Test headsetova

poruka: 8
|
čitano: 1.262
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Test headsetova".
4 godine
Test headsetova

Ček, di je tu test?

Samo ste opisali kaj su headsetovi... hehe

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.5.2009 19:17 (Danny_HR).
3 godine
Test headsetova

Napokon nešto šta me zanima u Bug-u.Prošli broj s testom uredskih pisača i okvira za slike me ubio u pojam,najdosadniji bug IKAD.

4 godine
Test headsetova

Da li netko može stavit link gdje se to može skinuti Silverlight (exe. datoteka na računalo)? Kad god odem na stranice od Silverlighta nudi mi se opcija install,a budući da koristim Operu i Chrome to ne ide.

Behind you.. meet my BLAM
4 godine
RE: Test headsetova
MegaMass 2000 kaže...

Da li netko može stavit link gdje se to može skinuti Silverlight (exe. datoteka na računalo)? Kad god odem na stranice od Silverlighta nudi mi se opcija install,a budući da koristim Operu i Chrome to ne ide.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
3 godine
RE: Test headsetova
Danny_HR kaže...

Ček, di je tu test?

Očito ćemo test moći pročitati u sljedećem broju Buga Namigiva
4 godine
Slušalice za igrače

Ma ozbiljno ?! Headset sluzi za slusanje i mikrofon za komunikaciju?! Jel moze neki test monitora i opisite nam kako monitori sluze za gledanje slike i da ima razlicitih velicina ekrana i rezolucija.Bas me to zanima,a htio bih znati.

4 godine
Slušalice za igrače

dobro, pa gdje je test slusalica. Ovdje je samo video. Gdje je cijeli test i test svih slusalica ?

3 godine
Test headsetova

Izgleda da oni samo štancaju prije je bio BAG zanimljiv a sad je ko obične novine neki testovi se ponove 3-4 pura pogotovo prenosnici boli me uvo za prenosnike tog ima na bacanje treba napravit nešto hvalitetno npr. rad u nekim programima koji se najčešće koriste.

Kiko
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice