Samsung i900 Omnia, Samsung M8800 Pixon

poruka: 4
|
čitano: 1.559
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung i900 Omnia, Samsung M8800 Pixon".
4 godine
neaktivan

Lose! 

Moram reci da sam sa svakom novom epizodom BugTV-a sve vise i vise razocaran sa Petricovim prilozima. 

U pocetku, svatko će se sloziti prilozi su mu bili duhoviti, no nakon nekog vremena bilo bi toga dosta. Ako nema stvarno nesto komicno na pameti neka jednostavno ukratko recenzira komad hardvera-mobitela-gadgeta koji ima. Ovomjesecni prilog o Omniji/Pixonu ne samo da nije duhovit, nego nije ni informativan, a niti tocan, jer ono sto govori u prilogu jednostavno nije tocno. Kad vec govori o onom o cemu bi trebao imati pojma, neka govori tocno. 

Petrica inace smatram jednim od najboljih Bugovih, a opcenito i Hrvatskih IT novinara, samo mi se cini da je u zadnje vrijeme na laganom ego tripu.

Također, nije mi jasno konstantno pljuvanje po Windowsima Mobile. Neki od nas se njima znamo sluziti, i obozavamo ih. Mislim da nas takvih ima dosta.  Da nije mozda neka djevojka koja radi u Microsoftu u odjelu WinMobile slomila nasem Draganu srce. Ako je tako, neka pljuje i dalje. Razumijemo ga.

4 godine
moderator
RE: Samsung i900 Omnia, Samsung M8800 Pixon

Što točno misliš da nije točno, pa lijepo ti na početku priloga kažem da bih lagao kada bih rekao da išta znam o tim mobitelima? Cool

drpetric
3 godine

Ja sam krepao od smijeha gledajuci ovo...

O cijenama necu komentirati, jer svi znamo da se Omnia (s 24 mjeseci garancije) moze naci i za vise nego 2x manje para i da ne reklamiramo gdje.

No, ovo je nesto sto me ne iznenadjuje. Jednostavno se radi o tome da tiskani mediji odumiru. Ono sto se moze procitati u BUG-u, moze se naci bez problema na google.

Decki jednostavno igraju na kartu portala ili sto vec zele napraviti od BUG-a i potpuno ih razumije.

Sto se tice toga da ce prepisati komentare, onda mu je bolje da ode na gsmarenu Smijeh...

2 godine
RE: Samsung i900 Omnia, Samsung M8800 Pixon
drpetric kaže...

Što točno misliš da nije točno, pa lijepo ti na početku priloga kažem da bih lagao kada bih rekao da išta znam o tim mobitelima? Cool

ma lik ti si mi najbolji bio (i sad si)......daj unesi malo humora kao nekada...npr onaj video kad prodaješ mob za 5 kn....hahaha......potrudi se malo......Smijeh

the PeRo
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice