Prepoznao sam se u tvojoj prvoj rečenici
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Molim vas, odustanite od Silverlighta. Jednostavno, neću ga instalirati, a vjerujem ni mnogi drugi posjetitelji B.O.L-a.
Bome ni ja to smeće ne stavljam na računalo
Meni to "smece" radi cisto ok...video radi ok i ne vidim niti jedan razlog zasto ga ne bih stavio ako je potreban za tako neke stvari?
Vjerujem da vecina ljudi ima daleko veca smeca, nego je to npr. Silverlight....tipa sedam media playera, cetiri browsera, neki cak i dva av alata i sl.
Meni to "smece" radi cisto ok...video radi ok i ne vidim niti jedan razlog zasto ga ne bih stavio ako je potreban za tako neke stvari?
Vjerujem da vecina ljudi ima daleko veca smeca, nego je to npr. Silverlight....tipa sedam media playera, cetiri browsera, neki cak i dva av alata i sl.
Zašto? Zato kaj u Firefox uopce ne radi (firefox5), a u Chrome se svako malo srusi. Eto zato je smece.
I da još i zato kaj to niko ziv vise ne koristi osim Bug_a.
Zašto? Zato kaj u Firefox uopce ne radi (firefox5), a u Chrome se svako malo srusi. Eto zato je smece.
I da još i zato kaj to niko ziv vise ne koristi osim Bug_a.
Cudno, meni radi odlicno u oba browsera.....a koristim i Chrome i malo manje FF i nikakvih problema sa Silverlightom!
Zanimljivo kako neki uvijek imaju neke probleme....ocito mene to naveliko zaobilazi...ili je moj OS skupa sa svim ostalim programima toliko superioran u odnosu na ostale da je to totalno cudo! 
jebo vas komentiranja o glupostima... a ovaj mini pc je totalna zvjer.. samo SAMO sta nema daljinski ili barem IR reciever... tko zna jel ako se raskopa ima IR konektor na MBO? ako tko zna nek rece
jebo vas komentiranja o glupostima... a ovaj mini pc je totalna zvjer.. samo SAMO sta nema daljinski ili barem IR reciever... tko zna jel ako se raskopa ima IR konektor na MBO? ako tko zna nek rece
šteta kaj nema kao Lenovo Q150 daljinac :))
Interesantno malo racunalo, ali vise mi se svidjaju racunala koja su all in one, kao npr od hp-a, ili svima nam poznati iMac. Nesto sto ce biti na jednom mjestu i sto nam daje osjecaj "cvrstoce", ovo malo racunalo kad bi i imao, bome ga nebi drzao na tom stalku sto su prikazali jer mi ne izgleda nekak stabilno. Anyway, sve u svemu interesting.
P.S. - Sto se tice stalnog stenjanja ekipe o silverlightu, stvarno mi nije jasno zasto je tako tesko to instalirati. Ja sam to bez pol muke instalirao i vec vise od godinu dana normalno gledam videe, niti sam imao problema niti nista. Cemu tolka strka za dodatnih 50-tak mb na HDD-u ?!
Koristio sam ga, i sam koncept je odličan, bilo da ga se koristi kao što je namijenjen - kao mini HTPC povezan na LCD/plazma TV, ili kao 2./3. PC u domaćinstvu. Jedino, ipak preporučam nabavku Foxconn barebona NT-A3500:
Plusevi - lakše se otvara, RAM i HDD se stavljaju po volji, jeftiniji, ima više USB-a (ima 4 USB2.0 i 2 USB 3.0), ima čitač kartica, DVI i HDMI, Gigabit LAN te postolje i VESA 75/100 nosač za zaviti na stražnju stranu TV-a
Minusi - malo je veći i WLAN antena je klasična, strši zavijana s stražnje strane
Ideeš samo 1500kn ovaj Foxconn, nije loše... ps. a jebiga mogli su barem staviti 1gb ddr3....
Mozete li mi reci koje codece i video renderere koristite da bi dobili dobar playback hd-a (720p/1080p)?
Ja imam problema cak i sa 720p mkv-ima; kad sam koristio core avc, i sa Enhaced Video Renderer i sa VMR9 rezultat je bio uzasan. Sad kada sam na ffdshow, malo je bolje, ali i dalje se primjeti lagani stutter videa. Cak sam stavio novi sluzbeni VBIOS koji po njima poboljsava hd playback, ali nista...
Kao player koristim MediaPortal, svi driveri su zadnji..
Pozz!