Savjeti kako curu navući na igre

poruka: 28
|
čitano: 3.625
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Savjeti kako curu navući na igre".
2 godine

haha imam ja vaznijih poslova da radim sa zenskom,a kad nije tu a sta ce mi onda neka gamerica

RazorNapster
4 godine
RE: Savjeti kako curu navući na igre
Barnie kaže...

haha imam ja vaznijih poslova da radim sa zenskom,a kad nije tu a sta ce mi onda neka gamerica

Drito, znam se ja "igrat" s njom na druge nacine. CoolSmijeh

- Psiho246
4 godine
Psiho246 kaže...
Barnie kaže...

Drito, znam se ja "igrat" s njom na druge nacine. CoolSmijeh

Naravno, call of duty jedno call of p*ssy drugo.... :)

[url=http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1247167] [img]http://bularca.ro/erep_tools/signature/1247167.png[/img] [/url]
4 godine
protjeran

Dobra je ta Wendy, malo plastična ali sa mojom palicom se može uvijek igrat.

I don't need sex, T-com fucks me every day
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 10:08 (pinkskin).
3 godine
protjeran

e da je bar tako, ja svoju ženu pokušavam navuć na bilo koju igricu (najbolje bi bilo wow :) tako da ja mogu igrat u isto vrime

ali ona se ne priblizava kompicu na kojemu se vrti neka igra.

A, bar je navucena na face - ali ona zna šta puca

3 godine

kompjuter je moj harem, moje misto..... misto di se mogu opustit od vanjskih utjecaja.... mozda je zabavno koji put onako bzvz zaigrat sa curon al sad da mi postane gamer....hahahahaha....

3 godine
protjeran

skoro pa sam uspio, stavio joj xfire i skinuo Urban Terror

igrala je par dana Urban Terror...onaj đabe online fps ... sad nekaj mi priča za Simse...ak to krene nebude znala stat .. hehe

komp joj je koma(p4 3.0, gforce mx4000, 512 mb ram) pa nemre nikaj ni pokrenuti žešće...ma bolje da se drži faksa i mene

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
3 godine
neaktivan

svoju sam navukel na Season Match (razbijanje kamenchica koji stalno padaju) jedno poslijepodne i skinula se sa toga samo da mi skuha vecheru i onda nastavila do 22h igrati Plač

a druga koja joj se svidja su Plants vs Zombies, samo kaj je sad vishe zanima ova prva Smijeh

i naravno fejs.... Viče

uglavnom, drago mi je da se i ona mozhe igrati i da mene ne gnjavi kad si ja hocu piknuti nekaj na sat vremena da se opustim

www.hcl.hr
4 godine

Kupi joj miš i tipkovnicu u pink boji Cool

3 godine

Kako me pali gledat ovako u neku plavušu i 'slušat' je dok pokušava složit složene rečenice pametnog tona dok joj pri tom sise skakuću od naprezanja a u očima joj onaj potpuno prazni pogled....uf...topim se na to.

Samo sam jednu curu uspio navući na igrice, ali nakon početnih igara popu Sims-a i raznih slagalica, ona se bome uhvatila point n' click avantura, strategija, pa onda ebeno zagrizla za WoW,pogotovo u TBC-u.Dapače - čal me je i tukla u brzini levelanja i gear up-nja, bilo je prilično iritantno na kraju gledati kako ona već dere heroic-e dok se ja koš patim sa lvl 66 - doduše ja sam radio a ona je bila doma cilo vrime,bitch ! No bilo je i cool trenutaka, poput zajedničkog farmanja badgeva, pa raidanja, farmanja golda do zore doslovno jer tad nema konkurencije...tad bi (uvik ja) skoknuli do obližnjeg dućana pa od još svježeg toplog napravili sendviće i tako grickajući praznili bags-e i stavljali iteme na AH,eh,to su bila vremena.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2009 10:18 (QFlash).
4 godine
neaktivan

Da, 100% mi samo još to fali u životu... ionako malo vremena nađem za bacit koju igru, opustit se SAM, bez ikakvog kvocanja... a sad još da i ženu u to uvučem pa da nemam apsolutno nikakvog mira. Ne hvala.

3 godine
neaktivan
Ajgor kaže...

Kupi joj miš i tipkovnicu u pink boji Cool

ona bi radije pinky laptop Izlanuo se

www.hcl.hr
2 godine

wendy is single bdw... zato sto je hebeni gamer :P ... :P

2 godine

Na razne nacine a imaš cak pomagala koji vibriraju.-yostic

duje kapitanović
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2009 22:05 (cappy).
2 godine

sve je to lipo dok ti zenska ne postane bolja od tebe ee onda pocinju problemi

RazorNapster
2 godine
protjeran

Wendy come here, I'll teach you how to play.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
3 godine

Kad žena zaigra komp sami problemi.Ja još uvijek preferiram obijed na vrijeme i čist stan.

A zna se sa čime se žene najbolje igraju.Belji se

Istina je oko nas,a laž još više.
4 godine
neaktivan
microman kaže...

Kad žena zaigra komp sami problemi.Ja još uvijek preferiram obijed na vrijeme i čist stan.

A zna se sa čime se žene najbolje igraju.Belji se

Hahaha,  vidim ima shovinisti ovjde (ukljucujuci mene)... :D :D

Iako mi nije jasno kako se itko moze palit na ovakve praznoglave glupačice kao u filmiću... ajde možda za noć, dvije...

2 godine

Ako ideš curu/ženu navuć na pc igre onda je i tebi vrijeme da ih prestaneš igrat i vratiš se u stvarni svijet Nevinašce

PRODAJEM GTA4!!!! Cijena po dogovoru
4 godine

uf pretvorio bi ja ovu u nešto drugo...

Jučer smo bili na rubu ponora, danas smo korak naprijed...
3 godine

U mom slucaju treba preporuka kak curu skinut sa igre???Plač

Dnevno se vidzamo oko 2 sata samo, radi hebenih online igrica, mala igra pazite sad repertoar,

Batlleknight s3, s2, Ikram svijet 2, i pocela je igrati Gladiaturusa.U pocetku sam mislio da me svrlja, sto je ujutro nikakva, oci podbuhle, i sto se vidimo max 2 sata, a tu mi je blizu, pa sam malo spijuniraoIzlanuo se

kad sam otkrio da igru koju igram Batlleknight me redovito ona dere i farma, postidzen sam ostaoMršti se   i kad sam vidio da svijetlo u njenoj sobi gori navcer do 4 ujutro.

Pomagajteee!!!

http://creazy.listen2myradio.com
2 godine
neaktivan

eeeee mala plava ja bi rado usteko svoj joystick u tvoj expansion port, pa da se malo poigramo simsa "mam&dad" expanzije  Namigiva

eeeee jel moze eeeee ????

oblje dvi neg jedna
4 godine
neaktivan
311008 kaže...

Dnevno se vidzamo oko 2 sata samo, radi hebenih online igrica, mala igra pazite sad repertoar,

Batlleknight s3, s2, Ikram svijet 2, i pocela je igrati Gladiaturusa.U pocetku sam mislio da me svrlja, sto je ujutro nikakva, oci podbuhle, i sto se vidimo max 2 sata, a tu mi je blizu, pa sam malo spijuniraoIzlanuo se

kad sam otkrio da igru koju igram Batlleknight me redovito ona dere i farma, postidzen sam ostaoMršti se   i kad sam vidio da svijetlo u njenoj sobi gori navcer do 4 ujutro.

Pomagajteee!!!

"slučajno" onesposobi računalo. nešta tipa: "ups, prolila mi se piva po napajanju..." :D

3 godine
r420r kaže...
311008 kaže...

Pomagajteee!!!

"slučajno" onesposobi računalo. nešta tipa: "ups, prolila mi se piva po napajanju..." :D

Iduca scena kad bi to uradio licila bi ovako:''Dragi moram do kuhinje sacekaj tu''

I vraca se sa satarom za meso da me isjece na komadiceMršti se   Cure i igre kao Muskarac i sex, samo sto su igre cesce nego sex:D

http://www.balkanonline.eu/chat.html
4 godine

Ja nisam skužio šta ova govori ali sam vidio da ima lijepe..... I još lijepše.... samo me zanima kako takva cura može bit gamer inaće su takve cure sa 3 dečka od jednom koliko su lijepe.

We build then then we break!
4 godine

Da da i mene zanim kako zenu svuci s igara?

Lako ju je bilo navuci, samo pokazi i to je to, ali problem nastane kad se navuce. Jos kad mali naraste, mogu se slobodno pozdraviti s kompom?

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
2 godine
goodye kaže...

Da da i mene zanim kako zenu svuci s igara?

Lako ju je bilo navuci, samo pokazi i to je to, ali problem nastane kad se navuce. Jos kad mali naraste, mogu se slobodno pozdraviti s kompom?

Skupa investicija ali pametna.

Uzmi svakom svoj komp.

duje kapitanović
2 godine
neaktivan

koja plazma

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice