Forever alone...
Buy iPhone4S...
Talk to Your smartphone...
Forever iPhone....
Forever alone...
Buy iPhone4S...
Talk to Your smartphone...
Forever iPhone....
e da imas widgete, ne bi morao pitat za vrijeme i slicno
A da mu postavimo pitanje:
When will be iPhone5 launched?
Vidjet čemo kako če to funkcionirati u praksi...
Ideš, kako inovativno.
Mi na SGS II to imamo već, 5 mjeseci?! 
Sada će to Apple patentirati, ne?
Jel ti njemu možeš na hrv govorit, ili Siri špreha samo engleski?
Ideš, kako inovativno.
Mi na SGS II to imamo već, 5 mjeseci?! 
Sada će to Apple patentirati, ne?
što je to na androidu da radi ovako? nisam upoznat ... voice actions nije ni izdaleka.
engleski, njemački i francuski za sad.
e da imas widgete, ne bi morao pitat za vrijeme i slicno
iOS 5 ima widgete, Za sada samo appleove (medu kojima je i vrijeme) ali se ceka da apple omoguci i third-party s obzirom da su vec izgradili API za developere.
www.stripovi.tk
A da mu postavimo pitanje:
When will be iPhone5 launched?
12.10, ista stvar je i sa iOS 5
Neće to nikad doći na hrvatskom jeziku - prevelika je to je*ada i trošak za Apple a Hrvati baš i nisu neka ogromna populacija...
Neće to nikad doći na hrvatskom jeziku - prevelika je to je*ada i trošak za Apple a Hrvati baš i nisu neka ogromna populacija...
Pa nek daju nekom(ja se nudim:) i plate mi 10 tisuća kn da sve prevedem šta treba, možda je fond riječi par tisuća, nije to takav problem. Samo kad apple to neće dat nikome osim svojim ljudima.
cudno, s obzirom da je symbian prepoznavao jednostavne naredbe, kontakte i citao poruke na svim jezicima jos 2005
cudno, s obzirom da je symbian prepoznavao jednostavne naredbe, kontakte i citao poruke na svim jezicima jos 2005
ne pričamo o tome tko je prvi ... šafl od 50 dolara prepoznaje naredbe i pitaš ga koja je ura ... ovo je nekoliko koraka dalje i napokon počinje ličiti na AI voice recognition ...
http://www.davidchinphoto.com/google-voice-actions-for-android-vs-siri-on-iphone-4s/
ne pričamo o tome tko je prvi ... šafl od 50 dolara prepoznaje naredbe i pitaš ga koja je ura ... ovo je nekoliko koraka dalje i napokon počinje ličiti na AI voice recognition ...
http://www.davidchinphoto.com/google-voice-actions-for-android-vs-siri-on-iphone-4s/
Kada Apple nešto napravi prvi onda se priča tko je prvi i to treba dati na sva crkvena zvona.
Kada netko drugi nešto napravi prvi, onda se o tome ne priča i treba zataškati.
Btw. pričam o
. I još mnogo toga, no ne da mi se za tebe tražiti, jer svakako će biti tvoj i sličan odgovor, I don't care.
A još važnija stvar, Apple sve lijepo spakuje, marketinški trikovima zna kako zapaliti geekove i sve slične da ga kupe, zato toliko i prodaju.
Iskreno, prdnem na to sve.
Budimo realni, to nitko neće koristiti.
Osim možda slijepih osoba, svaka čast na tom polju..;)
da, to se i meni cini
kao i video pozive. postoje vec duuugo
a nisu prihvaceni, a i izdaju se high end mobiteli bez prednjih kamera
nije zazivilo na kompjuterima, vjerojatno nece ni na mobitelima
kao i video pozive. postoje vec duuugo
a nisu prihvaceni, a i izdaju se high end mobiteli bez prednjih kamera
nije zazivilo na kompjuterima, vjerojatno nece ni na mobitelima
Tu se moram složiti. Većina komunikacije koju odradim preko računala je u tekstualnom obliku ili preko Teamspeaka. Skype jedva da koristim, baš kad moram i to je to. Doduše, ne može se pobjeći od činjenice da ameri dosta koriste FaceTime pošto je tamo baza korisnika za Appleovim uređajima daleko veća, ali čak ni taj oblik videopoziva nije ni blizu onoga što su statističari predviđali. Meni se jednostavno vrti oko toga da mi je gubitak vremena gledati nekoga kako kopa nos dok mi razgovaramo. Ovako dođeš na Teamspeak ili me nazoveš preko mobitela i melji brate dok ja radim nešto drugo na računalu.
Siri je zanimljiv kao koncept i mislim da postoji mogućnost za primijeniti ga, ali ta budućnost neće biti aktualna još bar 2-3 godine. Možda postane stvarno koristan kad izađe neki iPhone 6 =)
dobar si :)
dobar si :)
Kako ne? Jesi vidio kako sve krasnu funkcionira u reklami od SGS II, pa svejedno nitko to ne koristi, kao što neće ni Siri.