Sony PSP2

poruka: 10
|
čitano: 715
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Sony PSP2".
2 godine
Sony PSP2

Cijena?

Steam: ha.nanas
2 godine
Sony PSP2

Sve super ali sucelje mi je bas antipaticno....Ko neki ctric :S....Puno mi robusnije i ljepse izgleda stari njihov XMB

Inace NGP je opremljen za pohvalu

OLED

2 kamere

2 TuochScreena (zapravo 1 touchpad, 2. pravi)

Rezolucij

Po meni odlican hardware (4jezgreni proc oko 1GHz ako se ne varam)

Ne svidja mi se novi USB (ako je to to, mozda za neke druge stvari, onda oke :D) port

Dizajn cak lijep, trebalo bi se mozda naviknut

Android ako se ne varam (pa ce nadam se bit puno mogucnosti sto se dosad s PSPom nije moglo-tipa brz web browser, Flash, Bluetooth funkcije...Odnosno funkcije danasnjih (android) smartphoneova)

GPS takodjer

Konacno i druga analogna palica

Puno memorije (RAM i Storage)

Akcelerometar

Gyro

EDIT: Cijena bi po meni trebala bit veca od svih PSPeva (verzija tipa 3000, Go) na njihovom izlasku ...A time pogotovo kod nas, ako stigne kroz ovih 6 mjeseci

Kad narastem bit ću Bill Gates, A'k ne narastem bit ću Steve Jobs
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.1.2011 0:44 (Mojpismonosa).
2 godine
RE: Sony PSP2
Mojpismonosa kaže...

Sve super ali sucelje mi je bas antipaticno....Ko neki ctric :S....Puno mi robusnije i ljepse izgleda stari njihov XMB

Inace NGP je opremljen za pohvalu

OLED

2 kamere

2 TuochScreena (zapravo 1 touchpad, 2. pravi)

Rezolucij

Po meni odlican hardware (4jezgreni proc oko 1GHz ako se ne varam)

Ne svidja mi se novi USB (ako je to to, mozda za neke druge stvari, onda oke :D) port

Dizajn cak lijep, trebalo bi se mozda naviknut

Android ako se ne varam (pa ce nadam se bit puno mogucnosti sto se dosad s PSPom nije moglo-tipa brz web browser, Flash, Bluetooth funkcije...Odnosno funkcije danasnjih (android) smartphoneova)

GPS takodjer

Konacno i druga analogna palica

Puno memorije (RAM i Storage)

Akcelerometar

Gyro

EDIT: Cijena bi po meni trebala bit veca od svih PSPeva (verzija tipa 3000, Go) na njihovom izlasku ...A time pogotovo kod nas, ako stigne kroz ovih 6 mjeseci

Cek, stvarno ce imati android?? :O

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
3 godine
EZY-E kaže...

Cek, stvarno ce imati android?? :O

pa nadamo se... uostalom zašto ne... ako ima 3g i wifi, trebati će imati i neki sustav koji će to pogoniti, a android je dobro riješenje.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
2 godine
Sony PSP2

E sad neznam...Znam da je nedavno na Engadgetu bilo da kao da je na nekoj verziji Androida (updateu ili tako necemo) otkriveno par novih nacina "Tipkanja" po mobu, tipa (mislim da se tu radi o reverse engineeringu) L1, R1, X Axys i to pa da su po tome zakljucili

Ako nadjem link udjelim :D

nesto kao ovo ali nije ovo: http://www.engadget.com/2010/08/11/exclusive-sony-ericsson-to-introduce-android-3-0-gaming-platfor/

Isto tako i Quad Core GPU koliko znam :D

3 godine
Sony PSP2

Procitao sam sad negdje da ce moci pokretati igre koje i ps3, tj. da bude snazan ko ps3, al to je valja neka bedastoca :)

ugl. meni se ovo cini super i mislim da cu piknut jednoga.

zanima me ovaj 3g?

znaci da cemo moci i telefonirati?

trebat ce ubaciti karticu?

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
2 godine
luka_cro kaže...

Procitao sam sad negdje da ce moci pokretati igre koje i ps3, tj. da bude snazan ko ps3, al to je valja neka bedastoca :)

ugl. meni se ovo cini super i mislim da cu piknut jednoga.

zanima me ovaj 3g?

znaci da cemo moci i telefonirati?

trebat ce ubaciti karticu?

Nazalost 99% sam siguran da nece moc telefonirat jer je Sony vec rekao da nista od tako necega, osim u PSPhone-u, takodjer vise detalja na engadgetu

Dakle telefon s PSPjem (neka Xperia ce bit ako se ne varam, ali mislim da ona nece moc nove igre za PSP2 (NGP) vec za starije verzije)

ili

NGP s 3G-om koji mu sluzi koliko ja znam za surfanje kako to danas vidimo na netbookovima s 3G modulom da se moze surfat svugdje (osim u inozemstvu ofc, cast iznimkama)

Ali mislim da ce bit alternativa za "telefoniranje" kako je to bilo dosad (Skype) i neki drugi tipa Fring.....U biti dalo bi se razgovarat, ali nije u potpunosti namjenjeno kao telefon (mobitel)

Ako netko ima neku drugu informaciju i mene zanima :) Share :D

4 godine
luka_cro kaže...

Da bi pokretao igre za PS3 ne mora i biti snažan kao PS3.

Na PC-u neku igru možeš glatko igrati na manjim rezolucijama, ali kada je igraš na većima onda ti šteka. Ista stvar i s PS3 i PSP2 - za igru na 960×544 rezoluciji nije potrebna jednaka snaga kao za prikaz na HD rezoluciji tvog LCD TV-a/plazme ili na što god ti je spojen PS3.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
3 godine
Sony PSP2
ali sim karticu ce trebati ubaciti ili ne?
Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
3 godine
Paolo2612 kaže...
luka_cro kaže...

Da bi pokretao igre za PS3 ne mora i biti snažan kao PS3.

Na PC-u neku igru možeš glatko igrati na manjim rezolucijama, ali kada je igraš na većima onda ti šteka. Ista stvar i s PS3 i PSP2 - za igru na 960×544 rezoluciji nije potrebna jednaka snaga kao za prikaz na HD rezoluciji tvog LCD TV-a/plazme ili na što god ti je spojen PS3.

ma ja vjerujem da može prilagođene (osakačene) igre od ps3... ali cjelovite i nemodeficiranje? NEMA ŠANSE

igre za ps3 dolaze na double DVD-u ili na blu-rayu, to je 5-20 gb, a da tako nešto vrti mali psp2 nekako sumljam...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice