Poznati svemir

poruka: 8
|
čitano: 1.027
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Poznati svemir".
4 godine
Poznati svemir

da, da, ali koliko smo veliki prema atomu ili još sitnijim dijelovima, trebalo bi postaviti kompletniji filmić ako se već govori o tome koliko smo mali ili veliki...

... vozio sam uvijek u petoj brzini...
2 godine
protjeran
Poznati svemir

otkud njima da je svemir okrugao

I would love to change the world, but they won't give me the source code
4 godine
RE: Poznati svemir
P4k1 kaže...

svemir nemora biti okrugao, međutim pozadinsko (mikrovalno) zračenje zrači upravo iz svih smjerova pa je onda upravo ta prezentacija relevantna, kada bi postojale tri točka promatranja na "relevantnijim" udaljenostima možda bi se dobila slika drugačijeg oblika Belji se

... vozio sam uvijek u petoj brzini...
3 godine
Poznati svemir

VAu kolko smo mali, skoro sam se izgubio u pamčenju kolko je što veče od čegaBelji se

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
3 godine
P4k1 kaže...

Nitko nije niti rekao da je okrugao. Ona zadnja loptica je samo nas horizont u vremenu i prostoru.

Inace genijalan video. ne mogu ga se dovoljno puta nagledati.

2 godine
Poznati svemir

Obožavam takve filmiće.Podsjeća me na

.

oko za oko,pasta za zube
3 godine

Canis Majoris...

Ajme majko.

Od nje će nastati takva crna rupčaga da će usisati sve naše grafičke kartice, Microsoft, Linusa Torvaldsa, Jobsa i sve nas koji Dark Matter, Gravity gunom ili BFG gunom prašimo   naokolo. I ispljunuti će nas u obliku rendgenskog ili štojaznam zračenja.

Jedan filmić za neutronsku zvjezdicu:

Simpa stvar.

Srećom, mrcina iz prve rečenice dovoljno je daleko da ćemo se još nauživati ATI radeona HD 156890 ili nvidie GTX 115280 ... Ili možda kakvog Končar GPUa. :-)

Howgh!

3 godine
neaktivan

sada mene zanima: ako je nutronska zvijezda otprilike 10 milja u promjeru, a ima toliku gravitacijsku silu, koliki onda promjer mora imati crna rupa.... čini mi se da bi je se moglo držati u šaci, naravno bez sve one gravitacijske sile.....

Life taker and heart breaker
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice