Samsung Galaxy Note

poruka: 4
|
čitano: 857
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung Galaxy Note".
2 godine
Samsung Galaxy Note

Nažalost puno priče a malo toga konkretno rečeno....

Npr za ekran da je tipa AMOLED i da ima rezoluciju 1280*800,bateriju od 2500 mAh,nadograđene pojedine aplikacije od touchwiza,a sa druge strane npr. izostavljena debljina,težina,konkretnija primjena S-pena...

Moglo se i ubaciti par benchmark brojki za one koji to vole,al najbitnije,izostavilo se prikazati u pravom svjetlu surfanje na Noteu,jer mu je to najveća komparativna prednost pred ostalim mobitelima,velik ekran,odlična rezolucija i moćan hardware....

Ako sam ti pomogao stisni HVALA.
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.1.2012 0:25 (DwightSchrute).
2 godine
Samsung Galaxy Note

bem ti sunce ... look at the size of that thing !

Inače, koristi Gorilla glass što je super, ono što nije super jest ova olovčica koja je niske rezolucije. Samsung Note, iako fascinantan i sigurno strašno dobar uređaj - sigurno pati od nekih početničkih boljki koje će se s vremenom otkriti i neće izgledati tako sjajno.

Možda da se sačeka Samsung Note 2 ?

Drago G. moj omiljeni člankopisac ! <br/>Z-Admin Small Business CMS - http://www.z-admin.com
4 mjeseca
neaktivan
Re: Samsung Galaxy Note

Koji genijalni prevodi u sucelju; Cavrljanje.

4 godine
Samsung Galaxy Note

Sve navedeno stoji i stroj je vrhumnskih karakteristika, ali kao telefon je puno prevelik, niti jedan đep ga ne trpi, tako da sam odustao od njega, a i cijena je paprena...samo 1000Kn više u odnosu na rečenu, dakle 5499 Krznaša u free (legalnoj) prodaji..!

-- Kaj buš ti bum i ja --
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice