravo Nikola Tesla bio pod kontrolom izvanzemaljaca? Dakle, oni se nisu željeli izravno petljati u razvitak ljudi, ali su putem njega i kontorolom nad njim, uspjeli omogućiti da ljudi dožive nagli skok u tehnologiji...
Jeli bia Hrvat ili srbin? Odakle mu je mater, odakle otac?
Samo pitam.
Ja sam npr. u osnovnoj školi ćuo priću od moje tete koja je predavala povjest, da nije cijenia ženski rod.
Npr. u to vrijeme žena je izražavala naklonost nekom muškarcu na način da baci maramicu na pod a on joj je digne i tako ...
a on je maramicu umisto rukom digao štapom i da joj na štapu.
Očito se radilo o jednom posebnom čoviku. Nevjerovatan je njegov rad.
Ali i ja nerazumim ovo: s umom je upravljao tijelom? Nego sčim se upravlja? - molim za pojasšnjenje.
Moj imenjak
Sad bi igrali kompjuter u mraku. xD
Istina, slazem se daje Tesla bio veci od Einsteina, koji je vise bio komercijala u to vrijeme. :P
Einstein nam je donjeo nove teorije koje su preokrenule svijet fizike i znanosti opcenito, no Tesla nam je donio konkretne izume, a ono sto nije izumio, utisnuo je put drugima i zato danas zivimo ovako kako zivimo.
Imamo struju, mikrovalnu, televiziju, mobitele, radio, racunala - vise-manje svaki alat koji danas sluzi da nam olaksa zivot je tu zbog Tesle.
za to je potrebna određeno stanje u kojem je podsvijest toliko uključena u tebe da ju možeš kontrolirati, slična tehnika se rabi pri kontroli boli,, ali ovo je naprednije
Znam da može zvučati previše bajkovito i SF-ovski, ali što mislite o ideji da je zapravo Nikola Tesla bio pod kontrolom izvanzemaljaca? Dakle, oni se nisu željeli izravno petljati u razvitak ljudi, ali su putem njega i kontorolom nad njim, uspjeli omogućiti da ljudi dožive nagli skok u tehnologiji...
ehh ..to ne zvuci kao SF nego to i je. Zasto su ti isti izvanzemljaci dali da ameri sruse onaj teslin radio toranj?
da je nastavio sa svojim projektima mi bi bili toliko napredna vrsta...
ovo mu je bio "easy" izum/otkriće, a da je probao wireless struju i sl. e to bi bilo nevjerojatno
ovo mu je bio "easy" izum/otkriće, a da je probao wireless struju i sl. e to bi bilo nevjerojatn
stvar je u kontroli, "wireless struja" je patentirana od strane njega, ali se zataškala.
ovo mu je bio "easy" izum/otkriće, a da je probao wireless struju i sl. e to bi bilo nevjerojatno
ti si mene popljuvo za puno manje, ali ja tebe neću 
samo treba malo da odrasteš pa da shvatiš da izumi zažive samo onda kad politika odobri i kad to nije u sukobu interesa sa svjetskim (energetskim u ovom slučaju) lobijem.
Pravoslavni pop - vjerovatno znači srbo. Mater vjerovatno hrvatica.
Možemo li ovo bust - jeli bia hrvat ili srbin ili srpsko-hrvatski hibrid?
Zanima me iz čisto političkih razloga a i ovaj jedan moj kaže da je bia srbo a mi se ponosimo da je on hrvat. Želim znat istiunu, jednostavno...
Šta sa podsvjesti? Znači nije ima podsvjest nego samo svjest i možda malo podsvjesti. Ok. Kakve to ima veze sa ovim štapom iz gornje priće?
Bio je Jugoslaven.
samo treba malo da odrasteš pa da shvatiš da izumi zažive samo onda kad politika odobri i kad to nije u sukobu interesa sa svjetskim (energetskim u ovom slučaju) lobijem.
e sorry nisam mislio nista loše, nismo se dobro shvatili, ok?
nije nista namjerno...
ooops.....kriva tema...
čudna si ti vrsta.
šta sam rekao u postu da se ti protiviš?
za one koji nisu to napravili, savjetujem da pogledaju zeitgeist, barem za početak, a dalje...
Pravoslavni pop - vjerovatno znači srbo. Mater vjerovatno hrvatica.
Možemo li ovo bust - jeli bia hrvat ili srbin ili srpsko-hrvatski hibrid?
Zanima me iz čisto političkih razloga a i ovaj jedan moj kaže da je bia srbo a mi se ponosimo da je on hrvat. Želim znat istiunu, jednostavno...
Šta sa podsvjesti? Znači nije ima podsvjest nego samo svjest i možda malo podsvjesti. Ok. Kakve to ima veze sa ovim štapom iz gornje priće?
jeste pravoslavac hrvatski, mater georgina zvana đuka vjerojatno isto pravoslavka pogotovo kad ju je pravoslavni pop oženio u 19. stoljeću. to se onda jako gledalo. a i danas bogami na selu 
mater mu je inače bila bez škole. inače ljudi su ti hrpa licemjera, uzimaju šta im odgovara prema potrebi pa se i ovi naši okitili teslom i prozvali ga hrvatom, abio je pravoslavac od glave do pete i srbin u duši jer mu je otac duboko ukorjenio njegovo porijeklo u cjelokupno biće.
za one koji nisu to napravili, savjetujem da pogledaju zeitgeist, barem za početak, a dalje...
Vec jedno pola godine si mislim kako cu pogledat taj film i nikako da to napravim... Zbog cega je on tako dobar da ga svi preporucaju?
Znaći srbin - tako mi je i reka ovaj nisam virova. Pa to nije normalno koliko puno glavu čoviku sa lažima od rođenja.
čudna si ti vrsta.
šta sam rekao u postu da se ti protiviš?
ti tako pametan pa to nisi shvatio nakon dva čitanja? ajd pročitaj još jednom moj odgovor na tvoje fantaziranje, ok? ovaj puta s razumjevanjem. svi kuže, osim tebe (pretpostavljam).
Vec jedno pola godine si mislim kako cu pogledat taj film i nikako da to napravim... Zbog cega je on tako dobar da ga svi preporucaju?
pogledao sam prva dva ima i treći. prvi je zakon. nije za one koji ne podnose istinu.