izasao je firmware fix (istina jos uvijek u prerelease beta verziji) koji popravlja jedinu zamjerku ;)
izasao je firmware fix (istina jos uvijek u prerelease beta verziji) koji popravlja jedinu zamjerku ;)
Yep, flashao jos u petak i eto ti....TITLOVAAAAAAAAAAA!!!
:)
saša, zašto (u ovom videu) zvučiš kao da ti se neda pričat, snimat, radit, živit? 
hdmi je jedini output? jel može i preko onih scart-ova koji se vide na uređaju?
100 eura košta kod nas.. predobro..
puno primamljivije od popcorn hour-a..
@nixass
Ne, ono nije SCART, već kompozitni (chinch) konektori. I da, može i preko njih!
Inače, imam WDTV već jedno par tjedana i iznimno sam zadovoljan njim. Sučelje je vrlo jednostavno i pregledno, dimenzije su stvarno minijaturne (kao deblji eksterni 2.5'' HDD), i ono najbitnije: podržava praktički sve popularne formate i kodeke, u raznim kobinacijama. Reproducira kao od šale i 1080p materijal. Sve u svemu, uređaj je prva liga!
Jedina ozbiljnija mana mu je što nije u stanju dekodirati DTS (čak niti downmixati ga na stereo!) - navodno, zbog licenčnih uvjeta...Znači, nije uopće moguće dobiti zvuk (čak ni stereo) iz .mkv fajlova kroz HDMI konektor, već isključivo putem S/PDIF-a, što podrazumijeva korištenje zasebnog dekodera u vidu receivera ili pojačala. Naravno, moguće je i jednostavno konvertirati DTS u AC3, i problem riješen...
Definitivno best-buy HD player, trenutno - topla preporuka svima!
@nixass
Ne, ono nije SCART, već kompozitni (chinch) konektori. I da, može i preko njih!

Evo baš gledam, u Splitu ga ima uzest samo u ve-mil-a, ali po paprenoj cjeni. Više mi se isplati naručiti uređaj u Zagrebu - http://www.videosredisce.hr/artikli.php?cat_id=&part_num=WDAVP00BE (ušteda oko 200kn).
hmm HDMI bi se kako mogao spojit na CRT 
Razmišljam o kupnju ovog čuda...izgleda mi kao trenutni best buy, pogotovo s nadogradnjama firmwarea :)
Gledam sad u Diskont24, i ima 2 verzije, makar se meni čini kao jedno te ista stvar :)
http://www.diskont24.com/product.php?productid=53391&cat=0&page=1
http://www.diskont24.com/product.php?productid=55185&cat=0&page=1
Sto ovaj ekonomac jos pise za BUG ?!?! Ih, 50 sekundi priloga, izgleda da pise...
Pozdrav od jednog od docimera koji je slavio novu na Shari, dok je doticni ravno u ponoc igrao igrice
, odvojen od svih, neshvatljiv i sam...
Heh, sa linkom - http://www.sharanet.org/~sash/stara_webotinja/
Pozdrav svima...
Razmisljam o kupnji tog famoznog WD TV-a, ali me nesto muci...znaima me jer ce ga bit problem spojit na stare televizore koji imaju samo scart prikljucak? (na tom scartu mi je spojen dvd player, pa jel se moze mozda nesto preko njega?)...
Pozdrav svima...
Razmisljam o kupnji tog famoznog WD TV-a, ali me nesto muci...znaima me jer ce ga bit problem spojit na stare televizore koji imaju samo scart prikljucak? (na tom scartu mi je spojen dvd player, pa jel se moze mozda nesto preko njega?)...
naravno, cinch spojiš na onaj scart koji s jedne strane također ima cinch i dalje na tv..
Hvala na odgovoru ;)
A da li se sve potrebno vec dobije u paketu ili se moraju naknadno kupiti ti dodaci?
Chincheve dobiješ u paketu, HDMI i/ili optički moraš sam kupit.
Moze li mi netko, molim vas, reci....hocu li moc preko WDTV-a gledat divix filmove koje inace imam na hardu(WDpassport) !??
Filmove inace gledam na kompu preko BSplayera ili GOM playera, pa me zanima hocu li ih moci gledati sa WDTV playerom...
Zanima me hocu li moci i na koji nacin umetnuti titlove(.srt ili neki drugi) u takve divix filmove, kao sto se moze u BSplayeru....
Unaprijed se svima zahvaljujem na odgovorima...
PozdraF !
Moze li mi netko, molim vas, reci....hocu li moc preko WDTV-a gledat divix filmove koje inace imam na hardu(WDpassport) !??
Filmove inace gledam na kompu preko BSplayera ili GOM playera, pa me zanima hocu li ih moci gledati sa WDTV playerom...
Zanima me hocu li moci i na koji nacin umetnuti titlove(.srt ili neki drugi) u takve divix filmove, kao sto se moze u BSplayeru....
Unaprijed se svima zahvaljujem na odgovorima...
PozdraF !
Mozes gledat da sve preko WD TV tj sve navedene pa i druge video formate a podrzani su i hrvatski titlovi isto kolko znam!
Hvala ti puno na odgovoru....planiram to kupit kroz tjedan ili dva....
Mislim ga spojit na plazmu, al bi htio da zvuk spojim na AV reciver...nadam se da ce ici...
Spojit cu ovaj video cinch na plazmu, a ove za zvuk na reciver i mislim da bi trebalo raditi, ak se ne varam... :D
Ili da njega cijelog spojim na plazmu, a onda izlaze s plazme na AV reciver...ne znam jos...morat cu malo kombinirati..al u svakom slucaju, HVALA na odgovoru...