Razer eXactMat

poruka: 8
|
čitano: 2.404
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Razer eXactMat".
3 godine
neaktivan
Razer eXactMat

Anodizirani aluminij.....znam što je ali WATAFAK...mogli su je emajlirat....

2 godine
neaktivan
Razer eXactMat

Pravi li Logitech igrace podloge? 

A computer once beat me at chess, but it was no match for me at kick boxing.
3 godine
RE: Razer eXactMat
!mpact35 kaže...

Pravi li Logitech igrace podloge? 

Nije.

To je uredu!!!
3 godine
Razer eXactMat

odlicna podloga.a jer se zna cijena?rekao je samo za par desetaka kuna da se moze dobiti ono za zapesce a cijenu nije spomenuoNeodlučan

Batman je zakon!
4 godine
protjeran
RE: Razer eXactMat

Imam ovaj eXactMat vec 8 Mjeseci i koristim ga na poslu gdje mi vise treba. Jako je precizan, odlicno sjedi ispod misa (laserskog), mis jednostavno leti po njemu, a ni neprlja se. Svakako Preporuka

Zlo i Naopako
3 godine
Razer eXactMat

k...c za cca 200 kn!!

intel core 2 duo E6850 XFX GeForce 8800 GTX ASUS P5K 4GB RAM FORTRON BLU STORM II
2 godine
neaktivan
Razer eXactMat

Imam ju doma i pozalio sam kupnju. (Mislio sam je koristiti za visesatno gejmanje).

Imam vise od 10-godisnjeg staza sa igrama i gaming dodacima, ali boljeg na trzistu od primjerice Razer Goliathus Speed podloge ne vjerujem da treba traziti.

Sve ostalo od Razera je samo bezobrazan pokusaj mlacenja para na skupljim, nepotrebnim, a cesto i losijim proizvodima.

Jedino sto tu valja je ono odmoriste za dlan (koji se moze koristiti sa Goliathus Speed-om Osmijeh). Ako vam je do odmorista, ima neko za kupiti posebno i u Feniksu btw.

Heck...ako nekog zanima, prodam mu nove i ExactMat sa odmoristem i pernicom, i Destructor, 50kn povoljnije nego u ducanu. (nove su, garancija i racun otprije koji tjedan).

Zasto ExactMat ne zadovoljava? Da ne pisem isti tekst nanovo, ukoliko vas zanima, please pogledajte moj osvrt na slican topic,

http://www.bug.hr/bugtv/misevi-igranje/627.aspx

2 godine
Razer eXactMat

Ja imam sweex podlogu koja je slicna (identicna) jako i sasvim je dobra 

She loves me not, she loves me still, but she'll never love again,She lay beside me, but she'll be there when I'm gone....Black heart scarring darker still, yes she'll be there when I'm gone..
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice