Vrag nosi Pradu II

poruka: 10
|
čitano: 2.456
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Vrag nosi Pradu II".
4 godine
protjeran
Vrag nosi Pradu II

Ajme... sto drugo za rec. Ovekivao sam pristojnu recenziju..ali to sam samo ja!

Zlo i Naopako
3 godine
RE: Vrag nosi Pradu II

ja se ponadao da je film dobio nastavak

bio je odličan

al ništa od tog to je samo nova kolekcija mobitela satova...

q8200,radeon4870 1gb, 8gb kingmax 1066 intel i ati moj prvi i jedini izbor sve se da kupiti novcem, ali osjećaj gta 4 u najvećim detaljima:neprocjenjivo
3 godine
Vrag nosi Pradu II

Ja se također slažem sa gore navedenim. Pola vremena recenzije je otpalo na glupiranje sa tobože zvanjem kolege. Mislim da je recenzija ovakvoga tipa u najmanju ruku preštura, jer samo prikazuje izgled mobitela, koji se dakako može naći i na službenoj stranici na netu. Ja uopće ne sumnjam u stručnost kolege koji je obradio mobitel, ali nažalost smatram da je ovaj pokušaj humora samo rezultirao mojim mišljenjem da profesionalnost recenzenta nije u rangu njegove stručnosti.

Recenzija dobro pokriva izgled i mogućnosti mobitela u vidu njegovih tehničkih karakteristika, ali škrtarenje s vremenom recenzije nažalost imho postaje vrlo ubojito za ovakve recenzije. Smatram da bi bilo u redu potrošiti barem još 4-5 minuta da se izbliza malo bolje vidi menu samoga mobitela, odziv menija i da se malo prođu dijelovi poput imenika, pisanja poruka itd... Na youtubeu se mogu naći puno kvalitetnije recenzije koje su rađene od ljudi sa puno manje znanja (ne kažem da je pravilo ali česta pojava). 

Oduvijek sam smatrao bug jednim zanimljivim i ozbiljnim časopisom i možda su moja očekivanja iz toga razloga malo veća, ali u svakom slučaju bolje je ne recenzirati nešto na što recenzent nije u stanju potrošiti bar nekoliko minuta da gledatelji dobiju što bolju sliku o uređaju.

"ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati" - Flegma
3 godine
neaktivan
nCh! kaže...

Ja uopće ne sumnjam u stručnost kolege koji je obradio mobitel, ali nažalost smatram da je ovaj pokušaj humora samo rezultirao mojim mišljenjem da profesionalnost recenzenta nije u rangu njegove stručnosti.

Ja sam počeo sumnjati u njihovu stručnost nakon ovakvih recenzija.
Torrent je zakon!!
3 godine

Ma sta ste se uskokodakali? Isuseee, pazi ovog gore sto je napisao citav ep...Video je pokusaj humora, nekom je smijesan nekom ne, sumnjam da je ovo ozbiljna recenzija...Vise da je videu u maniri ne znam mozda prosjecnog korisnika takvog mobitela? Pa se to ismijava...Mozda. A vi ste svejedno previse zabrijali SmijehBelji se

3 godine
Vrag nosi Pradu II

Da, ali ako sam došao pogledati recenziju onda je to ono što me zanima, a ne isprdavanje na račun iste =)

"ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati" - Flegma
4 godine
protjeran
@mislav_ 01 Zar onda ovo ne bi islo pod humor umjesto recenzije uredaja?
Zlo i Naopako
2 godine
Vrag nosi Pradu II

dobar, . . . . .

2 godine
Vrag nosi Pradu II

Tko hoće pravu recenziju taj zna i gdje će je naći, BUGovci naprijed ostali stoj !!!

2 godine
protjeran
Vrag nosi Pradu II

dragan petric je zakon. nebi zelio uvrijediti ostale decke, ali nisu mu ni do koljena. Rikavam od smijeha svaki puta kada gledam tvoje recenzije. toliko si prirodan, spontan i smijesan da je to za umrijet od smijeha

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice