Da Quake izlazi danas

poruka: 54
|
čitano: 2.673
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Da Quake izlazi danas".
3 godine
Da Quake izlazi danas

da quake izlazi tek danas, ljudi bi poumirali od stupidnosti koju vecina danasnjih igara donosi.

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
3 godine
Da Quake izlazi danas

Potpisujem video.

-- Ode pile pod kamion.
3 godine
Re: Da Quake izlazi danas

Da Quake izađe danas svi bi ismijavali poklonike igre sa argumentom -"Lol, wtf, glupa igra sa zastarjelom grafikom!"

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
3 godine
Da Quake izlazi danas

Ovo je živa istina....
Mislim igram quake već 10tak godina, on i off kako singleplayer tako i multiplayer.

Tu i tamo zaigram neku pucačinu danas i u usporedbi sa oldschool stilom....prevelika razlika...

Q4L - 1337

Life is a journey full of adventures !!
2 godine
Da Quake izlazi danas

Prije kad si ubio nekog pise samo U killed blabla,

Danas ubijes nekog odjednom iskacu neki bodovi +50, achivement unlocked-share with ur friends,neka svijetla ko da si joker dobio..ma strava

3 godine
Da Quake izlazi danas

Žalosno je ovo s grafičkim postavkama on/of, makar je blizu istine.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
23 mjeseca
Da Quake izlazi danas

Živa istina ovo,zato se kod mene battlefield 1942,nfs porsche a ponekad i age of empires 2 stalno vrte.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
7 mjeseci
Da Quake izlazi danas

Istina, istina. To je i jedan razlog slabe prodaje igara na PC-u i pljuvanja po nekim igrama, a ne piratstvo.

4 godine
Da Quake izlazi danas

totalna istina ! ajme good old times been there done that  ;(

2 godine
Da Quake izlazi danas

Ovako;
Imam 16 godina, i NEDAM nikom da mi dira moj pentium 2 (s voodoo 2 :P i još dosom za svaki slučaj) kojeg mi je tata htio baciti u smeće prije mjesec dana. Iskreno, meni su sadašnje igre sve gluplje i gluplje u smislu igranja.
Još uvijek imam instaliran Q1/2/3 (koju ponekad zaigram) i Quake Live; Doom1/2, Duke Nukema 3d, Half Life 1 (To mi je bio prvi FPS koji sam igrao), Wolfija 3d (ID-u je baš dobro išlo tada :P)

....

486 PWNZU! http://www.speedtest.net/result/1456936834.png
10 mjeseci
bur3k kaže...

Ovako;
Imam 16 godina, i NEDAM nikom da mi dira moj pentium 2 (s voodoo 2 :P i još dosom za svaki slučaj) kojeg mi je tata htio baciti u smeće prije mjesec dana. Iskreno, meni su sadašnje igre sve gluplje i gluplje u smislu igranja.
Još uvijek imam instaliran Q1/2/3 (koju ponekad zaigram) i Quake Live; Doom1/2, Duke Nukema 3d, Half Life 1 (To mi je bio prvi FPS koji sam igrao), Wolfija 3d (ID-u je baš dobro išlo tada :P)

....

Nice :) 

Ja imam original Duke Nukem 3D i nebih ga dao ni za kakve novce.

3 godine
Da Quake izlazi danas

True, true :) .

Ja sam prije mjesec dana slozio komp tako da mogu igrat Outlaws-e i Star Wars Racer-a . Po meni najbolje dvije igre iz mojeg djetinjstva :) .

Fino sam skombiniro P4 2.8Ghz, 1GB DDR-a, GF MX440 :) i da vidis kako sve leti i radi :) . Aaaa, koji gust :) . I namjerno sam stavio fraps da sve to mjeri i da mogu SS-ove radit :) . Nema, ispod 100 FPS-a se ne spusta :D .

Kakvi gušti, kakva slast :)

Asus P7P55D, i5 760@4GHZ, Tagan BZ800, Noctua NH-U12F,NM-I3, Corsair 8GB CMX4@1433MHz, Corsair SSD F60, MSI GTX 470, CL X-Fi Xtreme Audio, Chieftec BA-01B-B-B, Razer Copperhead,
3 godine
Da Quake izlazi danas

Eh, kad bi djeca samo znala.

Igram ozbiljno!
2 godine
Da Quake izlazi danas

Čemu očajavat : http://www.quakelive.com/#!home {#}

4 godine
neaktivan
Da Quake izlazi danas

Moram priznati da se uopce ne slazem s vama. Igrao sam Quake taman kad je izasao. Po meni je bio odlican za multiplayer i stvarno sam tada uzivao igrajući ga sa ekipom u lokalnoj igraoni preko lana, ali u single playeru mi uopce nije bio nesto.

Tu posebno pamtim te komplicirane levele koji se moraju znati na pamet, a sto mi je posebno dizalo tlak to je bilo trazenje kljuceva za neka zakljucana vrata i gubljenje po mapi dok ih trazim. Isto tako posebno me zivcirala ta brzina Quake-a koja je sama sebi svrha.

FPS-ove inace ne volim, ali ovi danasnji su mi puno ugodniji za igru. Vise volim ici po tocno definiranoj i skriptiranoj mapi sa odlicnom grafikom i laganim ritmom igranja nego freneticno rocket jump-ati do besvjesti po mapi.

Sto se mene tice FPS-ovi su mozda jedini evoluirali u pozitivnom smjeru za razliku od dosta drugih tipova igara koji su nepravedno zapostavljeni poput Star wars racera, Ignitiona, Dungeon Keepera, Commandosa, Fallouta, Wing Commandera itd...

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 11:45 (Sint1).
3 godine
Sint1 kaže...

Moram priznati da se uopce ne slazem s vama. Igrao sam Quake taman kad je izasao. Po meni je bio odlican za multiplayer i stvarno sam tada uzivao igrajući ga sa ekipom u lokalnoj igraoni preko lana, ali u single playeru mi uopce nije bio nesto.

Tu posebno pamtim te komplicirane levele koji se moraju znati na pamet, a sto mi je posebno dizalo tlak to je bilo trazenje kljuceva za neka zakljucana vrata i gubljenje po mapi dok ih trazim. Isto tako posebno me zivcirala ta brzina Quake-a koja je sama sebi svrha.

FPS-ove inace ne volim, ali ovi danasnji su mi puno ugodniji za igru. Vise volim ici po tocno definiranoj i skriptiranoj mapi sa odlicnom grafikom i laganim ritmom igranja nego freneticno rocket jump-ati do besvjesti po mapi.

Sto se mene tice FPS-ovi su mozda jedini evoluirali u pozitivnom smjeru za razliku od dosta drugih tipova igara koji su nepravedno zapostavljeni poput Star wars racera, Ignitiona, Dungeon Keepera, Commandosa, Fallouta, Wing Commandera itd...

Pa što je u tome zanimljivo?

23 mjeseca
Da Quake izlazi danas

Danas nema igara poput carmageddona...Ja sam to prvi puta igrao sa 6 godina i to što je najbolje bez zombie blood patcha.Kada su starci skužili o čemu se radi.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
2 godine
Sint1 kaže...

{#}

Pa ja Quake prodem, brat bratu, za 2 sata, mozda 3 ako se glupiram. Nes' ti kompliciranih levela...

Sint1 kaže...

Sto se mene tice FPS-ovi su mozda jedini evoluirali u pozitivnom smjeru...

Sto je tu zabavno? Upravo zato ja mislim da su FPS-ovi deevoluirali... Kada sam Bioshock igrao skoro sam se zrigao. Igra te prakticki vodi za ruku dok vrludas mapama, samo jos fali "shoot here" natpis na svakom protivniku... zijevao sam od dosade. Ali dobro, naveo si od pocetka da bas i nisi ljubitelj FPS-ova, a i o ukusima se ne raspravlja...

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
4 godine
neaktivan
Da Quake izlazi danas

Meni je bas Bioshock bio prva liga, ali u pravu si ovdje je rijec upravo o ukusima o nicemu drugom.

11 mjeseci
suspendiran
Sint1 kaže...

S ovim si sve rekao. To je ko da ja kazem kako ne volim meso ali da su u Rubelja bolji cevapi nego u Cingaca. Koga briga za moje misljenje ako ne volim cevape?

Vise vrijedi pola sata igre Quakea, Half Lifea, Far Cry-ja ili Serious Sama nego svi danasnji FPS-ovi zajedno.

11 mjeseci
suspendiran
rustweaver kaže...

{#}

Pa ja Quake prodem, brat bratu, za 2 sata, mozda 3 ako se glupiram. Nes' ti kompliciranih levela...

Al je zato multiplayer bio pravi sport. Par sati igranja i umoris se ko pas. 

2 godine
Da Quake izlazi danas

Iskreno nikad nisam igrao quake, ali me ovaj video (svojom grafikom) podsjetio na popularne igre za ps1. I onda se sjecam koliko sam npr. jedan Tomb Raider 4 prelazio tjedana, a nedavno sam Tomb Raider Underworld predem za 3-4 dana.

Jedna od rijetkih igara koje nisu toliko zaglupljujuce je portal, posebno skinuti custom leveli koji su mnogo slozeniji od onih koji dodu.

Twitter- @capttawish Linux/GNU live forever.
2 godine
Da Quake izlazi danas

Koliko god ovaj video bio simpatičan i dao nam za razmislit kamo to gaming industrija ide te neke vratio u vrijeme mladosti i prapočetke FPS žanra razumljivo je da s preuveličanom dozom simpatije i nerealnosti gledamo na ovo, naravno da je tamo prije 10-tak godina i više sve bilo novo i večina stvari se tek prvi puta pojavila i dobivao se dojam da za 10 godina kasnije sve će izgledat uvelike drugačije nego što sada izgleda, ali što je tu je, svaki mjesec izlazi neki AAA naslov, tako da za svakog ima po nešto.

Naime popularnost Quake-a leži isključivo u multiplayeru i vanzemaljskim vještinama/refleksima gamera, a koliko sam vidio vaše komentare vi se isključivo žalite na Single Player segmentom igre, što moram priznat Quake nije baš neko mjerilo.

11 mjeseci
BlueMax kaže...

Vise vrijedi pola sata igre Quakea, Half Lifea, Far Cry-ja ili Serious Sama nego svi danasnji FPS-ovi zajedno.

čudim se da nisi spomenuo Crysis - to je bog i batina za današnju djecu...

Quake je kultna igra i govorit da je dosadna ili smiješna je samo dokaz koliko je današnja pionirska generacija razmažena i zatupljena svih hi-tech gađetima koji se nude. Nekad su igra bile ograničene teh. mogućnostima tako da šuljanje u mraku sa baterijom ili coack mode nije bio izvediv kod programera igara...

odigrao sam sve Quake nastavke i nikad nisam požalio - oni su bili dio moje "mladosti".

ako mi želite zahvaliti - kliknite HVALA
11 mjeseci
suspendiran
smirnoff kaže...

čudim se da nisi spomenuo Crysis - to je bog i batina za današnju djecu...

Quake je kultna igra i govorit da je dosadna ili smiješna je samo dokaz koliko je današnja pionirska generacija razmažena i zatupljena svih hi-tech gađetima koji se nude. Nekad su igra bile ograničene teh. mogućnostima tako da šuljanje u mraku sa baterijom ili coack mode nije bio izvediv kod programera igara...

odigrao sam sve Quake nastavke i nikad nisam požalio - oni su bili dio moje "mladosti".

Doom 3. Mislim da je dosta stariji od Crysis. Baterija u ruci, dobra grafika, vrhunski gameplay. Hvala sto si mi dao ideju sta da instaliram.

4 godine

ma nema do moga prvoga razreda osnovne... dobio polovnu mašinu. Igrao se Wolfenstein3d, doom (priznajem još znam sve šifre napamet, iddqd :-), mortal kombat, pa fifa 94 (izometrija), Đukac...

magistar prava ( i član grupe nezaposlenih)
3 godine
Da Quake izlazi danas

return ..you are living combat area... smijao bi se na to da nije žalosno :/ ...primjer: batllefield 3 single player campaign for dummies..

Smisao igre je da su ti potrebni reflexi, dakle uzmičeš , skačeš na vrijeme, što je prije bilo u arkadnim igrama pa i FPS-ovima. Primjer neka vatrena kugla ide prema tebi sad se ti moraš izmaknuti.

Danas sve idu na realnu neku briju, ja dobijem sjede kad je igra lineralna (Call of duty, medal of honor, Battlefield ....) !

Protivnici su uvijek na istom mjestu, ima ih ko rusa i dok ne predjes određenu liniju u igri oni če se do prekosutra pojavljivati.

Nadalje eksplozije i mine pucaju oko tebe ali to je samo radi efekta (neka skripta)  i tak ti ne moze nista od toga biti, 

i još k tome igram sa nekim glupim timom na mojoj strani, šta sad oni imaju pucati ak ja sam igram šta će mi 3-4 neka glupa bota koji samo smetaju.

FPS u kojem ne trebaš nači key card  da bi otključao neka vrata ili prtal za mene nije FPS..dajte malo labirinta nekakvog ovo ono da se malo mora misliti...

Hoću Health 100 posto pa da mi se skida..a ne da čim me rane pobjegnem u mišju rupu i onda sam nakon 5 sekundi ko nov...ubijem nekog lika ono vidiš lete bodovi neki ..skilshoot + 50 ..YEahh

i na kraju shvatis da si odigrao nekakvu priču ili seriju a ne FPS (i tko če to opet igrati??)

Šta će uopće jednom FPS-u priča? Daj mi 30 nivoa da prelazim ne zanima me uoće di sam šta sam ,tko sa kim, zaradi čega...itd.. daj  samo da ih sve pokrkam !!

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 14:00 (Horned Reaer).
11 mjeseci
Horned Reaer kaže...

return ..you are living combat area... smijao bi se na to da nije žalosno :/ ...primjer: batllefield 3 single player campaign for dummies..

Protivnici su uvijek na istom mjestu, ima ih ko rusa i dok ne predjes određenu liniju u igri oni če se do prekosutra pojavljivati.

Nadalje eksplozije i mine pucaju oko tebe ali to je samo radi efekta (neka skripta)  i tak ti ne moze nista od toga biti, 

i još k tome igram sa nekim glupim timom na mojoj strani, šta sad oni imaju pucati ak ja sam igram šta će mi 3-4 neka glupa bota koji samo smetaju.

FPS u kojem ne trebaš nači key card  da bi otključao neka vrata ili prtal za mene nije FPS..dajte malo labirinta nekakvog ovo ono da se malo mora misliti...

Hoću Health 100 posto pa da mi se skida..a ne da čim me rane pobjegnem u mišju rupu i onda sam nakon 5 sekundi ko nov...ubijem nekog lika ono vidiš lete bodovi neki ..skilshoot + 50 ..YEahh

i na kraju shvatis da si odigrao nekakvu priču ili seriju a ne FPS (i tko če to opet igrati??)

Šta će uopće jednom FPS-u priča? Daj mi 30 nivoa da prelazim ne zanima me uoće di sam šta sam ,tko sa kim, zaradi čega...itd.. daj  samo da ih sve pokrkam !!

uglavnom se sasvim slažem, ali

da bi cijela igra imala nekog smisla onda priča igra veliku ulogu - ko ne želi priču nek igra MP  - čisto bezvezno napucavanje prijatelja koji su on-line. to nikad neću igrati.

možda su razvojni timovi razradili varijantu da se ne mora skupljat health po nivoima, već da igrač više usredotoči na samu igru i da se sakrije na 5-6 sekundi da mu se povrati snaga - meni je to bolje.

mape su rađene da se ponavljau, tako da je onda logično da će se neprijatelji uvijek pojavljivati iz istog smjera i u istom broju. da si malo više truda daju pa naprave 2x više mapa umjesto filmića i  glupe glazbe koju možeš slušati dok igraš, vjerojatno bi igra bila zanimljivija i manje predvidljiva.

a ideja o nekom timu (3-4 vojnika - neki squad base scenario) koj se zajdeno s tobom bori je naidiotskij ikad...samo smetaju, oni ne mogu poginut al ti možeš, kad se trebam brzo sakriti iza nečega, oni su već tamo i ja više nemam kud pa poginem...zato COD MW1 i 2 nisam ni igrao, a još se mučim sa Brothers in arms - isti shit, samo što tu ja zovem vojnike da m ise pridruže, a pošto samo smetaju, ne zovem ih :)))

ako mi želite zahvaliti - kliknite HVALA
16 mjeseci
Da Quake izlazi danas

ko dječak sam igrao razne fps-ove i svaki put kad bi prošao na kampanje neki level na medium/hard bio bi ponosan na sebe što imam tako dobar skill. kad sam prvi put zaigrao quake 3 arena, tek nakon 100-tog pokušaja sam upsio preći prvu mapu na easy. onako frustriran, shvatio sam da sam zapravo noob. poslije toga sam počeo igrati quake live i svaki dan sam ustrajno vježbao. naučio se da s kempanjem neću ništa postići, da me svaki nepromišljeni potez može jako kazniti ... jednostavno sam uz quake naučio "pravilno" igrati fps-ove. nakon te lekcije otišao sam igrati cod 2 multi. prije quakea sam bio sretan kad bi mi kill/death reatio bio veći od jedan (odnosno kad bi imao više killova nego detova),nakon "quake lekcije" gotovo uvijek sam imao višestruko veći veći broj kilova nego detova, te mi je samim time igra postala dosadna pa sam se opet vratio na quake i sve do danas ga igram. čak mi ni battlefield 3 ne može odljepiti od quakea.

23 mjeseca
Da Quake izlazi danas

Sjećam se dok sam još Quake 2 na ps1 igrao, ajme nostalgija me hvata {#}

Upravo Quake 4 skidam, on je među rijetkim igrama u koje sam se mogao uživiti, kao da si jedan od njih.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice