Nekom če porast premija osiguranja... 
Rušenje američkog helikoptera u Afganistanu
- poruka: 10
- |
- čitano: 671
- |
- moderatori:
F1-IVO
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nekom če porast premija osiguranja... 
Će*
noob, nije se prethodno sprakso na BF...
Noob,learn to fly!!!!!
"Začudo, nije bilo mrtvih..."
Pa šta ima bit mrtvih, pao je paralelno gotovo na zemlju i ne prebrzo.+Apachiji su jedni od najsigurnijih helića za past u njima na svijetu. :D
"Začudo, nije bilo mrtvih..."
Pa šta ima bit mrtvih, pao je paralelno gotovo na zemlju i ne prebrzo.+Apachiji su jedni od najsigurnijih helića za past u njima na svijetu. :D
Paralelno i brzo. Ako mu kicma ostane zdrava dobar je
Inace ono nisu manevre primjerne za helikopter.
Paralelno i brzo. Ako mu kicma ostane zdrava dobar je
Inace ono nisu manevre primjerne za helikopter.
Glupan...
Tek sad sam vidio što je na kraju bilo s helićem, mislio sam on pao paralelu i klizio malo, kad ono k. On udario, odbio se, stražnji rotor otišao i na kraju mahnito se vrteći spi*dio u brdo. Stvarno je čudo što nitko nije stradao.
ne znam, možda griješim dušu, ali meni ovo liči na klasično preseravanje pilota u nekoj vukojebini ali s kasnim dizanjem iz poniranja, tj., po žargonu istražitelja zrakoplovnih nesreća, kontrolirani let u teren
ne znam, možda griješim dušu, ali meni ovo liči na klasično preseravanje pilota u nekoj vukojebini ali s kasnim dizanjem iz poniranja, tj., po žargonu istražitelja zrakoplovnih nesreća, kontrolirani let u teren
On je zelio biti kontrolirani let u teren. Fakat, shvacam sto je on zelio ali za to sto je on zelio bio je prebrzi i izgubio je uzgon (valjda zbog retkog planinskog vazduha + zima)