Ja ne kužim te drop testove, ako mi na istu foru iphone 4 nije pao već jedno 20 puta(nekad sa strane nekad front, nekad ga nogom zaustavim) i ništa mu nije, sa strane malo oguljen, ali osim toga ništa ništa), a tu baci ga jednom ode sve.
Samsung Galaxy S3 vs. iPhone 4S Drop Test
- poruka: 13
- |
- čitano: 1.472
- |
- moderatori:
F1-IVO
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Čist me prebode nešto dok vidim ove drop testove!
Čist me prebode nešto dok vidim ove drop testove!
Baš, ko kad gledam one videe kad padnu na jaja il nesto, uff, oni trnci.
Mozda da izvadi bateriju te ponovno stavi? Mozda bi proradio (S3)
A mozda je preglomazno, prenapuhano, lose izradeno sr*nje ko 90% smartphonova danas ? Mislim na Apple, HTC i Samsung - bez iznimke ..... 3-5k kn dat za mobilni ? Ljudi, nismo normalni kad nam tak nes uopce pada na pamet ......
A mozda je preglomazno, prenapuhano, lose izradeno sr*nje ko 90% smartphonova danas ? Mislim na Apple, HTC i Samsung - bez iznimke ..... 3-5k kn dat za mobilni ? Ljudi, nismo normalni kad nam tak nes uopce pada na pamet ......
And here we go again.
Ko ima nek kupuje, tko si ti da nam branis.
And here we go again.
Ko ima nek kupuje, tko si ti da nam branis.
Samo osvjescujem zatupljene u glossy / shiny stvari :)
Uopće me ne čudi što je Samsungu otišao ekran,digitizer i tipka (navodno,no sumnjam da je pokvarena).
SGS3 je tanji,širi,duži te ima manji razmak od ruba kučišta do ekrana nego 4S i zbog toga mu je sve to dobilo po njonji.
Ali niti jedna niti drugi ne mogu bez zamjene ekran+digitizer tako da taj test ne dokazuje apsolutno ništa-da iPhone se može korisiti,ali pod koju cijenu-porezani prsti,loša vidljivost ekrana? ne bih hvala.
Koja budala baca ove telefone?????!!!!!
neki dan potrcim u trenerci sa plitkim zepovima i moj galaxy ace se ljepo rasipa na sred zebre .. dobio malo po rubovima na ekranu ni pikice.. (izletio poklopac i baterija) el eto moglo je i gore jel..
neki dan potrcim u trenerci sa plitkim zepovima i moj galaxy ace se ljepo rasipa na sred zebre .. dobio malo po rubovima na ekranu ni pikice.. (izletio poklopac i baterija) el eto moglo je i gore jel..
Pa ti prelazi na crveno.
;)
od čitavog videa, meni se ovaj curičak baš svidio