Thermaltake Level 10 GT

poruka: 12
|
čitano: 994
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Thermaltake Level 10 GT".
17 mjeseci
Thermaltake Level 10 GT

Svaka čast. 

Dobar review još boljeg kućišta, no samo mala opaska, na početku videa, mogao si gledati u drugu kameru {#} 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
4 godine
moderator
Re: Thermaltake Level 10 GT
sudy_freak kaže...

Dobar review još boljeg kućišta, no samo mala opaska, na početku videa, mogao si gledati u drugu kameru {#} 

Taj kadar je ubačen radi dinamike, da ne bi 25 sekundi imali isti kadar. Ono, radi malo promjene - da ne bude da uvijek svi gledaju u kameru. {#}

17 mjeseci
mbaksa kaže...

Taj kadar je ubačen radi dinamike, da ne bi 25 sekundi imali isti kadar. Ono, radi malo promjene - da ne bude da uvijek svi gledaju u kameru. {#}

Pomislio sam da ste namjerno promjenili rakurs {#}

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
9 mjeseci
to ti je umjetnost. Ono, da se vidi profil.
It is I, trackmanijak
14 mjeseci
Thermaltake Level 10 GT

imam ovo kuciste.odlicno je!{#}

4 godine
Thermaltake Level 10 GT

Ja imam neki problem, ne mogu gledati BUG TV jer kao nemam instaliran Silverlight?

Ovo mi nije prvi put da gledam BUG TV

EDIT: Niti pomaže instalacija koja mi je ponuđena.

1 1
2 2
Y U FAIL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 18:31 (AA-d00d).
4 godine
moderator
AA-d00d kaže...

Ja imam neki problem, ne mogu gledati BUG TV jer kao nemam instaliran Silverlight?

Ovo mi nije prvi put da gledam BUG TV

EDIT: Niti pomaže instalacija koja mi je ponuđena.

Koji browser imaš? 32-bitna ili 64-bitna verzija? Jesi probao s drugim browserom? Koja verzija Silverlighta ti je instalirana? Imaš u Program Files (x86) > Micrososft Silverlight > neki broj  - taj brojSilverlight Configuration.exe pa i tom možeš malo provjeriti.

4 godine
mbaksa kaže...

Koji browser imaš? 32-bitna ili 64-bitna verzija? Jesi probao s drugim browserom? Koja verzija Silverlighta ti je instalirana? Imaš u Program Files (x86) > Micrososft Silverlight > neki broj  - taj brojSilverlight Configuration.exe pa i tom možeš malo provjeriti.

Firefox 7.0.1 32bit

Imam još Operu 11.51 isto 32bit i tamo mi isto izbacuje da nemam silverlight.

Y U FAIL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 1:15 (AA-d00d).
4 godine
moderator
AA-d00d kaže...
mbaksa kaže...

Firefox 7.0.1 32bit

Imam još Operu 11.51 isto 32bit i tamo mi isto izbacuje da nemam silverlight.

Čudno, to je zadnja verzija i trebalo bi raditi. Probaj zatvoriti sve browsere, deinstalirati Silverlight iz Control Panela, restartati računalo, pa ponovno instalirati Silverlight.

Moguće imaš kakav dodatak za preglednike koji blokira neke pluginove (poput raznih blokatora Flash sadržaja) ili neki antivirusni ili neki drugi sigurnosni program?

4 godine

Računalo sam u međuvremenu palio i gasio, ove adblock pluginove ne koristim niti sam u nedavno vrijeme instalirao neki novi plugin. AV i FW su mi isti već godinu dana (mislim da ih nisam čak ni updateao na neku noviju verziju).

Probat ću još reinstalirat silverlight, ako ništa valjda će to proći kako je i došlo lol.

EDIT: evo, ovo zadnje je upalilo, sad radi.

Y U FAIL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 1:32 (AA-d00d).
2 godine
neaktivan
Thermaltake Level 10 GT

Pokreni video u internet E.

Pertla
8 mjeseci
Thermaltake Level 10 GT

Odlično kućište i recenzija... Mada ne bi bilo loše da ste stavili neki komentar vezan za glasnoću samog kućišta, odnosno ventilatora.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice