Twitter

poruka: 24
|
čitano: 2.358
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Twitter".
4 godine
neaktivan
Twitter

Ma ti si ludddd, radis nedjeljom u 6 i snimas prilog o tweeteru :) neznam tko to može još tako

3 godine
Twitter

a tko kaze da je clip snimljen danas..mozda je danas samo stavljen....

krpelj..
3 godine
protjeran
Twitter

cemu to sluzi?

nu, glamac, djava ga odnija
4 godine
Twitter

Koje SRANJE!!!

4 godine
Twitter

Treba vremena al kad se nađu zanimiljivi ljudi za pratiti twitter postane personalizirani digg site. Statusi ala facebook mi nisu zanimljivi takvi followeri obično završe u grupe koje se ne prate.

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/
3 godine
neaktivan
Twitter

Odjavio sam se sa Facebook-a, prijavio se na Twitter i odmah odustao, nikad mi se niti Linkedin nije uspio podvuci pod kozu, za blog nemam vremena niti volje.

Cisti gubitak vremena. Ostajem vjeran samo Skype-u!

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2009 8:32 (hmerki).
4 godine
Twitter

Friendfeed mi je puno bolja stvar jer objedinjuje twitter, ff, google i još tonu ostalih.

4 godine
RE: Twitter
hmerki kaže...

Odjavio sam se sa Facebook-a, prijavio se na Twitter i odmah odustao, nikad mi se niti Linkedin nije uspio podvuci pod kozu, za blog nemam vremena niti volje.

Cisti gubitak vremena. Ostajem vjeran samo Skype-u!

Ocito si fulao cijelu poantu. I kakve veze ima skype sa twitterom, kako mozes to dvoje stavljati u isti kos?!?
Ako ti pola prijatelja/kolega/.. nije na twitteru onda tamo nemas sta traziti. Ali treba poceti od negdje s druge strane.
stop(); // hammertime! | http://twitter.com/hhrvoje
4 godine
neaktivan
hudo kaže...
Ako ti pola prijatelja/kolega/.. nije na twitteru onda tamo nemas sta traziti. 
 Not True.
www.linuxzasve.com
3 godine
protjeran
ribar kaže...

cemu to sluzi?

buduci da niko ne zna odgovoricu i vama i sebi: nicemu, idealno za kronicne besposlicare i ljude bez i ideje, price o onima ca imaju dosadan posal isprid komjutera pa in ovo dobro dodje ne pusin, bolje van je spavat na poslu i znat da ne radite nista pametno nego se bavit ovin svinjarijama mislec da zapravo nesto radit a ne radis nista
4 godine
Kozmos241 kaže...

Ma ti si ludddd, radis nedjeljom u 6 i snimas prilog o tweeteru :) neznam tko to može još tako

jučer je bio 31, a ja sam kupio bug 29. čini mi se, i taj je video u bug tv-u, tako da ni teorijski, a niti u praksi nije mogla biti snimljena jučer. Al kažu ljudi da na twitteru ima dosta novosti o igrama i o ostalome iz informatičke industrije, pa možda onda nije loše pridružiti se tamo samo radi toga Smijeh
iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji
3 godine
protjeran
Twitter

koga uopće zanima što netko treći radi ?!?!

bolesno i totalno beskorisno !!

"Hedonism Is My LifeStyle"©
3 godine
Twitter

Twatter,Assbook...koga to UOPĆE zanima ? Pa to je Red Carpet tematika !

Za babe tračare, ljude željnje kopanja po tuđoj privatnosti i za 14godišnje klinke....za nas ostale iritantna tematika,poput gotovčevih u dnevniku.

4 godine
Twitter

Ako te zanimaju male zelene zabe, bavis se time, bilo profesionalno ili kao hobi, onda ljepo pratis ljude na twitteru koji isto uzgajaju male zelene zabe, citas sta oni trenutno rade vezano za zabe, ti pises sta radis, pa komunicirate i tako. Eto, tome sluzi twitter.

Ja sada sve bitne informacije za moju struku dobivam preko 50-tak ljudi koje pratim, i saznam meni bitne stvari prije nego sto se objavi na nekom portalu ili blogu.

Zako, ako vam nije jasno cemu sluzi twitter, radije ne pisite gluposti ovdje.

3 godine
protjeran
Twitter

vjerujem da si ti i tvoja skupina u manjini.   90% korisnika toga je tamo samo zato jer nemaju pametnijeg posla.

osim toga, postoje i mnogo bolji načini za to što ti koristiš, kao što je google groups, newsgrupe, konferencijski IM     itd.       što se korisnoga i važnoga može napisati u tako malo znakova ?!

3 godine
Twitter

Živa glupost! Ok "visiti" na facebooku, ali zar i na twitteru?

Na facebooku čak možeš u status napisati više od 140 znakova, dok je na twitter-u 140max.

Sve u svemu ne vidim neki korisni i dobri smisao twittera.

Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2009 16:20 (Bellatrix).
4 godine
l)oolvl kaže...

vjerujem da si ti i tvoja skupina u manjini.   90% korisnika toga je tamo samo zato jer nemaju pametnijeg posla.

osim toga, postoje i mnogo bolji načini za to što ti koristiš, kao što je google groups, newsgrupe, konferencijski IM     itd.       što se korisnoga i važnoga može napisati u tako malo znakova ?!

SVI bitni za moj posao (ja sam programer) koriste twitter. Vecina ekipe je u USA/UK, iako polako i nasi "bitniji" ljudi pocinju koristiti twitter da bi bili u komunikaciji za partnerima/klijentima. Newsgrupe i sl. su za druge stvari.
Ja vam iz iskustva kazem da mi je koristan, a vi recite sto ocete. Niste ga probali i nemate pojma o cemu pricate. Ovaj forum je ionako pun takvih...
3 godine
Twitter

Prije da je pun ljudi koji koriste nešto samo da bi bili u trendu, bez veće svrhe i koristi.

3 godine
protjeran
hudo kaže...
l)oolvl kaže...

SVI bitni za moj posao (ja sam programer) koriste twitter. Vecina ekipe je u USA/UK, iako polako i nasi "bitniji" ljudi pocinju koristiti twitter da bi bili u komunikaciji za partnerima/klijentima. Newsgrupe i sl. su za druge stvari.
Ja vam iz iskustva kazem da mi je koristan, a vi recite sto ocete. Niste ga probali i nemate pojma o cemu pricate. Ovaj forum je ionako pun takvih...

a čuj, ne znam samo kako ste uspjeli živjeti i komunicirati prije bez toga 
4 godine
l)oolvl kaže...
  a čuj, ne znam samo kako ste uspjeli živjeti i komunicirati prije bez toga 
a cuj, kako su ljudi zivjeli bez TVa, auta...?
ali twitter nije nista novo, samo novi alat/servis kojima lakse filtriram informacije. Prije toga je bio linkedin, prije forum, jos prije newsgrupe, prije irc, i najprije bbs. A sutra ce biti nesto drugo, i necu odmah reci da je bezveze i pisati po forumima svakojake gluposti.
3 godine
protjeran
hudo kaže...

Ako te zanimaju male zelene zabe, bavis se time, bilo profesionalno ili kao hobi, onda ljepo pratis ljude na twitteru koji isto uzgajaju male zelene zabe, citas sta oni trenutno rade vezano za zabe, ti pises sta radis, pa komunicirate i tako. Eto, tome sluzi twitter.

Ja sada sve bitne informacije za moju struku dobivam preko 50-tak ljudi koje pratim, i saznam meni bitne stvari prije nego sto se objavi na nekom portalu ili blogu.

ali ga i ti seres milivoje
4 godine
ribar kaže...
hudo kaže...

ali ga i ti seres milivoje
 no no djeco, nema potrebe za vrijedzanjem
4 godine
protjeran
Twitter

Ne djeluje mi Twitter tako loše na drugi pogled. Dobra stvar za neko brzo razmjenjivanje poruka, mišljenja, zamisli...

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
3 godine
neaktivan

nisam ih niti stavljao u isti kos. social networks, blogs, IM, ... od svega toga jedino je Skype koji mi odgovara.

plus Dualphone 3088 :)

http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=6442 

tko me od prijatelja zeli naci, kontaktirati, nazvati, poslati poruku, sliku, ... moze i preko Skype-a

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice