Nokia N97

poruka: 19
|
čitano: 3.200
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Nokia N97".
4 godine
Nokia N97

Niti je smiješno niti je informativno.

Opinion is like an asshole, everybody has one! - Inspector Callahan AKA Dirty Harry
3 godine
Nokia N97

Svaka cast, ali stvarno sam kliknuo na video i ocekivao pravu recenziju. Ako vec ovako nesto radite onda napravite dva pa jednog pravog, a drugi neka bude ovo sta je vec...

A.D.
3 godine
neaktivan
Nokia N97

vidi ima bolji video recimo...

You will never walk alone p.s. ak imam kakvih gramatickih gresaka to je zbog nove tipkovnice :-))
4 godine
neaktivan
Nokia N97

Gledam ovu Nokiu i ne mogu vjerovati da ima ljudi koji prodaju svoj iPhone da bi kupili ovo Smijeh. Pa vecu kanturinu od mobitela nisam vidio vec nekoliko godina (od Duncalla).

3 godine
RE: Nokia N97
mfrankovic kaže...

U potpunosti se slažem sa tobom, ajd da je smiješno pa bi nekako se moglo i priječi ali ovako, neka se malo ugledaju na one likove iz "game reporta", oni su uvjek odlični i inovativni. Ne da vi niste(nego ima stvarno odličnih ali), samo neke vide-e bolje ni da nestavite nego da pokažete svoju nemaštovitost.Šutim

I za imformaciju mobitel nema 8MP, nego 5MP(desi se svakome).Belji se

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
2 godine

Iphone je samo porez samo porez na budale, ništa više dok je nokia pravi telefon u svakom smislu i napredniji od iphnea, a u svakako im ne ekspodiraju ekrani kao u iphonea

4 godine
Nokia N97

EKipa, kada dolazi Nokia N97 mini? :D

3 godine
Nokia N97

bugovci, ja vas smatram ljudima koji svoj posao obavljaju jako profesionalno, zato i kupujem samo bug od informatickih casopisa, i za najskuplji mobitel u hr sam ocekivao malo dublju recenziju od ovoga!!

4 godine
moderator
Mikovic_xD kaže...

bugovci, ja vas smatram ljudima koji svoj posao obavljaju jako profesionalno, zato i kupujem samo bug od informatickih casopisa, i za najskuplji mobitel u hr sam ocekivao malo dublju recenziju od ovoga!!

Ako ga stvarno kupuješ, onda si dobio i dublju recenziju od ove u časopisu, u aktualnom broju koji je na kioscima... Prilozi u Bug TV-u o uređajima koji su u istom broju Buga opisani i tekstualno služe kao vizualna nadopuna tih tekstova... Sve što je dobro i loše vezano uz Nokiju N97, njezine specifikacije i naš opći dojam nakon testiranja objavljeni su u tekstualnoj formi.

drpetric
2 godine
Nokia N97

da, a tu je i test sa htc magic i iphone 3GS,za sve one koji nisu ljubitelji nokije,mada je po meni nokija idealan izbor!

4 godine
Sonny kaže...

4 godine
Nokia N97

Uz dužno poštovanje prema gospodinu Petriću i svima ostalima u mom omiljenom časopisu kroz duge godine,

ove njegove video eskapade i, da oprostite, preseravanja, mene osobno (a vjerujem i druge) izuzetno nerviraju.

Već sam se nadao nekoj ozbiljnijoj analizi mobitela, za koji vjerujem da je mnogima zanimljiv, a onda ovo - kako god ovo nazvali :D

Naravno, za šale i zezanciju smo svi spremni, ali ovaj "stil" ili "štos" (kako god nazvali) je već isfuran i izlizan do kraja.

Ajde malo više mašte ako se već morate gluparati :D

4 godine
protjeran
mfrankovic kaže...

Potpuno se slazemo

NaniteBoy kaže...

Uz dužno poštovanje prema gospodinu Petriću i svima ostalima u mom omiljenom časopisu kroz duge godine,

ove njegove video eskapade i, da oprostite, preseravanja, mene osobno (a vjerujem i druge) izuzetno nerviraju.

Već sam se nadao nekoj ozbiljnijoj analizi mobitela, za koji vjerujem da je mnogima zanimljiv, a onda ovo - kako god ovo nazvali :D

Naravno, za šale i zezanciju smo svi spremni, ali ovaj "stil" ili "štos" (kako god nazvali) je već isfuran i izlizan do kraja.

Ajde malo više mašte ako se već morate gluparati :D

Koja je uopece poanta ovakvih video priloga. Za humor uvijek ima mjesta i u jednoj ozbiljnoj recenziji kad je recenzija napravljena kako treba. Nazalost nit prvi a ocigledno nit zadni put da BUG stavlja ovakve video priloge. Nista osobno al ovo tjera covjeka da izbjegava BugTV kompletno.

Zlo i Naopako
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.9.2009 9:54 (bestia).
2 godine
mfrankovic kaže...

Još bi dodao... Epic fail Mršti se

2 godine
neaktivan
Nokia N97

A kako to može biti nasljednik Communicatora? Po čemu?

Ista priča kad je bila serija 9300 i 9500, svaki novi model sa symbijaom je bio nasljednik... pogledajte malo serijal Communicatora. Izlazi jednom u 3 godine. Ima svoju publiku koja ga kupuje, a ove ostale igračke nemojte ni uspoređivati s Communicatorom... :)

Ozbiljnost recenzcije neću komentirati. Najbolje da cijeli site ofarbate u pink.... :)

4 godine
Sonny kaže...
Sonny kaže...

Zar nije to samo za kineze?

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
4 godine
Nokia N97

Kolko mi se čini ne - samo pise da "dolazi uskoro".

2 godine
neaktivan
hm...

Kako si reko da se zove operativni system koje je Apple proizveo??

http://www.crobasic.com
2 godine
RE: hm...
MarkoVeic kaže...

Kako si reko da se zove operativni system koje je Apple proizveo??

Rekao je "Na svoj Macintosh" (pošto se pravi amerikanac ;) )

Ako ti je netko pomogao klikni HVALA (ispod potpisa)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice