PaperPhone

poruka: 15
|
čitano: 891
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "PaperPhone".
2 godine
PaperPhone

Haha...koliko god se trudio, ne vidim svrhu ovoga, pa čak ni kao koncept..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
3 godine
protjeran
PaperPhone

Bezveze-mogli su i digitizer ubaciti pa da ima touch. Ovo je preloše čak i kao koncept.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
3 godine
PaperPhone

Potpuno beskorisno.

Na kraju svega, nemoš si nit dupe obrisati s tim papirom.

Can't find a better Jam!
2 godine
PaperPhone

Štošta sam radio na javnim mjestima, ali ovo je prva stvar koju bi me bilo sram koristiti na takvim mjestima. Već vidim nekog geek-a kako šeće s tim, je*o me pas ako mu ne bi zaljepio bitch slap.

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.5.2011 10:10 (Minoza).
2 godine
PaperPhone

Pa ovo nije toliko beskorisno koliko izgleda. Točno da ga je dosta nezogdono koristiti u današnjim prilika, no u budućnosti će ovakvo što postati popularno. Ovo može biti dosta korisno kao digitalni fotoprikazivač slika(ne moguse sjeitit kako se zove). Možete ga saviti, objesiti na zid.

Mrzim svoj nadimak!!!
3 godine
neaktivan
PaperPhone

Ovo je preteča mobitela kojeg ćemo smotat ili preklopit

Živio Arch! Živio OpenSource! Dolje Microsoft i zapadne robovlasničko-kapitalističko-naftne vrijednosti!
4 godine
Re: PaperPhone
Sve je to super samo ne znam gdje ce stavit bateriju/napajanje?...sunce, pokret tijela...???
Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
12 mjeseci
PaperPhone

Netko bi ih trebao obavijestit kako se geste koje rabimo pri listanju stranica koriste jedino pri listanju stranica.

Kojem je idiotu palo na pamet da bi iste geste bile zgodne za kretanje, recimo, 3x3 izbornikom?

Da moram savit mobitel pet puta da bi poslao mail, pa ubio bi nekog...

2 godine
dj_beni kaže...

Ovo je preteča mobitela kojeg ćemo smotat ili preklopit

Ne, nije. Savitljivi ekran već godinama nije problem napraviti. Ovdje bi trebala biti fora ovi senzori što prate savijanja, što je po meni stupidan način interakcije.

Problem sa savitljivim tehnikalijama je sam hardver, odnosno čipovi, koje je teško napraviti savitljivima, iako i tu ima napretka i radi se na tome.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
3 godine
tripl3 kaže...

Baš to... Koliko je jednostavnije stisnuti tipku 2 puta nego se ovako zahebavati...

Ali opet će se naći par specijalaca koji će ovo masno platiti da bi se k*rčili na špici.

Can't find a better Jam!
12 mjeseci
Gunner_V kaže...
tripl3 kaže...

Baš to... Koliko je jednostavnije stisnuti tipku 2 puta nego se ovako zahebavati...

Ali opet će se naći par specijalaca koji će ovo masno platiti da bi se k*rčili na špici.

Čuj, da Apple izbaci iTelegraph (samo bežično, touch i u lijepom crnom kućištu), našlo bi se par budala koje bi šetali okolo i tipkali morseom...

2 godine
protjeran
PaperPhone

Vi ne kužite da je ovo samo prototip? Neće se nitko tim šetat na špici. Osim ako se tehnologija prihvati pa onda dotjera... Tko zna, možda mobiteli stvarno budu u novčanicima u budućnosti. Zapravo, novčanik će vjerojatno bit u mobitelu, što nam govori da ćemo vjerojatno koristit jednu karticu za sve te potrebe. Ah ta budućnost...

...
3 godine
tripl3 kaže...
Gunner_V kaže...
tripl3 kaže...

Čuj, da Apple izbaci iTelegraph (samo bežično, touch i u lijepom crnom kućištu), našlo bi se par budala koje bi šetali okolo i tipkali morseom...

Isto razmišljamo, samo nisam htio dodavati ulje na vatru pa prešutih. =)

Da je ovo kojim slučajem izdao Apple, bilo bi proglašeno novom industrijskom revolucijom. :)

Can't find a better Jam!
2 godine
PaperPhone

Trebala bi Nokia svoje mobitele sa symbianom raditi takve.

Tak da ih možemo lako zgužvat i baciti u smeće.

19 mjeseci
Ezio kaže...

Trebala bi Nokia svoje mobitele sa symbianom raditi takve.

Tak da ih možemo lako zgužvat i baciti u smeće.

ne, ja zelim mobitel cija proizvodnja ubija kinesku djecu {#}

ne shvacajte salu ozbiljno
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice