Sam svoj djeda!

poruka: 11
|
čitano: 2.016
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Sam svoj djeda!".
2 godine
Sam svoj djeda!

Odličan!Smijeh

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
3 godine
Sam svoj djeda!

Ovako nesto ima moj brat na mobitelu na hrvatskom jeziku. Nesto o tome da tri generacije ne smiju istodobno u vojsku. On je sam sebi djed, i tako nesto, ma ne da mi se objasnjavat. Strasno je komplicirano i tesko uopce za shvatit. Neki tekst u obliku pisma ministru.

Set condition one throughout the forum
3 godine
RE: Sam svoj djeda!
Bubi kaže...

Ovako nesto ima moj brat na mobitelu na hrvatskom jeziku. Nesto o tome da tri generacije ne smiju istodobno u vojsku. On je sam sebi djed, i tako nesto, ma ne da mi se objasnjavat. Strasno je komplicirano i tesko uopce za shvatit. Neki tekst u obliku pisma ministru.

Ovo:

4 godine
Sam svoj djeda!

Što reči..  it's a wonderful world Namigiva

Lijep pozdrav ;)
3 godine
klimama kaže...
Bubi kaže...

Ovo:

Da, to je to. Bravo.

Set condition one throughout the forum
4 godine
Sam svoj djeda!

Znam taj članak odavna i nikad ga nisam ni pokušao razumjeti, ali sad sam malo čitao i razmišljao, i što reći nego da i nije toliko kompliciran...Sve se to da shvatiti..Smijeh

3 godine
Sam svoj djeda!

Izgubio sam se nakon 1 minuteIzlanuo se

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
2 godine
protjeran
ivan262 kaže...

Izgubio sam se nakon 1 minuteIzlanuo se

Takodjer...Cool

Ja nemam potpis!?
4 godine
klimama kaže...

Ovo:

Legendarno, umiral sam od smjeha

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
3 godine
Sam svoj djeda!

Naravno, ima tu par logičkih omaški, jer mačeha nije isto što i majka itd... alo ako to previdimo, prilično je zabavno.

这是我的个性签名
2 godine
neaktivan
Sam svoj djeda!

Evo malo odnosno puno detalja u vezi pjesme: link

- Ideja za pjesmu je anegdota Mark Twaina u kojoj je on naveo kako je moguće da čovjek bude sam svoj djed.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice