Samsung Galaxy S III

poruka: 8
|
čitano: 1.124
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung Galaxy S III".
3 godine
Samsung Galaxy S III

{#} Da, samo je iPhone do sada imao glatko browsanje, right dude...

I possess a skill to google.
11 mjeseci
Re: Samsung Galaxy S III
Minoza kaže...

{#} Da, samo je iPhone do sada imao glatko browsanje, right dude...

Izjava je stvarno WTF, galaxy S2 ima glađe browsanje od bilo kojeg iphonea...

3 godine
neaktivan
Samsung Galaxy S III

??  ja ne kuzim jel ovaj ''novinar'' ili kaj vec fanboy ili kaj... ili nikad nije ima u ruci neki od jacih androida recimo galaxy s2.. pa ima glatko surfanje kakvo jos niti jedan iphone nije imao... pa jmo ljudi ipak malo objektivnosti ako ne vjerujete napravite test ..

4 godine
Samsung Galaxy S III

Ja sam ne kužim zaš ekipa u te high end mobove ne stavlja stereo zvučnike, znam da zvuči malo glupo, al ipak se pri gledanju filmića i slušanju glazbe razlika osjeti i to dosta... a nije da im je to skupo il problem za napravit...

4 godine
Hydralisk kaže...

Izjava je stvarno WTF, galaxy S2 ima glađe browsanje od bilo kojeg iphonea...

Imao S2 cca 8 mjeseci, sad imam iPhone 4S ... bas se i ne slazem da je S2 imao gladje browsanje ... sa svim zivim romovima isprobano.

5 godina
Samsung Galaxy S III

Glatko skrolanje samo na iphonu... right... 

probajte skrolati i zoomati na windows phonu - bez i najmanjeg trzaja. I za to netreba 4 jezgre i gigabajt rama

PC RULES!!!
3 godine
Magnum1654 kaže...

Ja sam ne kužim zaš ekipa u te high end mobove ne stavlja stereo zvučnike, znam da zvuči malo glupo, al ipak se pri gledanju filmića i slušanju glazbe razlika osjeti i to dosta... a nije da im je to skupo il problem za napravit...

Zar nema X One Beat Audio stereo?

"Nikad necu protiv toga imat nesto protiv"
20 mjeseci
Samsung Galaxy S III

Da, taj Beat nije cip kak je HTC govoril, nego obicni tweak, koj je kasnije portan na sve jace androide. Imal sam ga i na S2 i na S3 i ne mozes to uspoređivati sa stereo sistemom, kad imas jedan zvucnik?! Kako?! Mozda je nekaj bolje na slusalicama, ali ima svi ti tweakovi (a ima ih) trebaju nesto bolje slusalice od stock da se cuje razlika, ma da vecinom samo pojacaju signal i to je to.

Da, ne znam zakaj ne stave 2 zvucnika? U S3 ima mjesta za 5.1 sistem, kolko ima supljina!

daniel
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice