Recenzija Psyko PC51V1 5.1

poruka: 8
|
čitano: 736
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Recenzija Psyko PC51V1 5.1".
3 godine

mogo ih je staviti na glavu jer mi se čine da su prepreogromne...

http://www.youtube.com/user/zgd2006
2 godine

Stvarno fascinantna konstrukcija...

Jako lijepa (i skupa) stvar...

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
3 godine

Gadno brate....gadno

3 godine

Kad sam rekao da je komplicirano za objasniti kako radi netko je rekao da nije. E pa moj qrac nije komplicirano. Ovaj lik 6 minuta razglaba o tome. Znas tko si!

Set condition one throughout the forum
2 godine
RE: Recenzija Psyko PC51V1 5.1
Bubi kaže...

Kad sam rekao da je komplicirano za objasniti kako radi netko je rekao da nije. E pa moj qrac nije komplicirano. Ovaj lik 6 minuta razglaba o tome. Znas tko si!

Ispričavam se ako sam te uvrijedio tim postom. Ali meni nije komplicirano jer inače poznajem neke osnove akustike i psihoakustike tako da znam kako čovjek dobiva osjećaj o položaju izvora zvuka itd. I čim sam vidio one dvije slike na njihovom sajtu bio mi je očit koncept ovog headseta.

3 godine
Mirko935 kaže...
Bubi kaže...

Ispričavam se ako sam te uvrijedio tim postom. Ali meni nije komplicirano jer inače poznajem neke osnove akustike i psihoakustike tako da znam kako čovjek dobiva osjećaj o položaju izvora zvuka itd. I čim sam vidio one dvije slike na njihovom sajtu bio mi je očit koncept ovog headseta.

Jednostavno je shvatiti koncept ali malo je tesko objasniti. Inace nisi me uvrijedio nego eto samo kazem da ne mozes na brzinu objasniti u dvije crte teksta nego moras ipak malo uci u detalje.

2 godine
Bubi kaže...

Jednostavno je shvatiti koncept ali malo je tesko objasniti. Inace nisi me uvrijedio nego eto samo kazem da ne mozes na brzinu objasniti u dvije crte teksta nego moras ipak malo uci u detalje.

Ja sam i rekao da je lako shvatiti, ne objasniti :) I zapravo ima više informacija o tome kako funkcionira u tekstu na njihovoj stranici nego što je ovaj rekao u videu :P

3 godine
Mirko935 kaže...
Bubi kaže...

Ja sam i rekao da je lako shvatiti, ne objasniti :) I zapravo ima više informacija o tome kako funkcionira u tekstu na njihovoj stranici nego što je ovaj rekao u videu :P

Dobro, onda smo se razumili, nema stete.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice