Niti je smiješno niti je informativno.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Svaka cast, ali stvarno sam kliknuo na video i ocekivao pravu recenziju. Ako vec ovako nesto radite onda napravite dva pa jednog pravog, a drugi neka bude ovo sta je vec...
vidi ima bolji video recimo...
Gledam ovu Nokiu i ne mogu vjerovati da ima ljudi koji prodaju svoj iPhone da bi kupili ovo
. Pa vecu kanturinu od mobitela nisam vidio vec nekoliko godina (od Duncalla).
U potpunosti se slažem sa tobom, ajd da je smiješno pa bi nekako se moglo i priječi ali ovako, neka se malo ugledaju na one likove iz "game reporta", oni su uvjek odlični i inovativni. Ne da vi niste(nego ima stvarno odličnih ali), samo neke vide-e bolje ni da nestavite nego da pokažete svoju nemaštovitost.
I za imformaciju mobitel nema 8MP, nego 5MP(desi se svakome).
Iphone je samo porez samo porez na budale, ništa više dok je nokia pravi telefon u svakom smislu i napredniji od iphnea, a u svakako im ne ekspodiraju ekrani kao u iphonea
EKipa, kada dolazi Nokia N97 mini? :D
bugovci, ja vas smatram ljudima koji svoj posao obavljaju jako profesionalno, zato i kupujem samo bug od informatickih casopisa, i za najskuplji mobitel u hr sam ocekivao malo dublju recenziju od ovoga!!
bugovci, ja vas smatram ljudima koji svoj posao obavljaju jako profesionalno, zato i kupujem samo bug od informatickih casopisa, i za najskuplji mobitel u hr sam ocekivao malo dublju recenziju od ovoga!!
Ako ga stvarno kupuješ, onda si dobio i dublju recenziju od ove u časopisu, u aktualnom broju koji je na kioscima... Prilozi u Bug TV-u o uređajima koji su u istom broju Buga opisani i tekstualno služe kao vizualna nadopuna tih tekstova... Sve što je dobro i loše vezano uz Nokiju N97, njezine specifikacije i naš opći dojam nakon testiranja objavljeni su u tekstualnoj formi.
da, a tu je i test sa htc magic i iphone 3GS,za sve one koji nisu ljubitelji nokije,mada je po meni nokija idealan izbor!
Uz dužno poštovanje prema gospodinu Petriću i svima ostalima u mom omiljenom časopisu kroz duge godine,
ove njegove video eskapade i, da oprostite, preseravanja, mene osobno (a vjerujem i druge) izuzetno nerviraju.
Već sam se nadao nekoj ozbiljnijoj analizi mobitela, za koji vjerujem da je mnogima zanimljiv, a onda ovo - kako god ovo nazvali :D
Naravno, za šale i zezanciju smo svi spremni, ali ovaj "stil" ili "štos" (kako god nazvali) je već isfuran i izlizan do kraja.
Ajde malo više mašte ako se već morate gluparati :D
Potpuno se slazemo
Uz dužno poštovanje prema gospodinu Petriću i svima ostalima u mom omiljenom časopisu kroz duge godine,
ove njegove video eskapade i, da oprostite, preseravanja, mene osobno (a vjerujem i druge) izuzetno nerviraju.
Već sam se nadao nekoj ozbiljnijoj analizi mobitela, za koji vjerujem da je mnogima zanimljiv, a onda ovo - kako god ovo nazvali :D
Naravno, za šale i zezanciju smo svi spremni, ali ovaj "stil" ili "štos" (kako god nazvali) je već isfuran i izlizan do kraja.
Ajde malo više mašte ako se već morate gluparati :D
Koja je uopece poanta ovakvih video priloga. Za humor uvijek ima mjesta i u jednoj ozbiljnoj recenziji kad je recenzija napravljena kako treba. Nazalost nit prvi a ocigledno nit zadni put da BUG stavlja ovakve video priloge. Nista osobno al ovo tjera covjeka da izbjegava BugTV kompletno.
Još bi dodao... Epic fail 
A kako to može biti nasljednik Communicatora? Po čemu?
Ista priča kad je bila serija 9300 i 9500, svaki novi model sa symbijaom je bio nasljednik... pogledajte malo serijal Communicatora. Izlazi jednom u 3 godine. Ima svoju publiku koja ga kupuje, a ove ostale igračke nemojte ni uspoređivati s Communicatorom... :)
Ozbiljnost recenzcije neću komentirati. Najbolje da cijeli site ofarbate u pink.... :)
Zar nije to samo za kineze?
Kolko mi se čini ne - samo pise da "dolazi uskoro".
Kako si reko da se zove operativni system koje je Apple proizveo??
Kako si reko da se zove operativni system koje je Apple proizveo??
Rekao je "Na svoj Macintosh" (pošto se pravi amerikanac ;) )