Jedva čekam.
Očekujem set noževa i napravu za oštrenje istih...
očekujem 200 kn unutra ako ne onda ga neču ni kupovat
Što mislite, da li će povisiti cijenu?
Hoce bit privjesak? Hoce bit privjesak?? 
Pa po meni ne bi trebali...
Hoce bit privjesak? Hoce bit privjesak?? 
Kolko vidim da
bilo bi u redu, s obzirom da je gorivo poskupilo, a i poklon je tu (sto god on bio) :)
bilo bi u redu, s obzirom da je gorivo poskupilo, a i poklon je tu (sto god on bio) :)
hahaha - koliko je pojeftinio kad je gorivo pojeftinilo? - moraju biti svjesni da se bore i s torrentima
Privjesak bu garant :D
je ga kupio 'ko?, jer inace izadje vec 29!
kada sam vidio bijelo zapakirano ja se ponadao da je majica... 
kada sam vidio bijelo zapakirano ja se ponadao da je majica... 
haha..dada...e a mozda bude kakav kupon, recimo nekakav popust kod nekih ducana na informaticku opremu!!...to bi bilo dobro!! il nekakav malo forniji poklon!! 
al, kako mi se cini, bitice samo onaj privjesak
ca ste vi mislili da cete dobit put na misec?
ca ste vi mislili da cete dobit put na misec?
da....lol 
Privjesak sa Bubamarom, nedo Bog da vas PCekspertovci vide jer bubamara u njima izaziva jednu vrstu ljubomore,mržnje i neznam čega pa nas zato sprdaju, pretpostavljam zato jer nemaju svoj časopis.
Nije povišena cijena,ima 30 stranica više nego inače.
Kako znaš?
Kako znaš?
pa na ovoj temi ga vec neki i imaju!
Sry, tek sad vidim.
Kako znaš?
pa na ovoj temi ga vec neki i imaju!
Sry, tek sad vidim.
ma sve 5
!
bio sam danas na kiosku i nema(još).....ga
budite malo skromniji ....i privjesak je previše.....
nije to bespltno....
bio sam danas na kiosku i nema(još).....ga
budite malo skromniji ....i privjesak je previše.....
nije to bespltno....
Točno. Jer svi misle, a to je privjesak koji košta koju kunu, ali to treba pomnožit sa brojem tiskanih primjeraka.
koliko košta novi bug
35 kn
Ma briga me za poklone :) meni je bitno dad obijem onih 20.000 kn kojih mogu potrositi u vemilu da si kupim mrcinu od kompa hahahhah ili bar 2. ili 3. mjesto :P
osvojim i dobim 5.000kn
ehhh da je meni onih 20 000kn od nagradne igre kupio bih si cudo od laptopa a jos mi ostane para...a nebi se bunio ni za 2. ili 3. mjesto...
u nadi je spas! hehehe (pohlepa na vidiku!) ajd i ja cu igrat tu nagradnu igru, valjda cu nesto dobiti (ako nista dr. onda BUG majcu(XL))i privjesak naravno. ALI JOS GA NEMA NA KIOSCIMA (barem ne kod mene!).
Točno. Jer svi misle, a to je privjesak koji košta koju kunu, ali to treba pomnožit sa brojem tiskanih primjeraka.
Nekako sumnjam da su svi baš na Vi sa matematikom pa da misle da je cijena ne znam-koliko-tisuća primjeraka nekoliko kuna.
Jasno je da si Bug može priuštiti taj privjesak. Recimo da je cijena tiskanja primjerka časopisa 15 kuna (naravno da ovaj podatak nije točan). Recimo da su troškovi plaćanja svih zaposlenika 10 kuna po časopisu (opet iznos nije točan).
Ostaje nam 10 kuna po primjerku časopisa. Gdje ide tih 10 kuna - ne znam, a poprilično sam siguran da ne znate ni Vi (članovi foruma, smrtnici). Možda plaća zaposlenika nije fiksna? Možda se "viškom" sredstava ulaže u kvalitetu časopisa? Možda.
U svakom slučaju, postoji maloprodajna cijena ispod koje se ne isplati tiskati časopis, a ona sigurno nije 30 kuna.
I na kraju - pitanje. Može li netko iz redakcije reći koliki su troškovi tiskanja te kolika je čista dobit od prodanog primjerka Buga? Također, radite li na način da Vam broj prodanih primjeraka ovisi o plaći, pa Vam je to motivacija? Poslovna tajna?