I WANT THIS!!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sintetika...trebali su pokazati kako bi funkcioniralo u igrama
Prava stvar samo je pitanje kako se ponaša u igrama i dali uopče igra iskoristi sve što treba.
Dok ne izađe review,nula bodova.
Iskreno, ja sam malo skeptičan prema ovome... Dva nespojiva čuda da savršeno dobro rade 
EDIT:
I dalje što se tiče multi-GPU rešenja bolje ostati pri Crosfire ili SLI. Najgore rezultate daje prilikom kombiniranja kartica različitih proizvođača, ali za sada to je stvar drivera koji će, kada se ispoliraju, nuditi bolje performanse.
Za igre se totalno ne isplati kupovat je
Za igre se totalno ne isplati kupovat je
Dok tehnologija ne ugrabi komad tržišta i dok se driveri ne usavrše bolje ostati kod klasičnih rešenja.
čuj skeptičan prema tom čudu od hardvera a ja sa svojom kašetom iman veči skor u 3d marku a kao dvi grafe a tako mali skor očekivasan baren 30 000
Staviš ATI 5870 kao glavni GPU, a neku stariju nvidiu (8800) da pripomaže i pritom računa i physx!
Baš me zanima kako/dali bi to radilo. Valjda će to neko isprobat
Staviš ATI 5870 kao glavni GPU, a neku stariju nvidiu (8800) da pripomaže i pritom računa i physx!
u tome izgleda i lezi jedina prednost ovoga, za sad
Za to več znam neko vrijeme. No mene zanima da li je moguće to sa Lucid Hydra čipom bez modificiranja drivera.
Ako imaš tu ploču i instaliraš originalne ATI i nVidia drivere, dal je taj čip sposoban koristit i phsysx koji radi na grafičkoj, a ne na cpu.
ma kakav physix
totalno nepotrebno
ma kakav physix
totalno nepotrebno
Pa, recimo da se slazem ali opet nije ni physix loš... bar ne meni ja vrtim nVidiu, zapravo -
Ne više. Sad ja imam Radeon HD 4890, a jel' se njega može kombinirat sa nVidia 8500 GT?