Cijena?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sve super ali sucelje mi je bas antipaticno....Ko neki ctric :S....Puno mi robusnije i ljepse izgleda stari njihov XMB
Inace NGP je opremljen za pohvalu
OLED
2 kamere
2 TuochScreena (zapravo 1 touchpad, 2. pravi)
Rezolucij
Po meni odlican hardware (4jezgreni proc oko 1GHz ako se ne varam)
Ne svidja mi se novi USB (ako je to to, mozda za neke druge stvari, onda oke :D) port
Dizajn cak lijep, trebalo bi se mozda naviknut
Android ako se ne varam (pa ce nadam se bit puno mogucnosti sto se dosad s PSPom nije moglo-tipa brz web browser, Flash, Bluetooth funkcije...Odnosno funkcije danasnjih (android) smartphoneova)
GPS takodjer
Konacno i druga analogna palica
Puno memorije (RAM i Storage)
Akcelerometar
Gyro
EDIT: Cijena bi po meni trebala bit veca od svih PSPeva (verzija tipa 3000, Go) na njihovom izlasku ...A time pogotovo kod nas, ako stigne kroz ovih 6 mjeseci
Sve super ali sucelje mi je bas antipaticno....Ko neki ctric :S....Puno mi robusnije i ljepse izgleda stari njihov XMB
Inace NGP je opremljen za pohvalu
OLED
2 kamere
2 TuochScreena (zapravo 1 touchpad, 2. pravi)
Rezolucij
Po meni odlican hardware (4jezgreni proc oko 1GHz ako se ne varam)
Ne svidja mi se novi USB (ako je to to, mozda za neke druge stvari, onda oke :D) port
Dizajn cak lijep, trebalo bi se mozda naviknut
Android ako se ne varam (pa ce nadam se bit puno mogucnosti sto se dosad s PSPom nije moglo-tipa brz web browser, Flash, Bluetooth funkcije...Odnosno funkcije danasnjih (android) smartphoneova)
GPS takodjer
Konacno i druga analogna palica
Puno memorije (RAM i Storage)
Akcelerometar
Gyro
EDIT: Cijena bi po meni trebala bit veca od svih PSPeva (verzija tipa 3000, Go) na njihovom izlasku ...A time pogotovo kod nas, ako stigne kroz ovih 6 mjeseci
Cek, stvarno ce imati android?? :O
Cek, stvarno ce imati android?? :O
pa nadamo se... uostalom zašto ne... ako ima 3g i wifi, trebati će imati i neki sustav koji će to pogoniti, a android je dobro riješenje.
E sad neznam...Znam da je nedavno na Engadgetu bilo da kao da je na nekoj verziji Androida (updateu ili tako necemo) otkriveno par novih nacina "Tipkanja" po mobu, tipa (mislim da se tu radi o reverse engineeringu) L1, R1, X Axys i to pa da su po tome zakljucili
Ako nadjem link udjelim :D
nesto kao ovo ali nije ovo: http://www.engadget.com/2010/08/11/exclusive-sony-ericsson-to-introduce-android-3-0-gaming-platfor/
Isto tako i Quad Core GPU koliko znam :D
Procitao sam sad negdje da ce moci pokretati igre koje i ps3, tj. da bude snazan ko ps3, al to je valja neka bedastoca :)
ugl. meni se ovo cini super i mislim da cu piknut jednoga.
zanima me ovaj 3g?
znaci da cemo moci i telefonirati?
trebat ce ubaciti karticu?
Procitao sam sad negdje da ce moci pokretati igre koje i ps3, tj. da bude snazan ko ps3, al to je valja neka bedastoca :)
ugl. meni se ovo cini super i mislim da cu piknut jednoga.
zanima me ovaj 3g?
znaci da cemo moci i telefonirati?
trebat ce ubaciti karticu?
Nazalost 99% sam siguran da nece moc telefonirat jer je Sony vec rekao da nista od tako necega, osim u PSPhone-u, takodjer vise detalja na engadgetu
Dakle telefon s PSPjem (neka Xperia ce bit ako se ne varam, ali mislim da ona nece moc nove igre za PSP2 (NGP) vec za starije verzije)
ili
NGP s 3G-om koji mu sluzi koliko ja znam za surfanje kako to danas vidimo na netbookovima s 3G modulom da se moze surfat svugdje (osim u inozemstvu ofc, cast iznimkama)
Ali mislim da ce bit alternativa za "telefoniranje" kako je to bilo dosad (Skype) i neki drugi tipa Fring.....U biti dalo bi se razgovarat, ali nije u potpunosti namjenjeno kao telefon (mobitel)
Ako netko ima neku drugu informaciju i mene zanima :) Share :D
Da bi pokretao igre za PS3 ne mora i biti snažan kao PS3.
Na PC-u neku igru možeš glatko igrati na manjim rezolucijama, ali kada je igraš na većima onda ti šteka. Ista stvar i s PS3 i PSP2 - za igru na 960×544 rezoluciji nije potrebna jednaka snaga kao za prikaz na HD rezoluciji tvog LCD TV-a/plazme ili na što god ti je spojen PS3.
Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Da bi pokretao igre za PS3 ne mora i biti snažan kao PS3.
Na PC-u neku igru možeš glatko igrati na manjim rezolucijama, ali kada je igraš na većima onda ti šteka. Ista stvar i s PS3 i PSP2 - za igru na 960×544 rezoluciji nije potrebna jednaka snaga kao za prikaz na HD rezoluciji tvog LCD TV-a/plazme ili na što god ti je spojen PS3.
ma ja vjerujem da može prilagođene (osakačene) igre od ps3... ali cjelovite i nemodeficiranje? NEMA ŠANSE
igre za ps3 dolaze na double DVD-u ili na blu-rayu, to je 5-20 gb, a da tako nešto vrti mali psp2 nekako sumljam...