Nvidia GTX 260 i ATI Radeon HD 4890

poruka: 16
|
čitano: 1.398
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Nvidia GTX 260 i ATI Radeon HD 4890".
2 godine
protjeran

I WANT THIS!!!!

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
2 godine
4 godine

Sintetika...trebali su pokazati kako bi funkcioniralo u igrama

Every time two people have sex, an angel gets a boner
3 godine

Prava stvar samo je pitanje kako se ponaša u igrama i dali uopče igra iskoristi sve što treba.

2 godine

Dok ne izađe review,nula bodova.

alrighty then
3 godine

Iskreno, ja sam malo skeptičan prema ovome... Dva nespojiva čuda da savršeno dobro rade Neodlučan

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
3 godine

AnandTech recenzija.

EDIT:

I dalje što se tiče multi-GPU rešenja bolje ostati pri Crosfire ili SLI. Najgore rezultate daje prilikom kombiniranja kartica različitih proizvođača, ali za sada to je stvar drivera koji će, kada se ispoliraju, nuditi bolje performanse.

If you play a Windows. installation disk backwards, a Satanic voice commands you to kill puppies! - Oh come on, that's nothing. If you play it forwards, it installs Windows
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.2.2010 23:21 (Quark).
2 godine
protjeran
RE: Nvidia GTX 260 i ATI Radeon HD 4890
Quark kaže...

Za igre se totalno ne isplati kupovat je

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
3 godine
P4k1 kaže...
Quark kaže...

Za igre se totalno ne isplati kupovat je

Dok tehnologija ne ugrabi komad tržišta i dok se driveri ne usavrše bolje ostati kod klasičnih rešenja.

If you play a Windows. installation disk backwards, a Satanic voice commands you to kill puppies! - Oh come on, that's nothing. If you play it forwards, it installs Windows
3 godine
protjeran

čuj skeptičan prema tom čudu od hardvera a ja sa svojom kašetom iman veči skor u 3d marku a kao dvi grafe a tako mali skor  očekivasan baren 30 000

I Jadantisi
3 godine

Staviš ATI 5870 kao glavni GPU, a neku stariju nvidiu (8800) da pripomaže i pritom računa i physx!

Baš me zanima kako/dali bi to radilo. Valjda će to neko isprobat

*** Gentlemen, Start Your Engines ***
4 godine
BlackM kaže...

Staviš ATI 5870 kao glavni GPU, a neku stariju nvidiu (8800) da pripomaže i pritom računa i physx!

http://www.fudzilla.com/content/view/17525/40/

2 godine

u tome izgleda i lezi jedina prednost ovoga, za sad

3 godine
Zoidberg kaže...
BlackM kaže...

http://www.fudzilla.com/content/view/17525/40/

Za to več znam neko vrijeme. No mene zanima da li je moguće to sa Lucid Hydra čipom bez modificiranja drivera.

Ako imaš tu ploču i instaliraš originalne ATI i nVidia drivere, dal je taj čip sposoban koristit i phsysx koji radi na grafičkoj, a ne na cpu.

*** Gentlemen, Start Your Engines ***
2 godine
protjeran

ma kakav physix

totalno nepotrebno

2 godine
dado8 kaže...

ma kakav physix

totalno nepotrebno

Pa, recimo da se slazem ali opet nije ni physix loš... bar ne meni ja vrtim nVidiu, zapravo -

Ne više. Sad ja imam Radeon HD 4890, a jel' se njega može kombinirat sa nVidia 8500 GT?

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 20:16 (roko121roko).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice