OMG 1350 kn je stvarno previše. Za te pare mogu kupit odličan miš, tipkovnicu i headset.
U Profilu je cijena 850 kn.
Otkud Linksu ova sramotna cijena fakat ne znam.
Ako bas moram, za te pare rađe bi uzeo Logija G19
1: Jbt za tu cijenu kupim POLA novog računala.
2: Naravno već je postao običaj, da prodaju fensi tipkovnice bez HR slova. Ni da je daju za 1 Kn ne bi je kupio.
2: Enter je opet u minijaturnom izdanju i to je veći minus za bilo koju tipkovnicu. Pogotovo kad pišeš neki duži text.
U Profilu je cijena 850 kn.
Otkud Linksu ova sramotna cijena fakat ne znam.
Black Widow bez Ultimate (i osvijetljenjih tipki) je 820-850 kn. Ultimate je svugdje oko 1.350
1: Jbt za tu cijenu kupim POLA novog računala.
2: Naravno već je postao običaj, da prodaju fensi tipkovnice bez HR slova. Ni da je daju za 1 Kn ne bi je kupio.
2: Enter je opet u minijaturnom izdanju i to je veći minus za bilo koju tipkovnicu. Pogotovo kad pišeš neki duži text.
uopce nije istina pod 3.
ja imam na g11 isti takav "minijaturni" enter i uopce ne smeta,nakon 2 dana se naviknes.a ja ju imam preko 2 godine.
Malo preskupo za to sto nudi o kvaliteti necu ni raspravljati,ali mislim da nije ni do koljena g19 koja je slicne cijene
Malo preskupo za to sto nudi o kvaliteti necu ni raspravljati,ali mislim da nije ni do koljena g19 koja je slicne cijene
Logitech bilo koji u odnosu na ovaj Razor izgleda i napravljen je kao igračka. Ne znam zašto imaš dojam da je Razerica nekvalitetna.
bolje uzmes lycosu, meni se cini da ova nije nista posebno bolja osim sto pulsira wow kako kul. ili ako si pametan uzmes nesto od logija.
Nekako je "bučna" kad je pojačavao osvjetljenje tipki.
Sto se tice kvalitete tu sam sam skeptican glede njihovih proizvoda,imao sam Razer-ovu tipkovnicu Lycosa i imam mis DeathAdder 3500 i za miseve nemogu naci mane osim sto imaju malo skakljivu cijenu,a tipkovnice su im da bog sacuva barem doticna(Lycosa) mi se dojmila kao da je napravljena od najeftinije plastike i kao da ce se svakog trena raspasti ........
Za ovu posljednju nemogu nista reci jer je nisam niti vidio a kamoli stavio svoje "papke" na nju.....,ali opce je poznata cinjenica da Razer-ovi proizvodi imaju vecu cijenu nego sto zbilja vrijede
Sto se tice kvalitete tu sam sam skeptican glede njihovih proizvoda,imao sam Razer-ovu tipkovnicu Lycosa i imam mis DeathAdder 3500 i za miseve nemogu naci mane osim sto imaju malo skakljivu cijenu,a tipkovnice su im da bog sacuva barem doticna(Lycosa) mi se dojmila kao da je napravljena od najeftinije plastike i kao da ce se svakog trena raspasti ........
Za ovu posljednju nemogu nista reci jer je nisam niti vidio a kamoli stavio svoje "papke" na nju.....,ali opce je poznata cinjenica da Razer-ovi proizvodi imaju vecu cijenu nego sto zbilja vrijede
Moram priznati da nisam imao prilike detaljno testirati njihove starije tipkovnice, ali da su mi se uvijek nekako činile jeftino napravljene. S Black Widow to zaista nije slučaj. Nije baš kao IBM model M, ali bolja je od većine drugih tipkovnica na tržištu (recimo Das Keyboard je iste kvalitete kao i ovaj novi Razer).
Ako uletiš u neki dućan gdje je imaju na polici probaj tipke. Ima na kutiji mali prozorčić baš za tu svrhu. Nije baš da ćeš dobiti kompletni feeling, ali već i to malo pipkanja tipki ostavlja dojam kvalitete.
Nekako je "bučna" kad je pojačavao osvjetljenje tipki.
To je tipkovnica s tipkama koje klikaju, naravno da je bučna.
Probao je u TechnoMaxa, ima mali otvor. To nisu obične tipke nego mehaničke pa se čuje klick na pola puta. U školi je bila jedna IBMova stara kliketuša. Na njoj sam tekst neki 3x brže tipkao nego na običnoj.
+1 USB konektor, utori za slusalice i mikrofon i pozadisnko osvjetljenje kosta +500kn
Nego koliko je Das Keyboard kod nas?
+1 USB konektor, utori za slusalice i mikrofon i pozadisnko osvjetljenje kosta +500kn
Nego koliko je Das Keyboard kod nas?
1.300 afaik
Da bog da vam taj silverlight srušio server, pa da nitko ne može gledat vaše filmove!
Zapravo, s obzirom da je mehanička, tipkovnica uopće nije skupa, u stvari je kao Best Buy. Govorim o običnoj verziji, ne svijetlećoj (ultimate). Ako vas zanima zašto, pročitajte:
http://www.bug.hr/forum/topic/periferija/razer-black-widow-review-mehanicke-tipkovnice/86780.aspx
Baš me zanima koliko košta u Americi i recimo Njemačkoj. Ova cijena je prevelika čak i za njihove pojmove.
Baš me zanima koliko košta u Americi i recimo Njemačkoj. Ova cijena je prevelika čak i za njihove pojmove.
U Americi je $130.
U Njemačkoj 99€ obična, 129€ Ultimate. Vjerovali ili ne, dobavljivost je manja nego kod nas. Bio sam u Njemačkoj između Božića i Nove i imali su u samo jednom Web shopu, dok je kod nas bila dobavljiva u 2-3 shopa već tad.
Na kraju sam kupio u HR.
Super video review (10/10). Kratko, sadržajno i jasno.
Dobro ljudi moji o čemu vi to?
J*bo vas američki raspored tipki, kad su slova Š Đ Ž na pogrešnom/daljem mjestu. I kad trebam nišanit enter, da ga pogodim.
I zašto bi ja uopće razmišljao o kupovini tipkovnice bez HR znakova!? Isto ko da mi u kinu puste kineski film bez HR prevoda.
Za tu cijenu su to velike mane, a vi pričajte što hoćete.
J*bo vas američki raspored tipki, kad su slova Š Đ Ž na pogrešnom/daljem mjestu. I kad trebam nišanit enter, da ga pogodim.
I zašto bi ja uopće razmišljao o kupovini tipkovnice bez HR znakova!? Isto ko da mi u kinu puste kineski film bez HR prevoda.
Meni nista ne fali. Dapace, americki(?) raspored mi pase bolje nego nas.
Ako si stavis pod jezik HR onda nisu na pogrešnom mjestu, jedino markerom trebas oznaciti
A ne znam sto vam taj enter predstavlja problem, covjek se potpuno navikne nakon 5 dana koristenja, veci mi je problem sto su Y i Z zamijenjeni
Ovo prvo mi je jedini propust (ali ionako ne koristim ta slova cesto).
Do skora logitech je bio jedini proizvodjac periferne opreme koji je bio vrijedan spomena,a sad su tvz.mehanicke tipkovnice ustale iz groba i gle novo tehnolosko cudo,ma dajte ljudi molim vas...........nemam ja nista protiv ostalih proizvodjaca,bas naprotiv ,,,ali kad izbace nesto kao mehanicku tipkovnicu koja i jest otisla u povijest zbog skupoce izrade niti zbog cega drugog to mi neide u glavu........
G 19 igracka naspram Razer-a ,Tresnje ili naceg treceg............come on dude..................

Nisam ja nikakav fan Logitech-a i njihovih proizvoda,istini za volju njihova gamerska periferija(g serija)bas neoprevdava cijenu nimalo...........iako sam i sam korisnik njihovih proizvoda kao i dosta forumasa po kvaliteti se ipak razlikuju od ostatka....sve u svemu se na kraju svodi na sam ukus korisnika sto ce im stajati na stolu......
Znam da pojedine tehnologije imaju svoju cijenu,no ipak sto je pretjerano,pretjerano je.....dati 1000 i nesto kuna za tipkovnicu je po meni nenormalno(iako i sam imam g19 koju sam kupio novu za nekih 100 eura-inace ju nebih nikad kupio)
Samo za primjer sam vec naveo Razer Lycosa-u koja po meni nimalo neopravdava cijenu od kojih 500-600 kuna,(zbog same kvalitete izrade jer sam doticnu imao )
Inace nevolim pricati o stvarima o kojima nemam iskustva nimalo, stoga ove stvari koje pisem cisto iz toga sto sam imao prilike koristiti dosta stvari(u ovom slucaju tipkovnice )
O trenutacnom booom-u mehanickih tipkovnica necu puno raspravljati jer ta tehnologija nimalo neopravdava toliku cijenu..sto god drugi pricali........
Za cijenu Razer Lycose dobijem Cherry G80-3000.