Ma ti si ludddd, radis nedjeljom u 6 i snimas prilog o tweeteru :) neznam tko to može još tako
Ma ti si ludddd, radis nedjeljom u 6 i snimas prilog o tweeteru :) neznam tko to može još tako
a tko kaze da je clip snimljen danas..mozda je danas samo stavljen....
cemu to sluzi?
Koje SRANJE!!!
Treba vremena al kad se nađu zanimiljivi ljudi za pratiti twitter postane personalizirani digg site. Statusi ala facebook mi nisu zanimljivi takvi followeri obično završe u grupe koje se ne prate.
Odjavio sam se sa Facebook-a, prijavio se na Twitter i odmah odustao, nikad mi se niti Linkedin nije uspio podvuci pod kozu, za blog nemam vremena niti volje.
Cisti gubitak vremena. Ostajem vjeran samo Skype-u!
Friendfeed mi je puno bolja stvar jer objedinjuje twitter, ff, google i još tonu ostalih.
Odjavio sam se sa Facebook-a, prijavio se na Twitter i odmah odustao, nikad mi se niti Linkedin nije uspio podvuci pod kozu, za blog nemam vremena niti volje.
Cisti gubitak vremena. Ostajem vjeran samo Skype-u!
cemu to sluzi?

koga uopće zanima što netko treći radi ?!?!
bolesno i totalno beskorisno !!
Twatter,Assbook...koga to UOPĆE zanima ? Pa to je Red Carpet tematika !
Za babe tračare, ljude željnje kopanja po tuđoj privatnosti i za 14godišnje klinke....za nas ostale iritantna tematika,poput gotovčevih u dnevniku.
Ako te zanimaju male zelene zabe, bavis se time, bilo profesionalno ili kao hobi, onda ljepo pratis ljude na twitteru koji isto uzgajaju male zelene zabe, citas sta oni trenutno rade vezano za zabe, ti pises sta radis, pa komunicirate i tako. Eto, tome sluzi twitter.
Ja sada sve bitne informacije za moju struku dobivam preko 50-tak ljudi koje pratim, i saznam meni bitne stvari prije nego sto se objavi na nekom portalu ili blogu.
Zako, ako vam nije jasno cemu sluzi twitter, radije ne pisite gluposti ovdje.
vjerujem da si ti i tvoja skupina u manjini. 90% korisnika toga je tamo samo zato jer nemaju pametnijeg posla.
osim toga, postoje i mnogo bolji načini za to što ti koristiš, kao što je google groups, newsgrupe, konferencijski IM itd. što se korisnoga i važnoga može napisati u tako malo znakova ?!
Živa glupost! Ok "visiti" na facebooku, ali zar i na twitteru?
Na facebooku čak možeš u status napisati više od 140 znakova, dok je na twitter-u 140max.
Sve u svemu ne vidim neki korisni i dobri smisao twittera.
vjerujem da si ti i tvoja skupina u manjini. 90% korisnika toga je tamo samo zato jer nemaju pametnijeg posla.
osim toga, postoje i mnogo bolji načini za to što ti koristiš, kao što je google groups, newsgrupe, konferencijski IM itd. što se korisnoga i važnoga može napisati u tako malo znakova ?!
Prije da je pun ljudi koji koriste nešto samo da bi bili u trendu, bez veće svrhe i koristi.
Ako te zanimaju male zelene zabe, bavis se time, bilo profesionalno ili kao hobi, onda ljepo pratis ljude na twitteru koji isto uzgajaju male zelene zabe, citas sta oni trenutno rade vezano za zabe, ti pises sta radis, pa komunicirate i tako. Eto, tome sluzi twitter.
Ja sada sve bitne informacije za moju struku dobivam preko 50-tak ljudi koje pratim, i saznam meni bitne stvari prije nego sto se objavi na nekom portalu ili blogu.
Ne djeluje mi Twitter tako loše na drugi pogled. Dobra stvar za neko brzo razmjenjivanje poruka, mišljenja, zamisli...
nisam ih niti stavljao u isti kos. social networks, blogs, IM, ... od svega toga jedino je Skype koji mi odgovara.
plus Dualphone 3088 :)
http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=6442
tko me od prijatelja zeli naci, kontaktirati, nazvati, poslati poruku, sliku, ... moze i preko Skype-a