Pleomax S2-600B

poruka: 5
|
čitano: 1.067
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Pleomax S2-600B".
3 godine
protjeran
Pleomax S2-600B

zvučnici se čine ok, ali u jednu minutu isječka sam saznao o njima otprilike koliko i da odem na službenu web stranicu.   čak i manje. 

mogli ste ih barem upaliti ili nešto da ih   vidimo   (čujemo) u akciji;   koliko zvuk gubi na kvaliteti sa pojačanjem glasnoće, kakvi su basevi, kolika je ta "pristupačna" cijena, itd...........

Hedonism Is My LifeStyle
2 godine
Pleomax S2-600B

Gdje se mogu nabaviti i koliko kostaju

2 godine
protjeran
RE: Pleomax S2-600B
l)oolvl kaže...

zvučnici se čine ok, ali u jednu minutu isječka sam saznao o njima otprilike koliko i da odem na službenu web stranicu.   čak i manje. 

mogli ste ih barem upaliti ili nešto da ih   vidimo   (čujemo) u akciji;   koliko zvuk gubi na kvaliteti sa pojačanjem glasnoće, kakvi su basevi, kolika je ta "pristupačna" cijena, itd...........

slažem se, al da to sve kažu ko bi kupovo bug? slažem se da su barem mogli pustiti nešto al opet nemogu reć sve specifikacije, dojmove, cijenu...

*n00b u53r*
3 godine
RE: Pleomax S2-600B
lukavg kaže...
l)oolvl kaže...

slažem se, al da to sve kažu ko bi kupovo bug? slažem se da su barem mogli pustiti nešto al opet nemogu reć sve specifikacije, dojmove, cijenu...

kao da su recenzije u bugu ista bolje odradjene :) vise napisanog, al nista vise recenog...

3 godine
Pleomax S2-600B

Novi zvučnici na sceni????

Samsung je proizvodio 2.1 i 5.1 sisteme dok su se Logitech,Altec Lansing, Cretive i ostali jos igrali u pijesku.

Ja imam doma 2.1 sistem star 9 godina od Samsunga i dan danas ga koristim . Samsung 2.1 S-5500.

U ono doba najjaci 2.1 sistem koji se mogo kupit...Sjecam se da ga platio jako masno, mislim da preko 1000KN...

Tako da, mislim da ovaj dio da je ovo "novi proizvodač" ,taj dio je prolazi.

A kao sto i drugi govore...Mogli ste nesto vise reci o zvucnicima i barem malo pustit da cujemo kako sviraju

Asus Maximus Extreme, E8400@ 4GHZ, Tagan BZ800, Zalman 9500, 2 X 1GB Corsair XMS3 @ 1433MHz, Gigabyte GTX260@ 700/1200/1500, Creative Labs X-Fi Xtreme Music, Chieftec BA-01B-B-B, Razer Copperhead & Go
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice