........
Igram belu samo 10-ak godina al pošto je ovo tema o pokeru ne želim uopće ulazit u neke glupe rasprave. Postotke sam naveo onako bezveze i kao što sam već rekao o tom ne vrijedi raspravljat. Znam samo da u beli može pobjediti netko tko manje zna (ako ga ide karta i zvanje), dok u bridgeu ili pokeru ne može jer neće uopće ni doć do tog dijela gdje karte odlučuju. Ako znaš igrat bridge ili texas onda ti je jasno o čemu pričam a ako ne onda nema smisla.
Ocito da nisi igrao belu s nekim tko stvarno zna igrat
igleda da ni alter ni belatrix isto nisu igrali....ma nemate vi pojma....
interesting
Ja nisam nista cuo samo sam je gledo..
Igram belu samo 10-ak godina al pošto je ovo tema o pokeru ne želim uopće ulazit u neke glupe rasprave. Postotke sam naveo onako bezveze i kao što sam već rekao o tom ne vrijedi raspravljat. Znam samo da u beli može pobjediti netko tko manje zna (ako ga ide karta i zvanje), dok u bridgeu ili pokeru ne može jer neće uopće ni doć do tog dijela gdje karte odlučuju. Ako znaš igrat bridge ili texas onda ti je jasno o čemu pričam a ako ne onda nema smisla.
Kako obožavam kad neko glumi vidovitog Milana, jel znaš možda i što sam doručkovao jutros...
Jel zna neko di ima normalan poker set?
Kako obožavam kad neko glumi vidovitog Milana, jel znaš možda i što sam doručkovao jutros...
Ne treba tu nikakva vidovitost... To se vidi iz tvoga posta...
Zanimljivo, jesi uopće svjestan koju si sad glupost izvalio?
Ako nije potrebna vidovitost da se iz ovog: "Znam samo da u beli može pobjediti netko tko manje zna", vidi ovo: "Ja nisam igrao belu s nekim tko stvarno zna igrat" - onda oprosti. ::smajlkojićeeksplodiratodsmijeha::
To me podsjeća na kolegu meluku koji je jak u spamanju i izvlačenju riječi (rečenica) iz konteksta a kad smo otišli na Playtoy igrat on ustvari veze nema o beli, samo odgovara na boje. Poučen takvim i sličnim iskustvima sa ovog foruma jedino mi preostaje vjerovat da ovdje svi imaju IQ 170+, da svi riješe Einsteinovu zagonetku za 2 min. bez problema i da su svi svjetski prvaci u beli.
Jel zna neko di ima normalan poker set?
Pravo, kvalitetno osvježenje ovoj temi :)
Igra frend, ima sve povezano s bankom, ne znam, treba Visu, račun i još neke cake da se to automatizira.
Zavisno o kolčini igranja i uspjehu, dobiva neke "ojre" koje može naravno dobiti van itd...
Uz to postoji još neki keš aut na kraju mjeseca.
Ne kužim se u to previše al samo ukazujem da se može zaraditi na tome, treba znati igrati naravno, nije sve u sreći kak neki misle.
Neznam kako kome, ali meni je ova cura iznimno slatka.
Ako igra bar upola kako izgleda, vjerovatno će daleko dogurati. I inače, ovo je tip žene koja ti doslovce uzme kuću, auto i sve hhh :D
Zanimljivo, jesi uopće svjestan koju si sad glupost izvalio?
Ako nije potrebna vidovitost da se iz ovog: "Znam samo da u beli može pobjediti netko tko manje zna", vidi ovo: "Ja nisam igrao belu s nekim tko stvarno zna igrat" - onda oprosti. ::smajlkojićeeksplodiratodsmijeha::
To me podsjeća na kolegu meluku koji je jak u spamanju i izvlačenju riječi (rečenica) iz konteksta a kad smo otišli na Playtoy igrat on ustvari veze nema o beli, samo odgovara na boje. Poučen takvim i sličnim iskustvima sa ovog foruma jedino mi preostaje vjerovat da ovdje svi imaju IQ 170+, da svi riješe Einsteinovu zagonetku za 2 min. bez problema i da su svi svjetski prvaci u beli.
I sta te tocno tu tocno podsjeca na kolegu meluku?
nisam primjetio da se netko u ovoj temi proglasio genijalcem ili majstorom u beli...
DEČKI VI STE SE PRIMILI PROFESIONALIZMA A NEKI ŽELE POKER IZ ZABAVE. DRUGO IGRATI ZA KEŠ ILI NA INTERNETU IGRATI POKER STARS I IGRATI ZA ŽETONE TO JEST HOLDEN PLEJ MANI
TO SE INAČE IGRA RADI ZABAVE
ti kada imas placu cca 4000 una ti mozes objektivno odigrati jednu partij sa buy inom 200-300 kuna
a sada imas ti covjeka koji ima placu u znanstvenom zapisu pa je njemu buy in milja..
zapravo hocu reci da se poker nemoze igrati ono za zabavu mislim moze ali to nije to...barja tako mislim ...
a netko je pita di ima kupiti setove city center one
ti kada imas placu cca 4000 una ti mozes objektivno odigrati jednu partij sa buy inom 200-300 kuna
a sada imas ti covjeka koji ima placu u znanstvenom zapisu pa je njemu buy in milja..
zapravo hocu reci da se poker nemoze igrati ono za zabavu mislim moze ali to nije to...barja tako mislim ...
Ima i ovakav set za 450kn u A.Mallu!
ma to ti je otprilike sve ista kvaliteta osim onih plasticnih samo ti cijena varira o kolicini cipova
ma to ti je otprilike sve ista kvaliteta osim onih plasticnih samo ti cijena varira o kolicini cipova
Imao sam doma set za 60 eura preko ebay-a,600 željeznih chipova,karte i neka mašinica koja mješa karte!Svakako se isplati...
ZA KUPIT KARTE ZA POKER I OSTALE SITNICE ADRESA WWW.DALGENT.HR. ILI BROJ TEL:021 885 111 ZVAO MORAŠ IZABRATI ONI ŠALJU POUZEČEM ZNAČI CJENA KARATA PLUS POŠTARINA
poozdrav, vidim da vas ima puno koji se zanimate za poker, što on line što uživo....pošaljite mi na pm sve upite vezano za on line ili za nabavu poker opreme.mislim da vam mogu pomoći budući da se bavim time...pozdrav
Ima i ovakav set za 450kn u A.Mallu!
U kojem dućanu?
OMG, pa što fali pokeru na internetu, mislim, onima na kojim se ne igra u pravi novac, meni je Zynga poker i previše zabavan, potrošim sat i pol igrajući i shvatim da sam zapravo sjedio 3 sata...
A ustvari i zadnje BUG izdanje me nagovorilo igranje toga na fejsu, sada sam na fejsu samo radi njega, inače zadnji put kada sam ušao u fejs bilo je 2008.
evo ova tatjana vam je sada upravo na veceri za 5 
kvalitetna žena, mora se priznat
evo ova tatjana vam je sada upravo na veceri za 5 
I pobjedila je, dobila je 5000kn. xD
probaj online poker dobijes 50$, sve sto zaradis mozes da zadrzis. ja sam podigao 450$
evo link
dobijes 50 dolara ali moras da resis kviz