Samsung Galaxy S3 vs. iPhone 4S Drop Test

poruka: 13
|
čitano: 1.472
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung Galaxy S3 vs. iPhone 4S Drop Test".
16 mjeseci

Ja ne kužim te drop testove, ako mi na istu foru iphone 4 nije pao već jedno 20 puta(nekad sa strane nekad front, nekad ga nogom zaustavim) i ništa mu nije, sa strane malo oguljen, ali osim toga ništa ništa), a tu baci ga jednom ode sve.

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
2 godine

Čist me prebode nešto dok vidim ove drop testove!

16 mjeseci
Re: Samsung Galaxy S3 vs. iPhone 4S Drop Test
David87 kaže...

Čist me prebode nešto dok vidim ove drop testove!

Baš, ko kad gledam one videe kad padnu na jaja il nesto, uff, oni trnci.

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
2 godine

Mozda da izvadi bateriju te ponovno stavi?   Mozda bi proradio (S3)  {#} 

http://db.tt/5hnuGAK
2 godine
Agent Rico kaže...

A mozda je preglomazno, prenapuhano, lose izradeno sr*nje ko 90% smartphonova danas ? Mislim na Apple, HTC i Samsung - bez iznimke ..... 3-5k kn dat za mobilni ? Ljudi, nismo normalni kad nam tak nes uopce pada na pamet ......

WHY SO SERIOUS ??
16 mjeseci
fakEEE kaže...
Agent Rico kaže...

A mozda je preglomazno, prenapuhano, lose izradeno sr*nje ko 90% smartphonova danas ? Mislim na Apple, HTC i Samsung - bez iznimke ..... 3-5k kn dat za mobilni ? Ljudi, nismo normalni kad nam tak nes uopce pada na pamet ......

And here we go again.

Ko ima nek kupuje, tko si ti da nam branis.

2 godine
Volvox kaže...

And here we go again.

Ko ima nek kupuje, tko si ti da nam branis.

Samo osvjescujem zatupljene u glossy / shiny stvari :)

WHY SO SERIOUS ??
18 mjeseci

Uopće me ne čudi što je Samsungu otišao ekran,digitizer i tipka (navodno,no sumnjam da je pokvarena).

SGS3 je tanji,širi,duži te ima manji razmak od ruba kučišta do ekrana nego 4S i zbog toga mu je sve to dobilo po njonji.

Ali niti jedna niti drugi ne mogu bez zamjene ekran+digitizer tako da taj test ne dokazuje apsolutno ništa-da iPhone se može korisiti,ali pod koju cijenu-porezani prsti,loša vidljivost ekrana? ne bih hvala.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
3 godine

Koja budala baca ove telefone?????!!!!!{#}

21 mjesec

neki dan potrcim u trenerci sa plitkim zepovima i moj galaxy ace se ljepo rasipa na sred zebre .. dobio malo po rubovima na ekranu ni pikice..  (izletio poklopac i baterija) el eto moglo je i gore jel..

xfact
16 mjeseci
=xfact= kaže...

neki dan potrcim u trenerci sa plitkim zepovima i moj galaxy ace se ljepo rasipa na sred zebre .. dobio malo po rubovima na ekranu ni pikice..  (izletio poklopac i baterija) el eto moglo je i gore jel..

Pa ti prelazi na crveno.{#}

;)

2 godine

Jedno je sigurno, SII je ovo sve preživio.

Samsung Galaxy SII GT-I9100 crew :)
5 godina

od čitavog videa, meni se ovaj curičak baš svidio  {#}

Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice