Hehe, dobar ti je opis, a baš sam se i zaželio neke kamperske igre
Kad ova igra izlazi? Po ovome kako izgleda nije loše urađeno samo da je igrivost dobra da ne dosadi nakon sat vremena kempanja
Dobra tema...ali slaba grafika(bar po ovom videu)...izlaze sve jace graficke kartice a oni rade igre s losom grafikom
joj to te ja pitaaaam, sniper only! na steamu ima 3 videa a bit ce moja i to za 29.99 eur,ima i multy cak. divno
Samo da fizika bude realna
ovo bumo mazali i online bez obzira kakva bu grafika jer po videima s steama ovo ce biti prejedeno
Evo novi trailer, taktike, stealth i razlike između levela težine ( Easy - Hard )
Igra se čini zanimljivom, samo da nešto žestoko ne zahebu...
Link.
Malo mi predobro zvuči i izgleda
Igrajući mnoge igre od city interactive-a uvijek uspiju u nečemu zaje'at a to u konačnici pokvari igrivost.
Nikada se nisu proslavili po pitanju AI-a te je napucavanje bilo osrednje.
Nadam se da su naučili na greškama i da ćemo konačno dobith nešto kvalitetno od city interactivea :)
Death has a thousand faces,evil only one.
Meni ovo izgleda super. Obožavam uporabu snajpera:)
Da i mene isto vrlo zainteresiralo, možda bude nešto od ove igre
Kada izlazi?
Meni ovo izgleda super. Obožavam uporabu snajpera:)
I ja ali sve opisano u videu mi je previše dobro jel nadam se da na kraju neće biti potpuni promašaj pa od opisanog da dobijemo jedva 25%
s obzirom da sam snjperist u duši i ovo predobro izgleda, jako sam zainteresiran
ima li ovdje ekipe koja bi htjela ovo mazat u multiju, jer ja planiram
valjda će napokon i ti Poljaci izbacit pravu igru
Samo da napomenem da igra koristi identičan engine kao Call of Juarez Bound in Blood (Chrome4), što znači da će svi vlasnici slabijih konfiguracija (od 4670 pa nadalje) uživati u svim efektima sa glatkim gameplayeom ;)
izasao demo a igra ce 29.06. ovdje su torrenti za demo sad koliko su dobri ne bih znao, http://www.multiupload.com/EYB2K469NA
Odigrao sam demo.igra je ok
Jel bar grafika valja?
Jel bar grafika valja?
Pa slična je Call of Juarezu Bound in Bloodu, rekao bih nešto bolja, onako nemože se reć da je grafika loša, rekao bih solidna (3/5 da je ocjenujem).
sporo ide demo. bude valjda ubrzalo
Na kojim postavkama ga igraš i koja konfa???
nikak da ga skinem, sporo do bola
mislil sam na skidanje, a ne da igra ide sporo
nikak da ga skinem, sporo do bola
mislil sam na skidanje, a ne da igra ide sporo
skini sa partisa
Evo malo sličica. Odigrao sam na medium čisto iz znatiželje.
kakvi su dojmovi
posebno me zanima kakav je ai
Taman dovršio demo, moram priznati, razočaran sam, AIem pogotovo, skinem tipa a lik 20 cm od njega i okrenut mu leđima ne reagira...
Bullet cam je dosta dobro izvedena, no i to je već viđeno, stoga bi se moglo reći da ova igra i nema inovacija ( možda samo otkucaji srca, nisam igrao puni snip igara )...
Valjda će završna verzija biti bolja, no nakon viđenog, čisto sumnjam.
Tako to nažalost biva kod city interactivea.
Death has a thousand faces,evil only one.
posebno me zanima kakav je ai
Možda sam malo preuranio i rekao da će igra bit odlična ali baš mi se i ne čini takvom. Podsjeća me na COD-WAW što se tiče grafike. Fora je kad jednim metkom makneš dvoje ali zasad mi je ionako osrednja (možda će biti bolje kad izađe full verzija). Snajper mi je već dosadio. Nema neke inovativnosti u igri. AI (što se tiče medium postavki težine) je čudan (ili ja ne igram baš naj-naj). Skinem tipa i nikto ne skuži dok na drugu stranu nekad kad ga skinem snajperom odmah me skuže.
Budem probao na najtežem pa da vidim.