WD TV

poruka: 19
|
čitano: 4.049
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "WD TV".
4 godine
neaktivan
wd tv

izasao je firmware fix (istina jos uvijek u prerelease beta verziji) koji popravlja jedinu zamjerku ;)

http://www.wdc.com/wdtvprerelease/

3 godine
neaktivan
re:

Yep, flashao jos u petak i eto ti....TITLOVAAAAAAAAAAA!!!

:)

4 godine
neaktivan
RE: re:

saša, zašto (u ovom videu) zvučiš kao da ti se neda pričat, snimat, radit, živit? Izlanuo se

There are two groups of people in the world: Those who can be categorized into one of two groups of people, and those who can't
4 godine
RE: wd tv

hdmi je jedini output? jel može i preko onih scart-ova koji se vide na uređaju?

100 eura košta kod nas.. predobro.. Osmijeh puno primamljivije od popcorn hour-a..

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.5.2009 22:54 (nixass).
4 godine

@nixass

Ne, ono nije SCART, već kompozitni (chinch) konektori. I da, može i preko njih!Osmijeh

Inače, imam WDTV već jedno par tjedana i iznimno sam zadovoljan njim. Sučelje je vrlo jednostavno i pregledno, dimenzije su stvarno minijaturne (kao deblji eksterni 2.5'' HDD), i ono najbitnije: podržava praktički sve popularne formate i kodeke, u raznim kobinacijama. Reproducira kao od šale i 1080p materijal. Sve u svemu, uređaj je prva liga!

Jedina ozbiljnija mana mu je što nije u stanju dekodirati DTS (čak niti downmixati ga na stereo!) - navodno, zbog licenčnih uvjeta...Znači, nije uopće moguće dobiti zvuk (čak ni stereo) iz .mkv fajlova kroz HDMI konektor, već isključivo putem S/PDIF-a, što podrazumijeva korištenje zasebnog dekodera u vidu receivera ili pojačala. Naravno, moguće je i jednostavno konvertirati DTS u AC3, i problem riješen...

Definitivno best-buy HD player, trenutno - topla preporuka svima!Osmijeh

Light travels much faster than sound, that's why some people seem bright until you hear them speak
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.5.2009 5:43 (zz22).
4 godine
zz22 kaže...

@nixass

Ne, ono nije SCART, već kompozitni (chinch) konektori. I da, može i preko njih!Osmijeh

imaš pravo, previd  Osmijeh

pitanje koje se postavlja.. kakva je korist od kupnje bluray playera, osim ako se ne inzistira reprodukcija sa optičkog medija?
3 godine
neaktivan
wd tv

Evo baš gledam, u Splitu ga ima uzest samo u ve-mil-a, ali po paprenoj cjeni. Više mi se isplati naručiti uređaj u Zagrebu - http://www.videosredisce.hr/artikli.php?cat_id=&part_num=WDAVP00BE (ušteda oko 200kn). 

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.5.2009 13:32 (archeron_cro).
4 godine
moderator
toni.ba kaže...

izasao je firmware fix (istina jos uvijek u prerelease beta verziji) koji popravlja jedinu zamjerku ;)

http://www.wdc.com/wdtvprerelease/

Zasto beta kad ima i final? :)

Prilog za Bug TV se snima tjedan-dva prije finisa Buga, pa je u njemu ostalo da nema podrske za HR znakove u titlovima - u tekstu u Bugu u posebnom okviru mozes naci ovaj link sa beta verzijama, a u medjuvremenu je izasao i final fw 1.02.07 koji ima HR znakove

Sasa
you don't have to be crazy to work here, but it helps
4 godine
neaktivan
crt ?

hmm HDMI bi se kako mogao spojit na CRT Belji se

"Ako nekoga mrzi mnogo ljudi, to mora da je dobar čovjek."
4 godine
neaktivan
RE: crt ?

Razmišljam o kupnju ovog čuda...izgleda mi kao trenutni best buy, pogotovo s nadogradnjama firmwarea :)

Gledam sad u Diskont24, i ima 2 verzije, makar se meni čini kao jedno te ista stvar :)

http://www.diskont24.com/product.php?productid=53391&cat=0&page=1

http://www.diskont24.com/product.php?productid=55185&cat=0&page=1

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.5.2009 18:35 (Mithrandir).
3 godine
heh

Sto ovaj ekonomac jos pise za BUG ?!?! Ih, 50 sekundi priloga, izgleda da pise...

Pozdrav od jednog od docimera koji je slavio novu na Shari, dok je doticni ravno u ponoc igrao igrice Smijeh, odvojen od svih, neshvatljiv i sam...

Heh, sa linkom - http://www.sharanet.org/~sash/stara_webotinja/

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.6.2009 5:33 (Mrgud Veliki).
4 godine
Mala pomoc

Pozdrav svima...

Razmisljam o kupnji tog famoznog WD TV-a, ali me nesto muci...znaima me jer ce ga bit problem spojit na stare televizore koji imaju samo scart prikljucak? (na tom scartu mi je spojen dvd player, pa jel se moze mozda nesto preko njega?)...

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2009 10:16 (PraskaviRepan).
4 godine
RE: Mala pomoc
PraskaviRepan kaže...

Pozdrav svima...

Razmisljam o kupnji tog famoznog WD TV-a, ali me nesto muci...znaima me jer ce ga bit problem spojit na stare televizore koji imaju samo scart prikljucak? (na tom scartu mi je spojen dvd player, pa jel se moze mozda nesto preko njega?)...

naravno, cinch spojiš na onaj scart koji s jedne strane također ima cinch i dalje na tv..

slika

4 godine
Reply

Hvala na odgovoru ;)

A da li se sve potrebno vec dobije u paketu ili se moraju naknadno kupiti ti dodaci?

4 godine
neaktivan
RE: Reply

Chincheve dobiješ u paketu, HDMI i/ili optički moraš sam kupit.

4 godine
RE: Reply
Ok, hvala puno svima na informacijama :)
2 godine
neaktivan
WD TV_pomoc

Moze li mi netko, molim vas, reci....hocu li moc preko WDTV-a gledat divix filmove koje inace imam na hardu(WDpassport) !??

Filmove inace gledam na kompu preko BSplayera ili GOM playera, pa me zanima hocu li ih moci gledati sa WDTV playerom...

Zanima me hocu li moci i na koji nacin umetnuti titlove(.srt ili neki drugi) u takve divix filmove, kao sto se moze u BSplayeru....

Unaprijed se svima zahvaljujem na odgovorima...

PozdraF !

4 godine
RE: WD TV_pomoc
cindrix kaže...

Moze li mi netko, molim vas, reci....hocu li moc preko WDTV-a gledat divix filmove koje inace imam na hardu(WDpassport) !??

Filmove inace gledam na kompu preko BSplayera ili GOM playera, pa me zanima hocu li ih moci gledati sa WDTV playerom...

Zanima me hocu li moci i na koji nacin umetnuti titlove(.srt ili neki drugi) u takve divix filmove, kao sto se moze u BSplayeru....

Unaprijed se svima zahvaljujem na odgovorima...

PozdraF !

Mozes gledat da sve preko WD TV tj sve navedene pa i druge video formate a podrzani su i hrvatski titlovi isto kolko znam!Cool

http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=572

2 godine
neaktivan
RE: WD TV_pomoc

Hvala ti puno na odgovoru....planiram to kupit kroz tjedan ili dva....

Mislim ga spojit na plazmu, al bi htio da zvuk spojim na AV reciver...nadam se da ce ici...

Spojit cu ovaj video cinch na plazmu, a ove za zvuk na reciver i mislim da bi trebalo raditi, ak se ne varam... :D

Ili da njega cijelog spojim na plazmu, a onda izlaze s plazme na AV reciver...ne znam jos...morat cu malo kombinirati..al u svakom slucaju, HVALA na odgovoru...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice