Thrustmaster HOTAS Worthog

poruka: 4
|
čitano: 405
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Thrustmaster HOTAS Worthog".
2 godine

OK prihvaćam da bugovci nisu profesionalni novinari niti akviziteri kirby usisavača, ali ovo je, bez uvrede, dno dna.

Drago G. moj omiljeni člankopisac !
4 godine
Re: Thrustmaster HOTAS Worthog
zoran123456 kaže...

OK prihvaćam da bugovci nisu profesionalni novinari niti akviziteri kirby usisavača, ali ovo je, bez uvrede, dno dna.

Drago nije imao vremena napraviti video prilog kako treba jer je bio prezauzet "testiranjem" sticka :)

Ovaj forumaš je tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti slobodna od ugnjetavanja zbog svojih liberalnih mišljenja
2 godine

Drago je moj omiljen člankopisac, međutim ipak se mogao više potruditi oko ovog.

Šteta, jer za razliku od često vrlo dobro napisanih tekstova, ovi videi su posve besmisleni.

Drago G. moj omiljeni člankopisac !
4 godine
Re: Thrustmaster HOTAS Worthog
zoran123456 kaže...

Drago je moj omiljen člankopisac, međutim ipak se mogao više potruditi oko ovog.

Šteta, jer za razliku od često vrlo dobro napisanih tekstova, ovi videi su posve besmisleni.

Mislim da ni zenu nije vidija dok je taj HOTAS bio kod njega :)

Ovaj forumaš je tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti slobodna od ugnjetavanja zbog svojih liberalnih mišljenja
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice