Jedna riječ: VAU
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I ja bi jedan
hh, ajde igraj stolni tenis protiv toga... predobro
Kao u flimovima...
hh, ajde igraj stolni tenis protiv toga... predobro
Kakav stolni tenis? Ovo bi čudo pobijedilo Chuck Norrisa u squashu.. 
Ako robotika nastavi svoju ekspanziju ovom brzinom ljudi će ubrzo izaći iz mode, što ujedno dovodi do činjenice da će sve poslove obavljati roboti a ljudi neće raditi ništa, odnosno samo će raditi na održavanju robota...
Ako robotika nastavi svoju ekspanziju ovom brzinom ljudi će ubrzo izaći iz mode, što ujedno dovodi do činjenice da će sve poslove obavljati roboti a ljudi neće raditi ništa, odnosno samo će raditi na održavanju robota...
Zasto ne bi oni sami sebe jednog dana mogli odrzavati? ;D
Ova tehnologija je fascinantna, ali poput mnogih drugih potencijalno korisnih tehnologija u rukama covjeka predstavlja veliku opasnost protiv samoga sebe!
Zalosno je kako stvari u ovom svijetu funkcioniraju ali ne bi me cudilo da se ova tehnologija prvi put "poprave" iskoristi u vojne svrhe (budimo realni ovo je cudo za ubijanje)!
Stavite kojekakve senzore, ruku i utomatsku pusketinu i uz ovakve pokrete moze stotine meta u minuti unistiti!
Ali u gotovo svim tehnoloskim inovacijama mozemo naci "vojni" element, kao i u nanotehnologiji npr.! Neka tehnologija ide dalje, zanimljivo ju je pratiti i beneficije su velike ali iako me nije previse briga za sebe, sve vise sumnjam u covjecanstvo i njegovu sposobnost neunistavanja samoga sebe! :D
A kako si ti dosao do takvog zakljucka?! Naprotiv, da se mene pita sva bih sredstva ulozio u razvoj tehnologije! Tehnologija je jedan od razloga zasto je zivot ovako zanimljiv! Obozavam ju! :D
Ne spadam ja u one paranoidne likove koji su protiv LHC itd.! Tehnologiju treba pod svaku cijenu razvijati, jer razvitak je "uprogramiran" u covjeka! Always hunger for more!:)
...Samo sam istaknuo potencijalnu opasnost i vjerojatnu primjenu jednog dana ovakve tehnologije! Naravno to ce biti samo jedna od primjena koju ce neki dobrano osjetiti na svojoj kozi!
Jer niti nuklearna energija nije trebala biti onako iskoristena... A kad pogledas koliko patenata u modernoj tehnologiji drzi Ministry of defense USA, sve ce ti biti malo jasnije! Jer na zalost, vojska a ne znanstvenici dobivaju toliko love da jedina ima sredstva za razvitak odredenih tehnologija!
Ali sve je to prirodno jer smo ljudi, takvi smo kakvi smo! Meni to ne smeta, ali nisam corav! ;D
nema frke, samo velim da nismo dosta glupi kao cijelo čovječanstvo da se skroz poubijamo. na koncu i nož je bio za rezanje hrane.
hahaha, još moraju napravit robota koji može beatboxat brže od ljudi xD
hahaha, još moraju napravit robota koji može beatboxat brže od ljudi xD
ermmm... ritam mašina?
a onda specijalci na discoveryu i slično stave dokumentarce u kojem robot ima 500 kila i hoda brzinom 0.5km/h a da ne pričam o sposobnostima poput hvatanja, vezanja i slično.
Dajmo rulji nešto a mi lagano u pozadini radimo terminatora ;)
a onda specijalci na discoveryu i slično stave dokumentarce u kojem robot ima 500 kila i hoda brzinom 0.5km/h a da ne pričam o sposobnostima poput hvatanja, vezanja i slično.
Dajmo rulji nešto a mi lagano u pozadini radimo terminatora ;)
Sve dok roboti ne pocnu svjesno razmisljati, tj. dok im to neki inzinjeri ne omoguce, nema straha od terminatora. Ma da kako se tehnologija razvija mogli bi ga ugledati jednog dana.
Mislim da ako se ikada stvori prava samosvjesna računalna inteligencija, da će tako što postati zabranjeno vrlo brzo. Nažalost, to su rizici koje si ne možemo dopuštati. U drugu ruku inteligentni računalni sustavi ograničenih mogućnosti će se zasigurno upotrebljavati za održavanje cijelih pogona, postrojenja i slično.