Malo su pretjerali sa cijenom.Mislim ono 975 kuna+ dostava.1020 kn.De molim te
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Porez na budale.Svi zeljni kur.enja ce ga imat na stolu.
Pola te cijene odlazi na pakiranje.Covjece kao da su dijamant zapakirali a ne glodavca.
Pa da.Tek sad vidim da je bezicni.Tesko bih se naviknuo na to.Mis je sigurno dobar,ali,preskup je.
Za te pare si kupim graičku ili procesor, a ne miša
.
pa veli lijepo čovjek: They made it like human prooff
Po mojem mišljenju to kupuju samo oni koji imaju $$$$$ ili koji misle da će dobiti skill, a da bi si ga kupio da imam novaca bi jer izgleda sočno. 
Po mojem mišljenju to kupuju samo oni koji imaju $$$$$ ili koji misle da će dobiti skill, a da bi si ga kupio da imam novaca bi jer izgleda sočno. 

naravno, svi razerovi proizvodi su skupi, ja imam DeathAddera i to je zapravo jedina stvar koja mi se sviđa kod mog trenutnog kompa (pogledaj Moj PC)..kosta (za mene, tesko zasluzeni novac od bake
) kao suho zlato ali vrijedi svoje pune cijene..
Za 970 kuna puno riskirate, jer problem nije vezan samo za Mambu, nego je slične probleme imao i Lachesis.
http://razerblueprints.net/index.php/component/option,com_smf/Itemid,99/topic,8204.0/
Meni kod tog misa fali jednio mogucnost promjene tezine kao kod g5 logitechovog misa a kupio bih ga sigurno
Za te pare taj mis zasluzuje dulju garanciju...
Razer nikad nije bio jeftin i ja mislim da ga se isplati uzesti....ja ga odmah uzimam meni je mis EXTRA!!
Sve razerove opreme(mis,tipkovnica,slusalice pa cak i podloge/razer destructor/)sve je to skupo.Mamba ima ugrađenu 2,4GHz igraču bežičnu tehnologiju, odziv je 1 milisekunda što omogućuje Precision 3G laserski senzor od 5.600 DPI.nadite mi bezicni mis od 5600 DPI .... i ima kontrolu brzine i svega i lijepi punjac....i sto je najvaznije bezicni je....a moze biti i zicni sto je stvarno prejako........Razer_Copperhead svaka cast na videu odlican je...
Složit ću se sa većinom kada kažu da miš izgleda odlično, al isto tako i kada kažu da je preskup...
Ne znam stvarno ko u ovo vrijeme možde dati tolke silne pare za miša... Ako nekome kažeš da si platio miš 1k kn, počet će ti se smijati... :D
Da ga dobijem na nagradnoj igri ili za poklon super, al da dam vlastite novce za njega, da citiram Hladno pivo Ma nema sanse, nema tih para...
Miš tolko košta jer nema pravu konkurenciju na tržištu, kasnije će mu pasti cijena i izaći će nova verzija koja će tehnički biti još jača od ovoga.
I za kraj, ne zaboravite, ovim mišem nećete kupiti, a niti dobiti skill :)
omg, ljudi daju po 1000kn za miš, i onda imaju takve probleme s njim...
i onda se jos lik zali da kak je kupio sve razer miseve do sad i ni s jednim nije zadovoljan i da bi mozda morao odustat od te firme??? OMG koji idiot, nije ni zasluzio drugo nego da daje novac badava...
covjek bi mislio da samo djeca od 15 godina sa prebogatim starcima koja se vole nazivati gejmeri kupuju takve stvari, al kad vidim konja koje je radio review, padne mi mrak na oci...
Možda ga kupim,naravno ako me izvuću Bugovoj nagradnoj igri za 20 000kn
,a ni onda nije sigurno očeli doći na moj stol,imam ja miš iod 30kn,pa isto znam biti prvi u Codu:)
Ja sam dobio novce za rođendan za Mambu pa ću ga kupiti, a također i s mišem od 50 kuna mogu normalno raditi i igrati igre.
i ja isto dobio pare za rođendan i kupit cu ga ovih dana.
Mis je EXELLEND
xD
nema ni jednu manu ali bi bilo bolje da ima tipke i na desnoj strani miša( na lijevoj ima 4 dodatne tipke na desnoj ni jedan).
Uz to dolaze i 2 baterije koje se mogu piunit preko novi i mozes spremit svoje prečace ili sta god na miš pa akoo igrad na drugom kompu imas iste kontrole ko doma 
Mis je EXELLEND
xD
nema ni jednu manu ali bi bilo bolje da ima tipke i na desnoj strani miša( na lijevoj ima 4 dodatne tipke na desnoj ni jedan).
Uz to dolaze i 2 baterije koje se mogu piunit preko novi i mozes spremit svoje prečace ili sta god na miš pa akoo igrad na drugom kompu imas iste kontrole ko doma 
Vidiš li ti datum teme???
Mis je EXELLEND
xD
A i kazes nema mane i u istoj recenici ju nadjes ;)

ja se nebi castio s pakiranjem
logitech g9x je skoro duplo jeftiniji a razlika je da moze mjenjat utege ali nije bezican
ne kuzim kakva je razlika ako je bezican ili ne koda zica predstavlja neki problem
ili sto neko namjerava s kreveta igrat?
Ogromna ej razlika za mene. Natezanje sa zicom je za mene davna proslost i na stolu mi se nalazi i nalazit ce se i ubuduce samo logijevi bezicni misevi. I tastature. Naravno oni iz gornje lige uredjaja ;)
ja se nebi castio s pakiranjem
logitech g9x je skoro duplo jeftiniji a razlika je da moze mjenjat utege ali nije bezican
ne kuzim kakva je razlika ako je bezican ili ne koda zica predstavlja neki problem
ili sto neko namjerava s kreveta igrat?
Ja nemogu izdržat sa bežičnim jer mi se jednom dogodilo da miš odjednom nije htio radit ja pokušavao riješit problem i nikako i lijepo riješio to miš u zid i razneso ga. Drugi dan u trgovinu po pravog žičanog glodavca i radi... 
Ja sam se baš naviknuo na žice, a opet i da sve uzmem bežićno opet će mi ostati zvučnici sa žicama, te modem koji mi stoji odmah do mene, tako tu nemogu niš uradit. A onda ako već ima žica onda nek ih bude skroz
Bežični miševi mi jedino su pametni za prijenosnike di žica zbilja smeta za poluditi. Tu bi onda oni novi logijevi miševi sa darkfield senzorom došli ko budali šamar(i opet jeftinije od mambe
)
Kupiti mis skuplji od logitechovog je blesavo.
mamba je totalno precijenjena
sad citam tu komentare ali
sto ce ti 5600 dpi?
na fps igricama sigurno ih neces koristiti
ok wireless je, ok lijepo izgleda ali ne isplati se doslovce bacati 500kn vise kada bi mogao uzeti odlicnog misa kao sto je mx518, deathadder, kone ili cak i kova
razmisljao sam o mambi ali kada sam malo njuskao po netu i pricao s frendovima sto misle uglavnom su se svi slozili da je "smece"
a za ovo sto vam treba wireless jer vam zapinje kabal u stranu stola ili slicno...
i ja sam imao takav problem ali sam onda kupio roccat apuri :D
to je odlicna stvar pogotovo ako ste na desktop racunalu
ako ste laptopu onda vam je oprosteno...
iako je "smece" za ku..enje pred frendovima je odlicna :D