Tehnologija za zemlje trećeg svijeta: Upravljanje vašim imaginarnim mobitelom, nakon što ste došli kući, u vašu imaginarnu vilu, gdje vas je dočekala imaginarna Megan Fox!
Mašta radi svašta! :)
Tehnologija za zemlje trećeg svijeta: Upravljanje vašim imaginarnim mobitelom, nakon što ste došli kući, u vašu imaginarnu vilu, gdje vas je dočekala imaginarna Megan Fox!
Mašta radi svašta! :)
Ovo bi meni bilo korisno samo za šaltanje pjesme bez vađenja moba iz džepa.
Ostalo je manje više bespotrebno i glupo (sms, email, aplikacije, browsing itd..)
Eventualno možda bi još bilo korisno prilikom korištenja u autu kao gps.
da sam htio upravljat iphoneom bez dodira mlatarao bih ga štapom po ekranu a ne držao ravno dlan i po njemu kao luđak pritiskao kao da umišljam da imam iphone
nesto ala nokia plug and touch
vjerojatno namjerno nisu pokazali glavu od lika sta tipka
bice nosi kameru velicine virtual boya 
ali i da to nekako rješe, nisam sigurno kupio iphone da bi njime rukom upravljao dok je on na stolu ispred mene, ovo ima smisla ako ti ugrade neku projekciju u oku pa da možeš vidjet kao terminator il tak nekako slično pa da rukom upravljaš
nesto ala nokia plug and touch
vjerojatno namjerno nisu pokazali glavu od lika sta tipka
bice nosi kameru velicine virtual boya 
Nije veličine Virtual Boya, ali je svakako primjetna! :D
Za upravljanje virtualnim iPhoneom po dlanu, nije potrebno imati samo pravi iPhone, potrebno je imati i dodatnu kameru, a vjerojatno i ponešto elektronike koja će komunicirati sa ta dva uređaja.
A koliko je spretno i precizno ovakvo upravljanje mobitelom, ostaje za raspravu. Već vidim navalu razvoda brakova jer su eksplicitne poruke umjesto ljubavnici, poslane ženi! 
di je mujo tu?
A koliko je spretno i precizno ovakvo upravljanje mobitelom, ostaje za raspravu. Već vidim navalu razvoda brakova jer su eksplicitne poruke umjesto ljubavnici, poslane ženi! 
da, imalo bi smisla da kamera i projecira sliku
da, imalo bi smisla da kamera i projecira sliku
Nije li lakše jednostavno izvaditi mob iz džepa...:P