Samsung Corby

poruka: 13
|
čitano: 3.469
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung Corby".
2 godine
neaktivan
Samsung Corby

Ovo ne da je smiješna recenzija nego je žalosna, 

kao prvo corby nije najjeftiniji touchscreen uređaj na tržištu, već prije je tu bio lg cookie, koji je napravio revoluciju u svijetu low entry mobilnih uređaja.

Nadalje ako se radi o recenziji treba se napisati više o telefonu, točnije koja je rezolucija ekrana, da li ima ili nema auto rotaciju, koji je cpu, kakav je os (dummy ili smartphone) itd.

Ovo me podsjeća na preglupu recenziju htc touch hd kada je dotični recenzent izjavio i pokazao aplikaciju koja se zove metal detector, i rekao da je nema na iphone platformi. Što je notorna glupost, i ne samo da je dostupna putem app storea nego je i jako popularna.

Stoga, okanite se čoravog posla, ako niste u stanju napraviti dobar i istiniti video prilog zapslite ljude koji to jesu. Ista je stvar sa recenzijama prijenosnika. Kako sam ih do sada promijenio tonu mogu reći da su Vaše recenzije prijenosnika smiiješne. Evo primjer, recenzija dv6 paviliona ili dv7, kaže recenzent da ima moćan core 2 duo procesor, što je glupost, moćni core 2 duo procesori sigurno nemaju 2mb cache-a. Samo navodite ljude na krivu percepciju, moćan core 2 duo procesor bi bio T9300 ili jači a nikako T6xxx ili T7xxxx serija.

4 godine
moderator
RE: Samsung Corby
President Joja kaže...

kao prvo corby nije najjeftiniji touchscreen uređaj na tržištu, već prije je tu bio lg cookie

1. Ovo nije recenzija Corbyja, recenzija je u tiskanom izdanju Buga, a ovo je videoprilog koji donosi dodatnu vizualnu informaciju čitateljima te recenzije.

2. LG Cookie je skuplji od Corbyja, što Corby čini najjeftinijim touchscreen mobitelom.

drpetric
3 godine
Samsung Corby

Zanima me jedna informacija

ima li ovaj mobilet obični 3,5 mm stereo jack za slušalice (kao neke nokije npr. 5220XM)

2 godine
Samsung Corby
Meni je ovo jedan od najboljih Petrićevih Bug TV priloga u posljednje vrijeme... ali ipak malo preozbiljan za njegov stil... :D
2 godine
President Joja kaže...

kao prvo corby nije najjeftiniji touchscreen uređaj na tržištu, već prije je tu bio lg cookie, koji je napravio revoluciju u svijetu low entry mobilnih uređaja.

Nadalje ako se radi o recenziji treba se napisati više o telefonu, točnije koja je rezolucija ekrana, da li ima ili nema auto rotaciju, koji je cpu, kakav je os (dummy ili smartphone) itd.

Ovo me podsjeća na preglupu recenziju htc touch hd kada je dotični recenzent izjavio i pokazao aplikaciju koja se zove metal detector, i rekao da je nema na iphone platformi. Što je notorna glupost, i ne samo da je dostupna putem app storea nego je i jako popularna.

Stoga, okanite se čoravog posla, ako niste u stanju napraviti dobar i istiniti video prilog zapslite ljude koji to jesu. Ista je stvar sa recenzijama prijenosnika. Kako sam ih do sada promijenio tonu mogu reći da su Vaše recenzije prijenosnika smiiješne. Evo primjer, recenzija dv6 paviliona ili dv7, kaže recenzent da ima moćan core 2 duo procesor, što je glupost, moćni core 2 duo procesori sigurno nemaju 2mb cache-a. Samo navodite ljude na krivu percepciju, moćan core 2 duo procesor bi bio T9300 ili jači a nikako T6xxx ili T7xxxx serija.

Ispadas glup prvo sto su recenzije koje nam daju podatke u casopisu naravno da nece staviti na web pa da svi citaju besplatno pa da nitko ne kupi casopis ,bug video nam sluzi samo da vidimo neke opce stvari najvise izgled te osobne dojmove koje nam ne ostavljaju dojam u slikama i tekstu,kazes nije mocan procesor pogledaj ostatak laptopa iz istog cijenovnog podrucja pa ces vidit sta se tice velicine i cijene da je hp tu najjaci i evo tebi pitanje koje bi ti sposobnije ljude zaposlio mozda one debile iz gameplaya koji samo po cile dane dr-- i kopiraju recenzije s neta,ovaj video je napravljan u jednom otkacenom stilu jer je takav i mobitel ,usput prije procitaj i obrazuj se pa onda stracaj okolo

RazorNapster
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.1.2010 13:27 (Barnie).
3 godine
drpetric kaže...
President Joja kaže...

kao prvo corby nije najjeftiniji touchscreen uređaj na tržištu, već prije je tu bio lg cookie

1. Ovo nije recenzija Corbyja, recenzija je u tiskanom izdanju Buga, a ovo je videoprilog koji donosi dodatnu vizualnu informaciju čitateljima te recenzije.

2. LG Cookie je skuplji od Corbyja, što Corby čini najjeftinijim touchscreen mobitelom.

Ono pod 2. Cookie se dao nabaviti za 350 kuna u vipme bozicnom kompletu, pa me zanima gdje se dao nabaviti jeftiniji Corby kod nas.

Jos bolje, ako je to i danas. Ne radi se o nekom pod****** postu (mada ih volim), jer ne znam cijenu Corbya.

Cisto me zanima ta informacija. Ukoliko se radi o tome da to danas toliko i toliko kosta, a onda je toliko i toliko (odnosno prodavanje magle, sto nam radi i nasa vlada), tada 'kostovnik' nema jednostavno smisla u temi.

2 godine
Mrgud Veliki kaže...
drpetric kaže...
President Joja kaže...

Ono pod 2. Cookie se dao nabaviti za 350 kuna u vipme bozicnom kompletu, pa me zanima gdje se dao nabaviti jeftiniji Corby kod nas.

Jos bolje, ako je to i danas. Ne radi se o nekom pod****** postu (mada ih volim), jer ne znam cijenu Corbya.

Cisto me zanima ta informacija. Ukoliko se radi o tome da to danas toliko i toliko kosta, a onda je toliko i toliko (odnosno prodavanje magle, sto nam radi i nasa vlada), tada 'kostovnik' nema jednostavno smisla u temi.

Ne gleda se cijena u ducanima jer to ovisi od ducana do ducana pa dobro je poznato da kad se   ti obavezes npr.vipu na odreden broj godina dobijes mobitel za male pare ali se cijena ne gleda po tome vec po preporucenoj cijeni koju daje proizvodac

RazorNapster
4 godine
moderator
Mrgud Veliki kaže...

Tih 350 kuna je cijena tog "kompleta", a ne mobitela. Komplet podrazumijeva i potpisivanje ugovora uz koji si obavezan sljedećih 12 ili 24 mjeseca plaćati i ugovorom definiran paušalni iznos. Dakako da s tim iznosom otplaćuješ i ostatak cijene mobitela, pa valjda je to svakome na svijetu jasno?

Kada se uspoređuje cijena mobitela bez ikakve ugovorne obveze, a ne kompleta (kombinacije mobitela i obvezujućeg ugovora), Corby je jeftiniji od Cookieja.

drpetric
4 godine
drpetric kaže...
Mrgud Veliki kaže...

Tih 350 kuna je cijena tog "kompleta", a ne mobitela. Komplet podrazumijeva i potpisivanje ugovora uz koji si obavezan sljedećih 12 ili 24 mjeseca plaćati i ugovorom definiran paušalni iznos. Dakako da s tim iznosom otplaćuješ i ostatak cijene mobitela, pa valjda je to svakome na svijetu jasno?

Kada se uspoređuje cijena mobitela bez ikakve ugovorne obveze, a ne kompleta (kombinacije mobitela i obvezujućeg ugovora), Corby je jeftiniji od Cookieja.

Corby definitivno nije jeftiniji od Cookieja. Kod TELE 2 LG Cookie dođe 695 kn (mobitel na bonove), dok je taj Corby 1300 kn.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
3 godine
Samsung Corby

350 kn za Cookie nije bila za potpisivanje ugovorne obaveze već kao najobičniji paket na bonove.

Također me smeta neozbiljnost osoba iz Buga. Znam da zarađuju reklamama i prodajom časopisa, ali to sve možete napraviti stručno i ozbiljno. Također je ona usporedba sa Iphone je bila toliko jadna da nisam imao živaca dalje gledati video. (ne posjedujem Iphone:) 

4 godine
moderator
crystal6 kaže...

Corby definitivno nije jeftiniji od Cookieja. Kod TELE 2 LG Cookie dođe 695 kn (mobitel na bonove), dok je taj Corby 1300 kn.

Riječ je o zaključanom Cookieju. Mi uvijek navodimo isključivo cijenu mobitela koji nije ograničen ničime i jedino im takvima komentiramo i uspoređujemo cijene. 

Najbolji primjer drastične razlike u cijeni između zaključanog i otključanog istog modela nekog mobitela je iPhone. Razlika je nekoliko tisuća kuna kod hrvatskog T-Mobilea, bez da se u igru uključuju ikakvi obvezujući ugovori. 

drpetric
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.1.2010 16:47 (drpetric).
4 godine
Samsung Corby

Kolko gluposti ovdje.

Pa cijena u ducanu nema veze sa cijenom kod nekog operatera.

To sta operater supsta cijenu da bi vas nagovorio da koristite njihove uredaje ne znaci da uredaj kosta tolko.

Moze se gledati samo cijena otkljucanog mobitela, nevezanog za neku mrezu.

Kolko put se znam svadat oko toga na ovom forumu al neki ljudi su jednostavno zatucani.

Sta me briga sta je u nekoj pretplatnickoj tarifi mobitel 300 ili neznam kolko kuna????

Mozda ja necu pretplatu! Mozda uopce necu tu mrezu!

- Psiho246
2 godine
crystal6 kaže...
drpetric kaže...
Mrgud Veliki kaže...

Koji je vama k-- sta ste fi defektni zar stvarno mislite da je 600 kn puna cijena mobitela pa pise vam start tarifa pa ja to ne mogu vjerovat cak se ni ne moze usporedivat cijena neotkljucanog mobitela ne u nekoj ne operteskoj kompanije nego SAMO PRPORUCENA CIJENA   zato jer privatnik na bilo koju stvar moze staviti bilo koju cijenu pa vam tako misevi tipkovnice variraju od trgovine do trgovine zato se gledaju preporucene cijene koje daje proizvodac (samsung lg ili bilo koji drugi) kad se usporeduje jer je tada objektivno sta se nitko ovdi nije bavia trgovinom koji vam je

RazorNapster
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice