OK prijatelju, hvala ti na lijepoj i simpatičnoj recenziji, ali ipak si izostavio nešto jako bitno ... cijenu :-))
... edit: uuu, sad sam vidio ciijenu na jednom portalu - da, nije baš za objavljivanje, definitivno :-D 8000kn
OK prijatelju, hvala ti na lijepoj i simpatičnoj recenziji, ali ipak si izostavio nešto jako bitno ... cijenu :-))
... edit: uuu, sad sam vidio ciijenu na jednom portalu - da, nije baš za objavljivanje, definitivno :-D 8000kn
mislim da ovaj uređaj nije niti namjenjen audiofilima. Ovaj uređaj namijenjen je korisnicima koji samo žele poslušati muziku bez da puno propitkuju tko i zašto. Naravno, i da su pritom spremni izdvojiti 8000 kuna za to. A ima takvih, o ima ih.
ovaj uređaj zvuči itekako odlično! treba uzet u obzir veličinu zvučnika (drivera) i kutija da se shvati da zvučnivci zvuče veće, rekao bih kao B&W 601 modeli.
Slišao sam tajm odel uživo ito sa CDima koje poznajem i tvrdim da zvuči odlično, no cijena nije samo u zvuku, već i u gagdetima koje ima - stremanje glazbe, ext. HDD, internet radio, film i veliki ekran.
Ja osobno imam jedan lošiji (siromašnjiji) model Philipsove mikro linije i meni zvuči odlično. Zato sam i išao poslušati ovaj model koji nudi više opcija ali i više zvuka. I cijena nije toliko pretjerana ako se uzme u obzir da neki drugi proizvođači za sličan ali siromašniji model traže još više.
Onaj ko misli da takve mikro linije moraju koštati između 200 i 800 kn neka slobodno zaobiđu spec. trgovine i u trg. centrima tipa Konzum, Interspar, Kaufland....neka tipe renomirane marke tipa Vivaks, Kvadro, Elit....