Razer Black Widow Ultimate

poruka: 42
|
čitano: 3.675
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Razer Black Widow Ultimate".
2 godine

OMG 1350 kn je stvarno previše. Za te pare mogu kupit odličan miš, tipkovnicu i headset.

visit http://www.youtube.com/user/zoja26pro?feature=mhum
2 godine

U Profilu je cijena 850 kn.

Otkud Linksu ova sramotna cijena fakat ne znam.

2 godine

Ako bas moram, za te pare rađe bi uzeo Logija G19

And Justice For All....
4 godine

1: Jbt za tu cijenu kupim POLA novog računala.

2: Naravno već je postao običaj, da prodaju fensi tipkovnice bez HR slova. Ni da je daju za 1 Kn ne bi je kupio.

2: Enter je opet u minijaturnom izdanju i to je veći minus za bilo koju tipkovnicu. Pogotovo kad pišeš neki duži text.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 10:27 (memulica).
4 godine
moderator
RE: Razer Black Widow Ultimate
Vash kaže...

U Profilu je cijena 850 kn.

Otkud Linksu ova sramotna cijena fakat ne znam.

Black Widow bez Ultimate (i osvijetljenjih tipki) je 820-850 kn. Ultimate je svugdje oko 1.350

2 godine
memulica kaže...

1: Jbt za tu cijenu kupim POLA novog računala.

2: Naravno već je postao običaj, da prodaju fensi tipkovnice bez HR slova. Ni da je daju za 1 Kn ne bi je kupio.

2: Enter je opet u minijaturnom izdanju i to je veći minus za bilo koju tipkovnicu. Pogotovo kad pišeš neki duži text.

uopce nije istina pod 3.

ja imam na g11 isti takav "minijaturni" enter i uopce ne smeta,nakon 2 dana se naviknes.a ja ju imam preko 2 godine.

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
3 godine

Malo preskupo za to sto nudi o kvaliteti necu ni raspravljati,ali mislim da nije ni do koljena g19 koja je slicne cijene

4 godine
moderator
Yellow man kaže...

Malo preskupo za to sto nudi o kvaliteti necu ni raspravljati,ali mislim da nije ni do koljena g19 koja je slicne cijene

Logitech bilo koji u odnosu na ovaj Razor izgleda i napravljen je kao igračka. Ne znam zašto imaš dojam da je Razerica nekvalitetna.

3 godine

bolje uzmes lycosu, meni se cini da ova nije nista posebno bolja osim sto pulsira wow kako kul. ili ako si pametan uzmes nesto od logija.

3 godine

Nekako je "bučna" kad je pojačavao osvjetljenje tipki.

You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will live as one .......
3 godine

Sto se tice kvalitete tu sam sam skeptican glede njihovih proizvoda,imao sam Razer-ovu tipkovnicu Lycosa i imam mis DeathAdder 3500 i za miseve nemogu naci mane osim sto imaju malo skakljivu cijenu,a tipkovnice su im da bog sacuva barem doticna(Lycosa) mi se dojmila kao da je napravljena od najeftinije plastike i kao da ce se svakog trena raspasti ........{#}

Za ovu posljednju nemogu nista reci jer je nisam niti vidio a kamoli stavio svoje "papke" na nju.....,ali opce je poznata cinjenica da Razer-ovi proizvodi imaju vecu cijenu nego sto zbilja vrijede

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 12:54 (Yellow man).
4 godine
moderator
Yellow man kaže...

Sto se tice kvalitete tu sam sam skeptican glede njihovih proizvoda,imao sam Razer-ovu tipkovnicu Lycosa i imam mis DeathAdder 3500 i za miseve nemogu naci mane osim sto imaju malo skakljivu cijenu,a tipkovnice su im da bog sacuva barem doticna(Lycosa) mi se dojmila kao da je napravljena od najeftinije plastike i kao da ce se svakog trena raspasti ........{#}

Za ovu posljednju nemogu nista reci jer je nisam niti vidio a kamoli stavio svoje "papke" na nju.....,ali opce je poznata cinjenica da Razer-ovi proizvodi imaju vecu cijenu nego sto zbilja vrijede

Moram priznati da nisam imao prilike detaljno testirati njihove starije tipkovnice, ali da su mi se uvijek nekako činile jeftino napravljene. S Black Widow to zaista nije slučaj. Nije baš kao IBM model M, ali bolja je od većine drugih tipkovnica na tržištu (recimo Das Keyboard je iste kvalitete kao i ovaj novi Razer). 

Ako uletiš u neki dućan gdje je imaju na polici probaj tipke. Ima na kutiji mali prozorčić baš za tu svrhu. Nije baš da ćeš dobiti kompletni feeling, ali već i to malo pipkanja tipki ostavlja dojam kvalitete. 

4 godine
moderator
nixXxa kaže...

Nekako je "bučna" kad je pojačavao osvjetljenje tipki.

To je tipkovnica s tipkama koje klikaju, naravno da je bučna. 

21 mjesec

Probao je u TechnoMaxa, ima mali otvor. To nisu obične tipke nego mehaničke pa se čuje klick na pola puta. U školi je bila jedna IBMova stara kliketuša. Na njoj sam tekst neki 3x brže tipkao nego na običnoj.

4 godine

+1 USB konektor, utori za slusalice i mikrofon i pozadisnko osvjetljenje kosta +500kn{#}

Nego koliko je Das Keyboard kod nas?

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
4 godine
moderator
AA-d00d kaže...

+1 USB konektor, utori za slusalice i mikrofon i pozadisnko osvjetljenje kosta +500kn{#}

Nego koliko je Das Keyboard kod nas?

1.300 afaik

2 godine

Da bog da vam taj silverlight srušio server, pa da nitko ne može gledat vaše filmove!

4 godine

Zapravo, s obzirom da je mehanička, tipkovnica uopće nije skupa, u stvari je kao Best Buy. Govorim o običnoj verziji, ne svijetlećoj (ultimate). Ako vas zanima zašto, pročitajte:

http://www.bug.hr/forum/topic/periferija/razer-black-widow-review-mehanicke-tipkovnice/86780.aspx

3 godine

Baš me zanima koliko košta u Americi i recimo Njemačkoj. Ova cijena je prevelika čak i za njihove pojmove.

4 godine
the economist kaže...

Baš me zanima koliko košta u Americi i recimo Njemačkoj. Ova cijena je prevelika čak i za njihove pojmove.

U Americi je $130.

4 godine

U Njemačkoj 99€ obična, 129€ Ultimate. Vjerovali ili ne, dobavljivost je manja nego kod nas. Bio sam u Njemačkoj   između Božića i Nove i imali su u samo jednom Web shopu, dok je kod nas bila dobavljiva u 2-3 shopa već tad.

Na kraju sam kupio u HR.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 21:22 (death13).
4 godine

Super video review (10/10). Kratko, sadržajno i jasno.

4 godine
protjeran
memulica kaže...
Meni takav američki enter odgovara više, nego onaj europski. Pogledaj na priloženoj slici, gdje je lakše pritisnuti enter tipku, na US rasporedu gdje me samo jedna tipka dijeli ili na euro rasporedu gdje moram preskakati dvije tipke da dođem do entera, osim ako se radi o onom velikom enteru koji se nalazio na nekim starijim modelima tipkovnica onda je borba izjednačena.
Yellow man kaže...
Cherry MX Blue tipke vs Logitech gumelini smeće. Usput, koliko istovremeno pritisnutih tipki Logitech G19 može detektirati vs mehaničke tipkovnice tipa Das Keyboard (MX Blue, MX Brown/silent model), SteelSseries G7 (MX Brown) ili Razer BW (MX Blue).
Spominjati Logitech u ovom slučaju je smiješno, jer su njihove tipkovnice igračka prema mehaničkim tipkovnicama, uključujući i onaj G19 kič. Jadno je kako Logitech kao veliki proizvođač periferija još nije napravio ni jednu mehaničku tipkovnicu, izgleda da spavaju na lovorikama a manji proizvođači polako izbacuju kvalitetne tipkovnice...
Ako baš moram, za cijenu Razer Black Widow Ultimate bih radije kupio Das Keyboard.
us vs euro us vs euro
stari tip entera stari tip entera
stari tip entera, još jednom u povečanom izdanju stari tip entera, još jednom u povečanom izdanju
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.2.2011 15:37 (the_tux).
4 godine

Dobro ljudi moji o čemu vi to?

J*bo vas američki raspored tipki, kad su slova Š Đ Ž na pogrešnom/daljem mjestu. I kad trebam nišanit enter, da ga pogodim.

I zašto bi ja uopće razmišljao o kupovini tipkovnice bez HR znakova!? Isto ko da mi u kinu puste kineski film bez HR prevoda.

Za tu cijenu su to velike mane, a vi pričajte što hoćete.

3 godine
memulica kaže...

J*bo vas američki raspored tipki, kad su slova Š Đ Ž na pogrešnom/daljem mjestu. I kad trebam nišanit enter, da ga pogodim.

I zašto bi ja uopće razmišljao o kupovini tipkovnice bez HR znakova!? Isto ko da mi u kinu puste kineski film bez HR prevoda.

Meni nista ne fali. Dapace, americki(?) raspored mi pase bolje nego nas.

4 godine
memulica kaže...

Ako si stavis pod jezik HR onda nisu na pogrešnom mjestu, jedino markerom trebas oznaciti{#}

A ne znam sto vam taj enter predstavlja problem, covjek se potpuno navikne nakon 5 dana koristenja, veci mi je problem sto su Y i Z zamijenjeni{#}

Ovo prvo mi je jedini propust (ali ionako ne koristim ta slova cesto).

3 godine

Do skora logitech je bio jedini proizvodjac periferne opreme koji je bio vrijedan spomena,a sad su tvz.mehanicke tipkovnice ustale iz groba i gle novo tehnolosko cudo,ma dajte ljudi molim vas...........nemam ja nista protiv ostalih proizvodjaca,bas naprotiv ,,,ali kad izbace nesto kao mehanicku tipkovnicu koja i jest otisla u povijest zbog skupoce izrade niti zbog cega drugog to mi neide u glavu........

G 19 igracka naspram Razer-a ,Tresnje ili naceg treceg............come on dude..................{#}

4 godine
protjeran
memulica kaže...
Jedino slovo koje je na "pogrešnom/daljem mjestu" na američkom rasporedu je slovo Ž, a ono se ne koristi tako često (nisam primjetio da kod pisanja posežem,toliko za Ž tipkom, osim što sam je sada 3 puta koristio), pa nije neki problem. 
Što se treba nišaniti enter na američkom rasporedu? U istoj je ravnini sa prstima koji se nalaze na J K L Č tipkama, dok na europskom moram mali prst, protegnuti u gornji red gdje je ona izbočina na enter tipki.
memulica
I zašto bi ja uopće razmišljao o kupovini tipkovnice bez HR znakova!
U pravu si, ako tipkaš gledajući tipkovnicu.
AA-d00d kaže...
Ovo prvo mi je jedini propust (ali ionako ne koristim ta slova cesto).
Nije to propust, to je QWERTY vs QWERTZ. {#}
Yellow man kaže...
Do skora logitech je bio jedini proizvodjac periferne opreme koji je bio vrijedan spomena,a sad su tvz.mehanicke tipkovnice ustale iz groba i gle novo tehnolosko cudo,ma dajte ljudi molim vas...........nemam ja nista protiv ostalih proizvodjaca,bas naprotiv ,,,ali kad izbace nesto kao mehanicku tipkovnicu koja i jest otisla u povijest zbog skupoce izrade niti zbog cega drugog to mi neide u glavu........
G 19 igracka naspram Razer-a ,Tresnje ili naceg treceg............come on dude..................
{#}
Nisu mehaničke tipkovnice ustale iz groba, bile su prisutne, jedino većini korisnika mehaničke tipkovnice su preskupe i ne trebaju im, zato su prevladale membranske tipkovnice u ponudi, zbog jeftinije proizvodnje.
Yellow man kaže...
Do skora logitech je bio jedini proizvodjac periferne opreme koji je bio vrijedan spomena
Možda vrijedan spomena u ovoj rupetini od države u kojoj obično kaskamo za modernim tehnološkim svijetom ali odavno su manji proizvođači kao što je Razer predstavili kvalitetniju opremu od velikog Logitecha.
Logitech Deluxe 250 nije nešto bolji u istom cjenovnom rangu od nekog Chicony-a ili Geniusa. A njihove skuplje tipkovnice ne opravdavaju svoju cijenu...
Da nebi ispalo kako pljujem po Logitechu od njihove periferije imam: S510, Ultra-Flat, Ultra-Flat X, MX-1000, MX-518...
Umjesto nekih skupljih Logitech tipkovnica sam si mogao kupiti poštenu Cherry G80-3000, zašto nisam? Nisam razmišljao, dok mi u ruke nije pala IBM M tipkovnica...
Yellow man kaže...
ali mehanicku tipkovnicu koja i jest otisla u povijest zbog skupoce izrade niti zbog cega drugog to mi neide u glavu........
Zato Logitech radi tipkovnice kao što je G19 koje nisu skupe za proizvodnju ali zato raznim kerefekama koje nabaca na nju joj poskupljuje cijenu.
Da, G19 je igračka sa gumelini tehnologijom, kojoj su povečali cijenu onim điđama miđama od ekrana i sličnim glupostima koje ne služe ničemu. Svrha tipkovnice je tipkanje, a to je ono čemu se membranske tipkovnice ne mogu mjeriti sa mehaničkima.
G19 košta oko 1000 kn, za što? Light show i LCD ekran?{#}
Šteta da nitko ne radi tipkovnice po uzoru na IBM model M, blago konkavni oblik tipkovnice...
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.2.2011 15:12 (the_tux).
3 godine

Nisam ja nikakav fan Logitech-a i njihovih proizvoda,istini za volju njihova gamerska periferija(g serija)bas neoprevdava cijenu nimalo...........iako sam i sam korisnik njihovih proizvoda  kao i dosta forumasa po kvaliteti se ipak razlikuju od ostatka....sve u svemu se na kraju svodi na sam ukus korisnika sto ce im stajati na stolu......

Znam da pojedine tehnologije imaju svoju cijenu,no ipak sto je pretjerano,pretjerano je.....dati 1000 i nesto kuna za tipkovnicu je po meni nenormalno(iako i sam imam g19 koju sam kupio novu za nekih 100 eura-inace ju nebih nikad kupio)

Samo za primjer sam vec naveo Razer Lycosa-u koja po meni nimalo neopravdava cijenu od kojih 500-600 kuna,(zbog same kvalitete izrade jer sam doticnu imao )

Inace nevolim pricati o stvarima o  kojima nemam iskustva nimalo, stoga ove stvari koje pisem cisto iz toga sto sam imao prilike koristiti dosta stvari(u ovom slucaju tipkovnice )

O trenutacnom booom-u mehanickih tipkovnica  necu puno raspravljati jer ta tehnologija nimalo neopravdava toliku cijenu..sto god  drugi pricali........{#}

4 godine
protjeran

Za cijenu Razer Lycose dobijem Cherry G80-3000.{#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice