haha imam ja vaznijih poslova da radim sa zenskom,a kad nije tu a sta ce mi onda neka gamerica
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
haha imam ja vaznijih poslova da radim sa zenskom,a kad nije tu a sta ce mi onda neka gamerica
Drito, znam se ja "igrat" s njom na druge nacine. 

Drito, znam se ja "igrat" s njom na druge nacine. 

Naravno, call of duty jedno call of p*ssy drugo.... :)
Dobra je ta Wendy, malo plastična ali sa mojom palicom se može uvijek igrat.
e da je bar tako, ja svoju ženu pokušavam navuć na bilo koju igricu (najbolje bi bilo wow :) tako da ja mogu igrat u isto vrime
ali ona se ne priblizava kompicu na kojemu se vrti neka igra.
A, bar je navucena na face - ali ona zna šta puca
kompjuter je moj harem, moje misto..... misto di se mogu opustit od vanjskih utjecaja.... mozda je zabavno koji put onako bzvz zaigrat sa curon al sad da mi postane gamer....hahahahaha....
skoro pa sam uspio, stavio joj xfire i skinuo Urban Terror
igrala je par dana Urban Terror...onaj đabe online fps ... sad nekaj mi priča za Simse...ak to krene nebude znala stat .. hehe
komp joj je koma(p4 3.0, gforce mx4000, 512 mb ram) pa nemre nikaj ni pokrenuti žešće...ma bolje da se drži faksa i mene
svoju sam navukel na Season Match (razbijanje kamenchica koji stalno padaju) jedno poslijepodne i skinula se sa toga samo da mi skuha vecheru i onda nastavila do 22h igrati 
a druga koja joj se svidja su Plants vs Zombies, samo kaj je sad vishe zanima ova prva 
i naravno fejs.... 
uglavnom, drago mi je da se i ona mozhe igrati i da mene ne gnjavi kad si ja hocu piknuti nekaj na sat vremena da se opustim
Kupi joj miš i tipkovnicu u pink boji 
Kako me pali gledat ovako u neku plavušu i 'slušat' je dok pokušava složit složene rečenice pametnog tona dok joj pri tom sise skakuću od naprezanja a u očima joj onaj potpuno prazni pogled....uf...topim se na to.
Samo sam jednu curu uspio navući na igrice, ali nakon početnih igara popu Sims-a i raznih slagalica, ona se bome uhvatila point n' click avantura, strategija, pa onda ebeno zagrizla za WoW,pogotovo u TBC-u.Dapače - čal me je i tukla u brzini levelanja i gear up-nja, bilo je prilično iritantno na kraju gledati kako ona već dere heroic-e dok se ja koš patim sa lvl 66 - doduše ja sam radio a ona je bila doma cilo vrime,bitch ! No bilo je i cool trenutaka, poput zajedničkog farmanja badgeva, pa raidanja, farmanja golda do zore doslovno jer tad nema konkurencije...tad bi (uvik ja) skoknuli do obližnjeg dućana pa od još svježeg toplog napravili sendviće i tako grickajući praznili bags-e i stavljali iteme na AH,eh,to su bila vremena.
Da, 100% mi samo još to fali u životu... ionako malo vremena nađem za bacit koju igru, opustit se SAM, bez ikakvog kvocanja... a sad još da i ženu u to uvučem pa da nemam apsolutno nikakvog mira. Ne hvala.
Kupi joj miš i tipkovnicu u pink boji 
ona bi radije pinky laptop 
wendy is single bdw... zato sto je hebeni gamer :P ... :P
Na razne nacine a imaš cak pomagala koji vibriraju.-yostic
sve je to lipo dok ti zenska ne postane bolja od tebe ee onda pocinju problemi
Wendy come here, I'll teach you how to play.
Kad žena zaigra komp sami problemi.Ja još uvijek preferiram obijed na vrijeme i čist stan.
A zna se sa čime se žene najbolje igraju.
Kad žena zaigra komp sami problemi.Ja još uvijek preferiram obijed na vrijeme i čist stan.
A zna se sa čime se žene najbolje igraju.
Hahaha, vidim ima shovinisti ovjde (ukljucujuci mene)... :D :D
Iako mi nije jasno kako se itko moze palit na ovakve praznoglave glupačice kao u filmiću... ajde možda za noć, dvije...
Ako ideš curu/ženu navuć na pc igre onda je i tebi vrijeme da ih prestaneš igrat i vratiš se u stvarni svijet 
uf pretvorio bi ja ovu u nešto drugo...
U mom slucaju treba preporuka kak curu skinut sa igre???
Dnevno se vidzamo oko 2 sata samo, radi hebenih online igrica, mala igra pazite sad repertoar,
Batlleknight s3, s2, Ikram svijet 2, i pocela je igrati Gladiaturusa.U pocetku sam mislio da me svrlja, sto je ujutro nikakva, oci podbuhle, i sto se vidimo max 2 sata, a tu mi je blizu, pa sam malo spijunirao
kad sam otkrio da igru koju igram Batlleknight me redovito ona dere i farma, postidzen sam ostao
i kad sam vidio da svijetlo u njenoj sobi gori navcer do 4 ujutro.
Pomagajteee!!!
eeeee mala plava ja bi rado usteko svoj joystick u tvoj expansion port, pa da se malo poigramo simsa "mam&dad" expanzije 
eeeee jel moze eeeee ????
Dnevno se vidzamo oko 2 sata samo, radi hebenih online igrica, mala igra pazite sad repertoar,
Batlleknight s3, s2, Ikram svijet 2, i pocela je igrati Gladiaturusa.U pocetku sam mislio da me svrlja, sto je ujutro nikakva, oci podbuhle, i sto se vidimo max 2 sata, a tu mi je blizu, pa sam malo spijunirao
kad sam otkrio da igru koju igram Batlleknight me redovito ona dere i farma, postidzen sam ostao
Pomagajteee!!!
"slučajno" onesposobi računalo. nešta tipa: "ups, prolila mi se piva po napajanju..." :D
Pomagajteee!!!
"slučajno" onesposobi računalo. nešta tipa: "ups, prolila mi se piva po napajanju..." :D
Iduca scena kad bi to uradio licila bi ovako:''Dragi moram do kuhinje sacekaj tu''
I vraca se sa satarom za meso da me isjece na komadice
Cure i igre kao Muskarac i sex, samo sto su igre cesce nego sex:D
Ja nisam skužio šta ova govori ali sam vidio da ima lijepe..... I još lijepše.... samo me zanima kako takva cura može bit gamer inaće su takve cure sa 3 dečka od jednom koliko su lijepe.
Da da i mene zanim kako zenu svuci s igara?
Lako ju je bilo navuci, samo pokazi i to je to, ali problem nastane kad se navuce. Jos kad mali naraste, mogu se slobodno pozdraviti s kompom?
Da da i mene zanim kako zenu svuci s igara?
Lako ju je bilo navuci, samo pokazi i to je to, ali problem nastane kad se navuce. Jos kad mali naraste, mogu se slobodno pozdraviti s kompom?
Skupa investicija ali pametna.
Uzmi svakom svoj komp.
koja plazma